Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

προσπαθω να φτιαξω ενα site για την πτυχιακη μου και δεν μπορω να βγαλω το index.php απο το url

με τιποτα. πχ www.test.gr/index.php και οχι www.test.gr που θελω εγω.

Επειδη τρεχει σε xampp δεν βρισκω λυση με τιποτα , αντιθετως σε ενα αλλο site που εχω σε cpanel το βρηκα με ενα google. Eχει κανεις καποια ιδεα πως το βγαζω?? 

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Το ποιο πιθανό είναι στα link που έχεις να βγάλεις το /index.php για λύση.

Απ πατήσεις www.test.gr φαίνεται τον browser το www.test.gr/index.php ; Γίνετε ανακατεύθυνση ; Είσαι σε κάποιο CMS ;

• Like 1
Δημοσ.

Άνοιξε ή φτιάξε το αρχείο .htacess στον κεντρικό σου directory (μαζί με την τελεία)

RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule ^(.*)$ index.php?$1 [L,QSA]
RewriteCond %{THE_REQUEST} ^[A-Z]{3,}\s(.*)/index\.php [NC]
RewriteRule ^ %1 [R=301,L]

... αν και υποψιάζομαι ότι το CMS σου θέλει κάποια ρύθμιση γιατί το xampp από μόνο του δεν δείχνει το index.php στο url, να υποθέσω ότι δουλεύεις σε Laravel ή μήπως πας καρφωτά στο /index.php μέσω εσωτερικών links ;

Όπως και να έχει δοκίμασε το παραπάνω πρώτα.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Το ποιο πιθανό είναι στα link που έχεις να βγάλεις το /index.php για λύση.

Απ πατήσεις www.test.gr φαίνεται τον browser το www.test.gr/index.php ; Γίνετε ανακατεύθυνση ; Είσαι σε κάποιο CMS ;

http://www.asl.ce.teiep.gr/ το λινκ ειναι αυτο.

παει μονο του index.php. χρησιμοποιω joomla 3.x

Δημοσ.

http://www.asl.ce.teiep.gr/ το λινκ ειναι αυτο.

παει μονο του index.php. χρησιμοποιω joomla 3.x

Αφού λοιπόν πρόκειται για Joomla πας στο διαχειριστικό:

Global Configuration > Site > Ενεργοποιείς  "URL Rewriting" &  "Search Engine Friendly" > Save

Αν θυμάμαι καλά γιατί έχω χρόνια να ανοίξω Joomla, κάπως έτσι πάντως.

Δημοσ.

Τότε πας στο διαχειριστικό

Global Configuration > Site > Ενεργοποιείς το "URL Rewriting" > Save

(Αν θυμάμαι καλά γιατί έχω χρόνια να ανοίξω Joomla) 

το εκανα αυτο και μετα βγαζει error ...

Object not found!

The requested URL was not found on this server. If you entered the URL manually please check your spelling and try again.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.

Error 404 www.asl.ce.teiep.gr

Apache/2.4.25 (Win32) OpenSSL/1.0.2j PHP/5.6.30

Δημοσ.

το εκανα αυτο και μετα βγαζει error ...

Object not found!

The requested URL was not found on this server. If you entered the URL manually please check your spelling and try again.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.

Error 404 www.asl.ce.teiep.gr

Apache/2.4.25 (Win32) OpenSSL/1.0.2j PHP/5.6.30

Δείξε μας το .htaccess σου και διευκρίνησε αν είναι .htaccess ή htaccess.txt το filename του

Δημοσ.

ειναι .htaccess.txt και γραφει τον κωδικα σου πιο πανω

1. Κάνε το rename σε .htaccess (όπως το βλέπεις), δηλαδή αφαιρείς την κατάληξη .txt και προσθέτεις μια τελεία στην αρχή.

Αν είσαι σε windows και δε σε αφήνει ο explorer, άνοιξε το μέσω κάποιου text editor (όχι notepad), κάνε "Save as > .htaccess" και μετά σβήσε το htaccess.txt

2. Βρες στο .htaccess το RewriteBase / και βεβαιώσου ότι δεν είναι commented, δηλαδή δεν έχει # μπροστά, αν έχει αφαίρεσε τη δίεση.
Δημοσ.

1. Κάνε το rename σε .htaccess (όπως το βλέπεις), δηλαδή αφαιρείς την κατάληξη .txt και προσθέτεις μια τελεία στην αρχή.

Αν είσαι σε windows και δε σε αφήνει ο explorer, άνοιξε το μέσω κάποιου text editor (όχι notepad), κάνε "Save as > .htaccess" και μετά σβήσε το htaccess.txt

2. Βρες στο .htaccess το RewriteBase / και βεβαιώσου ότι δεν είναι commented, δηλαδή δεν έχει # μπροστά, αν έχει αφαίρεσε τη δίεση.

YESS!! 

κατατοπιστικοτατος ! ευχαριστω παραπολυ .

επι της ευκαιριας αυτο το error στο top της σελιδας μηπως γνωριζουμε απο που προερχεται ? : P

http://www.asl.ce.teiep.gr/index.php/el/component/k2/item/2-anakoinwsw-33-3-2032

Δημοσ.

YESS!! 

κατατοπιστικοτατος ! ευχαριστω παραπολυ .

επι της ευκαιριας αυτο το error στο top της σελιδας μηπως γνωριζουμε απο που προερχεται ? : P

http://www.asl.ce.teiep.gr/index.php/el/component/k2/item/2-anakoinwsw-33-3-2032

ΝΟΟΟ!!

παρακαλώ ! ;)

Θα μου επιτρέψεις όμως να μη θέλω να σου στερήσω τη χαρά της αναζήτησης στο μαγικό κόσμο του Google !

Αναζήτησε το error σου και χρησιμοποίησε μαζί τον όρο "K2" που είναι το plugin σου.

Καλού κακού ρίξε καμιά ματιά εκεί που σου λέει..

• Like 1
Δημοσ.

/*offtopic
Γαμω τις σχολες μου τιποτα δεν αλαξε,  2κ18 θα μπουμε...joomla λεει θα κανουμε την πτυχιακη ,που εχω να δω 1 αγγελια να γραφουν joomla 6+ μηνες τωρα, για wordpress ουτε λογος...

Φυσικα δεν το λεω σε σενα τον ιδιο αλλα σε δασκαλους βολεμενους που μεινανε 10 χροννια πησω και οχι uptodate.
*/

Δημοσ.

/*offtopic

Γαμω τις σχολες μου τιποτα δεν αλαξε, 2κ18 θα μπουμε...joomla λεει θα κανουμε την πτυχιακη ,που εχω να δω 1 αγγελια να γραφουν joomla 6+ μηνες τωρα, για wordpress ουτε λογος...

Φυσικα δεν το λεω σε σενα τον ιδιο αλλα σε δασκαλους βολεμενους που μεινανε 10 χροννια πησω και οχι uptodate.

*/

Τωρα σοβαρα το προβλημα ειναι γιατι μαθαινουν joomla αντί για wordpress ή οτι δεν μαθαινουν να φτιαχνουν το δικο τους cms;

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...