ostvarivanje Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα καταλήξω σε αυτό, αλλά σκέφτηκα να εξαντλήσω όλες τις τυχόν επιλογές που ενδεχομένως δεν έχω σκεφτεί. Χρησιμοποιώ δύο συσκευές (αυτή τη στιγμή OnePlus 3T και Motorola Nexus 6). Με την αγορά του - ενδεχομένως 5Τ, το 3Τ θα γίνει δεύτερη συσκευή. Άρα, ψάχνω συσκευή με καλύτερα χαρακτηριστικά από το 3Τ και... με ενεργή κοινότητα από xda επειδή αλλάζω συχνά roms. Τέλος, με ενδιαφέρει όταν θα βγάλω το root να παραμένω εντός εγγύησης.Πιστεύετε ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το 5Τ. Από άποψη οικονομικού... μάλλον ξεφεύγουμε με τα 500 που έχει αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο στον ορίζοντα.Και μία δεύτερη ερώτηση: ποια είναι η γνώμη σας για το ενδεχόμενο να πάω στο 8/128 με 60€ επιπλέον;
papp0us Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Ψάξε και για κανα 1+5 σε καλή κατάσταση απο τις Αγγελίες, είμαι μηδανικές οι διαφορές απο το Τ, αν δε θες ντε και καλα καινούργιο. Θα γλιτώσεις και κανα κατοστάρικο. Για το 8/128, είναι καθαρά θέμα χώρου. Αν "χωράς" στα 64GB δεν υπάρχει λόγος για το 60άρη το έξτρα.
ostvarivanje Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Βασικά το απλό το πεντάρι δεν το πολυθέλω γιατί θέλω μεγαλύτερη οθόνη. Ερχόμενος από το Νέξους 6, μου κακοφάνηκε το 3Τ που είχε μικρότερη οθόνη. Βασικά προτιμώ καινούριο γιατί μεταχειρισμένο είναι και λίγο λαχείο πώς το είχε διατηρημένο ο προηγούμενος ιδιοκτήτης. Το μεγαλύτερο μοντέλο το σκέφτομαι πιο πολύ για τη ραμ, όχι τον αποθηκευτικό χώρο. Βασικά, 3Τ και 5Τ να υποθέσω ότι έχουν otg υποστήριξη (γιατί σε φλασάκι συνήθιζα να παίρνω το nandroid backup
papp0us Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Βασικά το απλό το πεντάρι δεν το πολυθέλω γιατί θέλω μεγαλύτερη οθόνη. Ερχόμενος από το Νέξους 6, μου κακοφάνηκε το 3Τ που είχε μικρότερη οθόνη. Βασικά προτιμώ καινούριο γιατί μεταχειρισμένο είναι και λίγο λαχείο πώς το είχε διατηρημένο ο προηγούμενος ιδιοκτήτης. Το μεγαλύτερο μοντέλο το σκέφτομαι πιο πολύ για τη ραμ, όχι τον αποθηκευτικό χώρο. Βασικά, 3Τ και 5Τ να υποθέσω ότι έχουν otg υποστήριξη (γιατί σε φλασάκι συνήθιζα να παίρνω το nandroid backup Έχουν support για OTG, Η ραμ είναι overkill νομίζω, ακόμα και αν αποφασίσεις να το κρατήσεις τριετία. Αν σε παίρνει η ROM, δε θα τα έδινα τα έξτρα τα 60, πάρτα θήκες που λέει ο λόγος. Γενικά σύμφωνα με τις αναγκες σου πας σε Pixel η σε Oneplus, ειδικά αφου πας να αντικαταστήσεις Nexus. Το Pixel το ξεχνάμε λόγω χρημάτων, οπότε πας καρφί στο 5T. Το οποίο έχει και την αυτονομία του 5 απο οτι διάβασα, που είναι απλα εξαιρετική. Ορμα του. Παίζει και σε κινεζοκαταστήματα πιο φτηνά, αλλα δεν αξίζει νομίζω να παίξεις την εγγύηση για κανα κατοστάρικο λιγότερο.
ostvarivanje Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Αφού έχουν και τα δύο υποστήριξη για otg, θα πάρω και ένα φλασάκι 64άρι να βάζω τα backups από τις ρομς. Καλά, τριετία δεν το βλέπω να το κρατάω, γιατί αγοράζω κάθε χρόνο. Από άποψη αποθηκευτικού χώρου, με το 64άρι 3Τ, έχω ελεύθερα 8 γκίκα και να σκεφτείς έχω καμιά τριακοσαριά εφαρμογές εγκατεστημένες. Δηλαδή καμιά φωτογραφία και βίντεο που βγάζω. Άντε να έχω και κανένα τραγουδάκι. Για την αυτονομία του, όπως είδα σε ένα βίντεο, λέγανε ότι έχει κάπου 10% λιγότερο από το 5. Βασικά δε θα έπαιρνα από Κίνα και για την εγγύηση, αλλά και για το φόβο του τελωνείου, αλλά και νομίζω ότι δεν έχουν την 800
papp0us Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Αφού έχουν και τα δύο υποστήριξη για otg, θα πάρω και ένα φλασάκι 64άρι να βάζω τα backups από τις ρομς. Καλά, τριετία δεν το βλέπω να το κρατάω, γιατί αγοράζω κάθε χρόνο. Από άποψη αποθηκευτικού χώρου, με το 64άρι 3Τ, έχω ελεύθερα 8 γκίκα και να σκεφτείς έχω καμιά τριακοσαριά εφαρμογές εγκατεστημένες. Δηλαδή καμιά φωτογραφία και βίντεο που βγάζω. Άντε να έχω και κανένα τραγουδάκι. Για την αυτονομία του, όπως είδα σε ένα βίντεο, λέγανε ότι έχει κάπου 10% λιγότερο από το 5. Βασικά δε θα έπαιρνα από Κίνα και για την εγγύηση, αλλά και για το φόβο του τελωνείου, αλλά και νομίζω ότι δεν έχουν την 800 Για το τελωνείο υπάρχει τρόπος, και την 800αρα την έχει, δεν είναι σαν τα 3/3Τ, το 5/5Τ έχει μια έκδοση μόνο , μόνο ο φορτιστής αλλάζει, αλλα η εγγύηση ειναι σημαντικό κομμάτι και η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη για να το δικαιολογεί. Αν σκεφτείς οτι το 5άρι βγάζει 6-7 ώρες οθόνης, και με το 10% κάτω, πάλι σε πολύ καλα επίπεδα θα είσαι. Για τη ραμ μονο τα παραπάνω 60 δεν τα αξίζει σίγουρα πάντως.
ostvarivanje Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Εντάξει θα το έπαιρνα για τη ραμ, αλλά όταν έχεις και 128 όλα και κάπως διαφορετικά θα χρησιμοποιήσεις τον αποθηκευτικό χώρο
Fulgore Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Τι να την κανεις την παραπανω ram αγαπητε που ουτε καν απο το android δεν αναγνωριζεται?Ασε που αλλαζεις απο Oneplus3t το οποιον ειναι κινητο κοντα 1 χρονου(και φυσικα σφαιρα),αρα ουτως ή αλλως σε βαθος χρονου θα εχεις αλλαξει και αλλη συσκευη μεχρι να χρειαστεις την παραπανω ram(και δεν νομιζω καπου να μην σε καλυπτε το 3t). Παρε το απλο Oneplus5t που στα χρηματα του δεν υπαρχει προφανως τιποτα καλυτερο και βαλε τα 60ευρω των 8gb ram στην τσεπη σου.
ostvarivanje Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Γιατί το android πόση αναγνωρίζει; Για παράδειγμα, στο antutu νομίζω με τα 8 γκίκα πρέπει να βγάζει μεγαλύτερο σκορ. Δεν ασχολούμαι με benchmarks, πέρα από το χαβαλέ που κάνουμε με φίλους, όμως αυτό δε δείχνει κάτι; Το δίλημμά μου με τα 6 ή 8 γκίγκα βρίσκεται στο αν τρέχοντας τα ίδια απς με τα 8 μπορεί να καταναλώνει για τις εν ενεργεία εφαρμογές περισσότερη μνήμη άρα και πιο απροβλημάτιστη λειτουργία. Θα μου πεις λεπτομέρειες, αλλά οκ, τις τελευταίες μέρες μπήκα σε αυτό το δίλημμα. Και φυσικά το 3Τ (πέρυσι 22 Δεκεμβρίου το παρήγγειλα) δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα, αλλά εγώ είμαι σταθερός και αγοράζω ένα τηλέφωνο το χρόνο και από την άλλη το Νέξους ήδη έχει αρχίσει να δείχνει την ηλικία του.
najinblue3 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 το antutu οτι να ναι λεει και μην τα εμπιστευεσαι αυτα, δε νομιζω να δεις ιδιαιτερη διαφορα με τη μεγαλυτερη ram, παντως οτι και να παρεις προκειται για κινηταρα
ostvarivanje Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Όχι ότι το λαβαίνω σοβαρά, αλλά για να το δείχνει με μεγαλύτερο σκορ, κάτι δείχνει. Το είπα ήδη ότι μόνο για χαβαλέ το χρησιμοποιούμε στον καφέ. Βασικά ήθελα πιο μεγάλη οθόνη από το 3Τ, γιατί ερχόμενος από το Νεξους 6 λίγο είχα απογοητευτεί σε αυτόν τον τομέα, οπότε το απλό το πεντάρι δε μου άρεσε που το άφησαν στις 5,5 ίντσες. Το 5Τ το παρακολουθώ από τότε που υπήρχαν φήμες, και με είχε κεντρίσει πολύ την προσοχή η εξάρα οθόνη
vchristod84 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Όχι ότι το λαβαίνω σοβαρά, αλλά για να το δείχνει με μεγαλύτερο σκορ, κάτι δείχνει. Το είπα ήδη ότι μόνο για χαβαλέ το χρησιμοποιούμε στον καφέ. Βασικά ήθελα πιο μεγάλη οθόνη από το 3Τ, γιατί ερχόμενος από το Νεξους 6 λίγο είχα απογοητευτεί σε αυτόν τον τομέα, οπότε το απλό το πεντάρι δε μου άρεσε που το άφησαν στις 5,5 ίντσες. Το 5Τ το παρακολουθώ από τότε που υπήρχαν φήμες, και με είχε κεντρίσει πολύ την προσοχή η εξάρα οθόνηΕξάρα με 18:9 ανάλυση, πιο μακρόστενη δηλαδή. Μην περιμένεις ότι έχει το ίδιο μέγεθος με το Nexus.
ostvarivanje Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Ναι, ξέρω ότι έχει ανάλυση 18:9, μικρότερο πλάτος (του νέξους το πλάτος ήταν υπερβολικό) και άρα μεγαλύτερο μήκος; Άντε να κατεβάσεις τις ειδοποιήσεις από πάνω!
teoqq Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μια ίσως χαζή ερώτηση, αγοράζω το oneplus 5t από την επίσημη σελίδα χωρίς φόβο τελωνείου κανονικά; Σας ευχαριστώ
Castiel Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Ναι, έρχεται από ευρωπαική αποθήκη στην Πολωνία, οπότε δεν υπάρχει θέμα τελωνείου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα