Προς το περιεχόμενο

Ubuntu mate εφαρμογη για κατεβασμα απο youtube

Zerg13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα ηθελα μια προταση για μια ασφαλης εφαρμογη που να μην παιρνανε virus για να κατεβαζω απο youtube mp3 ή video. Κυριως mp3 με ενδιαφερει. Και οδηγιες εγκαταστασης, εχω και το synaptics pakage manager και το ubuntu software center.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο που σου λεει και επισης αν θες clipgrab, τοκατεβαζεις https://clipgrab.org/

και το αποσυμπιεζεις .

Μεσα στο φακελο εχει ενα αρχειο, που πατας δεξι κλικ...ιδιοτητες και στην καρτελα δικαιωματα κανεις τικ στο εκτελεσιμο.

• Like 1

Υπάρχουν και σχετικά addons/extensions για διάφορους browsers (firefox, opera, chrome) που μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις (youtoube mp3/mp4 downloader, download&convert etc)

Σας ευχαριστω ολους. Εβαλα 2 addons, μου φανηκε πιο πρακτικο. το μονο που μου την εσπασε ηταν οτι επρεπε να κλεισω το adblocker γιατι το ζητουσε ενα απο τα 2 addon.

Καποια στιγμη ισως βαλω και τα αλλα που ειπατε.

Για μένα, με διαφορά, αυτό είναι το καλύτερο ως προς την ποιότητα ήχου και τις ρυθμίσεις που έχει.

https://www.mediahuman.com/youtube-to-mp3-converter/

Mediahuman ρε φιλε! Πραγματικα ο καλυτερο εχω δοκιμασει τοσα χρονια σε windows και linux. Κανενα αλλο δε χρειαζεσαι

• Like 1

Mediahuman ρε φιλε! Πραγματικα ο καλυτερο εχω δοκιμασει τοσα χρονια σε windows και linux. Κανενα αλλο δε χρειαζεσαι

Και νομίζω ο μονος που επιτρέπει την μετατροπή σε 320.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...