BLISS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 8elw na grapspw merika dvd gia na eleu8erwsw to sklhro mou (diafora data, oxi tainies). DVDR den exw opote 8a paw me to sklhro se ena filo pou molis phre. Epeidh den exw idea apo DVDR (oute ki o filos exei akoma), 8a h8ela merikes sumboules se 8emata pou prepei na prose3w, opws: ti tupo kai ti marka diskakia prepei na parw? Kuriws me endiaferei h a3iopistia kai katopin h timh giati 8a parw kamia 10aria mallon, mhn peat3w tzampa ta eurw. To mono pou 3erw einai oti o filos exei DVDR markas ASSUS 8a ta grapsei me to nero kai oti ta data pou 8a grapsw 8elw na paizoun se ola ta dvd players (kai oxi se sugkekrimenous tupous, opws genika exw akousei na sumbainei). To tonizw auto giati etuxa se periptwseis pou kapoioi nomisan oti egrapsan ena dvd, epeidh epaize sto diko tous pc, alla se kanenos allou... Yparxei problhma an foularw ta diskakia sto orio tous 4.7Gb? De milaw gia overburn. H taxuthta eggrafhs paizei rolo? Kai telos an mporoun filoi apo 8es/niki na mou poun apo pou agorazoun autoi diskakia se logikes times. Den 3erw thn polh kala, alla logika kati 8a uparxei sto kentro pou briskomai (apo Purgo ws to limani p.x.) 8a parakalesw na apanthsete mono an eiste sigouroi kai an exete kai idias markas dvdr akoma kalutera. thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.