djkokalis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα στο φόρουμ. Εδώ και ένα χρόνο έχω αγοράσει μια 55" f&u smart tv η οποία πωλείται και διαφημίζεται ως Netflix tv. Όλα καλά με την τηλεορασουλα μου. Δεν έχω κανένα παράπονο και έχει και καλή εικόνα. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω από την πρώτη μέρα που την πήρα είναι ότι κάθε φορά που θέλω να ανοίξω το Netflix μου ζητάει να πληκτρολογώ κάθε φορά τους κωδικούς μου. Δεν μου τους αποθηκεύει... υπάρχει κάποιος άλλος χρήστης που να αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα; Δεν επικοινωνία που είχα με την εταιρεία και αφού έκανα πόσες επαναφορές στις εργοστασιακές ρυθμίσεις το πρόβλημά μου δεν αποκαταστάθηκε και η εταιρεία δεν μπόρεσε να με βοηθήσει περαιτέρω
djkokalis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 κάποιος που να έχει αντίστοιχο πρόβλημα;
shodan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα, η F&U όπως και παρόμοιες εταιρείες της ίδιας κατηγορίας παρέχουν ελάχιστη έως μηδενική υποστήριξη οπότε αν δεν μπόρεσαν να σε βοηθήσουν αυτοί δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνεις.
djkokalis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Όχι εγώ ρωτάω αν έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα. Μήπως έχει κάποια ελλάτωμα η δική μου για να την επιστρέψω
shodan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Εντελώς ενημερωτικά σε μια καινούρια 32άρα smart F&U που δοκίμασα κρατάει κανονικά τον κωδικό ακόμη και όταν βγω ή κλείσω την τηλεόραση. Δοκίμασες μήπως υπάρχει κάποια διαθέσιμη αναβάθμιση μέσω internet για τη δική σου να την κάνεις;
djkokalis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δεν έχει καμία ενημέρωση δυστυχώς. Μάλλον πρέπει να την στείλω πίσω : ( έχω δοκιμάσει τα πάντα Εντελώς ενημερωτικά σε μια καινούρια 32άρα smart F&U που δοκίμασα κρατάει κανονικά τον κωδικό ακόμη και όταν βγω ή κλείσω την τηλεόραση. Δοκίμασες μήπως υπάρχει κάποια διαθέσιμη αναβάθμιση μέσω internet για τη δική σου να την κάνεις; Έχεις την καλοσύνη να μου πεις ποια έκδοση λογισμικού έχεις;
shodan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα, η έκδοση λογισμικού είναι η V.0.38.2.0
Sonis4 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) ακυρο Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2017 από Sonis4
cm11783 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα, @djkokalis έχω το ίδιο πρόβλημα. Βρήκες λύση;
djkokalis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 10 ώρες πριν, cm11783 είπε Καλησπέρα, @djkokalis έχω το ίδιο πρόβλημα. Βρήκες λύση; Καλημέρα φίλε μου. Είχα στείλει την τηλεόραση στο σέρβις και αφού περίμενα ένα μήνα για να μου την επισκευάσουν, μου ήρθε πίσω με σπασμένη οθόνη! Ένα τέλει μου την αντικατέστησαν με μια άλλη και όλα καλά με το Netflix. Θα σου σύστηνα να την στείλεις στο σέρβις και ελπίζω να είσαι πιο τυχερός από εμένα
cm11783 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Στις 18/1/2019 στις 8:16 ΠΜ, djkokalis είπε Καλημέρα φίλε μου. Είχα στείλει την τηλεόραση στο σέρβις και αφού περίμενα ένα μήνα για να μου την επισκευάσουν, μου ήρθε πίσω με σπασμένη οθόνη! Ένα τέλει μου την αντικατέστησαν με μια άλλη και όλα καλά με το Netflix. Θα σου σύστηνα να την στείλεις στο σέρβις και ελπίζω να είσαι πιο τυχερός από εμένα Σε ευχαριστώ πολύ!
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα. Κάνει σε κάποιον άλλον μόνιμα ζουμ στην εικόνα το νετφλιξ? Αλλάζω ρυθμίσεις για το ζουμ κτλ,αλλά καμία τύχη. Ευχαριστώ.
george.giannakopoylos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 F&U και εγω 32αρα Και σε εμένα μένει μόνιμα σε zoom στο Netflix και δεν μπορω να δω. Ξέρει κανείς τι μπορούμε να κάνουμε? Ευχαριστώ 2
mrzan Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Και σε μένα μένει μόνιμα σε zoom στο netflix. Ουσιαστικά δεν μπορώ να δω. Επικοινώνησα με το service της F&U και μου είπαν να κάνω επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα