~Palpatin~ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Το video που ποσταρε ο pirmen τα εβαλε. Γιατι, που ειναι το προβλημα? Το CB ηταν παντα φιλικο προς Intel δεν αλλαξε κατι πανω σε αυτο, φαντασου τωρα τι γινεται σε αλλα οπως το παραδειγμα του Pirmen. Το οτι ενα προγραμμα ευνοει βεβαια μια εταιρεια δεν ειναι ακριβως το προβλημα, το προβλημα ειναι οταν "ριχνει" επιδοσεις σε αλλους επεξεργαστες απλα επειδη δεν ειναι Intel. Τα δικαστηρια εχουν βγαλει αποφασεις (υπαρχει και ενα ακομη το οποιο τρεχει) αλλα αυτο δεν αλλαζει τιποτα ουσιαστικα μιας και η Intel δεν ειναι κανα μαγαζακι της γειτονιας.
Manjaro Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Φιλε περιμενω να μου δειξεις το northbridge .... αυτο που ονομαζεις southbridge ονομαζεται πλεον pch αλλα οτι και να σου λεω ο ryzen ειναι μονο πυρηνες ,κοιμησου ετσι δεν τρεχει τπτ... Δεν με νοιάζει τι περιμένεις και πόσο άσχετος είσαι εγώ περιμένω να δω την υπογραφή σου να λέει απο εδώ και πέρα SoC αντι για CPU για να το βλέπουν όλοι απο εδώ και πέρα και να καμαρώνουν βάλε τα λεφτά εκει που είναι το στόμα σου
akoinonitos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δεν με νοιάζει τι περιμένεις και πόσο άσχετος είσαι εγώ περιμένω να δω την υπογραφή σου να λέει απο εδώ και πέρα SoC αντι για CPU για να το βλέπουν όλοι απο εδώ και πέρα και να καμαρώνουν βάλε τα λεφτά εκει που είναι το στόμα σου Τωρα καταλαβα με τι πραγμα μιλαω τοση ωρα... 2
Manjaro Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Τωρα καταλαβα με τι πραγμα μιλαω τοση ωρα... Ωραία μπράβο σου, εγώ κατάλαβα εδώ και ώρα με τι πράγμα μιλάω... SoC δεν είναι ο ryzen r7 1700?? Αυτό δεν λες; Εγώ είμαι βλάκας οκ και πιστεύω πως είναι CPU... Εσύ δεν είσαι βλάκας και άσχετος όμως για να πιστεύεις πως είναι CPU αλλά έξυπνος και ψαγμένος και ξέρεις πως είναι SoC. άρα γιατί να έχεις τέτοια λάθος βλακεία στην υπογραφή σου;;;; άλλαξε το και αντι για Cpu: AMD Ryzen R7 1700 βάλε το σωστό δηλαδή SoC: AMD Ryzen R7 1700 Αυτό που λες ΕΣΥ δηλαδή όχι απλά για να με τρολλάρεις και να μου πας κόντρα αλλά επειδή ξέρεις με τις γνώσεις σου πως είναι το σωστό!!! Άσε εμένα τον βλάκα λοιπόν να λέω ότι ειναι CPU βάλε εσυ που ξέρεις το σωστό!! = SoC. Και αλήθεια αφού ήξερες τόσο καιρό με τις γνώσεις που έχεις χρόνια και δεν άλλαξες ξαφνικά τροπάρι για να τρολλάρεις... ότι είναι SoC γιατί εξ αρχής το έβαλες απο μόνος σου σαν CPU;;;; τυπογραφικό ε;; συμβαίνουν αυτά!! δεν είναι όμως χαζό να έχεις κάτι στην υπογραφή σου που δεν πιστεύεις για σωστό; διόρθωσε το λοιπόν το τυπογραφικό που έκανες πριν πόσους μήνες βάζοντας καταλάθος απο μόνος σου στην υπογραφή σου την λέξη CPU αντι για την λέξη SoC.
Zaknafein Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Η τροφή στον καλικ(μ)άτνζαρο προσφέρει απόλαυση, σε συνδυασμό πάντα με ποπ κορν. Συνεχίστε 5
kogos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Εμένα η μητρική μου δεν έχει nb. Μισή μου την δώσανε. Την στέλνω πίσω rma
IoaZ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Στις τελευταίες σελίδες έχουμε μάθει τα ποιο σημαντικά νέα για τον RYZEN 2 ....... To 2018 Q1 θα εμφανιστούν οι νέοι ryzen+ 12nm Ryzen 7 in late February Better power efficiency DDR4 memory running at higher frequencies Ryzen frequencies pushed to anywhere between 4.2-4.4GHz https://wccftech.com/amd-ryzen-2-set-march-2018-launch-12nm-support-higher-core-memory-clock-speeds/ 5
Zaknafein Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Για τους υπόλοιπους: Υπήρχε εποχή που οι CPU ήταν... σκέτες CPU. Τώρα όλες SoC είναι στην ουσία, αφού λειτουργίες οι οποίες είχαν περιφερειακούς ελεγκτές (controllers ντε) και ήταν εκτός της CPU (Northbridge, IMC, I/O, iGPUs κτλ) έχουν ενσωματωθεί στον επεξεργαστή. Άρα αφού έχει ξεφύγει απ'τα στενά όρια της CPU και on-die έχει εξτρά υποσυστήματα, το να λες ότι είναι SoC δεν είναι άτοπο, απλά έχει ξεμείνει ο όρος CPU/επεξεργαστής. Από το νήμα της Wikipedia για τις CPU: "Most modern CPUs are microprocessors, meaning they are contained on a single integrated circuit (IC) chip. An IC that contains a CPU may also contain memory, peripheral interfaces, and other components of a computer; such integrated devices are variously called microcontrollers or systems on a chip (SoC). " Για τον Μάντζαρο: SoC έχω κι εγώ καρντιά μου, μην τρελαίνεσαι. Ορίστε αλλάζω και την υπογραφή μου, αφού έχει και γραφικά ο 8700Κ, ευτυχώς που έχουμε κι εσένα να ενημερωνόμαστε με τα fake news by 4chan Το yabanaki άκουσα ψάχνει πελάτες btw. 8
james rod Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Σου βάζω εικόνες μπας και καταλάβεις γιατι δοκίμασα τα πάντα εκτός απο το να στο ζωγραφίσω. Μην επιμένεις αγαπητέ μου φίλε αυτό που ξεστομίζεις είναι άλλη μια μεγάλη κοτσάνα... Ξέρω απλά πολλά απο υπολογιστές και ηλεκτρονικά γενικά δεν στο λέω με κακία Για να παίξει ήχο ένας υπολογιστής χρειάζεται να μεταφράσεις ψηφιακά σήματα σε αναλογικά μέσω ενός dac προφανώς και το dia μιας CPU δεν μπορεί να έχει τα ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ κομμάτια ενός DAC μέσα του τέλος ακόμη και έτσι να ήταν (που δεν είναι 10000%) πάλι δεν λες κάτι γιατι θα είχε ένα κύκλωμα ήχου μέσα του δεν θα ήταν ένα ολόκληρο σύστημα... Το καλύτερο σου επιχείρημα αν ήξερες καλά το τόπι θα ήταν να μου πεις για τους ravenridge που έχουν GPU μέσα τους (και που δεν βγήκαν ακόμη επίσημα νομίζω τεσπα άλλο αυτό)... αλλά αυτό θα σου απαντούσα τα κάνει APUs και όχι SoC γιατί για να είναι soc θα πρέπει ολόκληρο το SYSTEM (ή έστω μεγάλο του κομμάτι) να είναι σε ένα CHIP . κάποιος μπάρμπας έβαλε κακώς το όνομα soc στον τίτλο αυτής της εικόνας θα μπορούσα να το κάνω edit (όπως και εσύ) αλλά βαριέμαι να κάνω login και edit. προφανως μπερδευεσαι με την εννοια της λεξης τσιπ στα αγγλικα που χρησιμοποιηται συνεχεια. οι ραιζεν ειναι cpu με σχεδιαση soc και τα τσιπσετ της μητρικης που λες ειναι υποστηρικτικα καθως τα παντα ειναι μεσα στον επεξεργαστη nb/sb. οποτε μην το συνεχιζεις γιατι εισαι λαθος, εκτος αν τρολαρεις. soc εχουν βγαλει και οι δυο εταιρειες πχ η ιντελ με silvermont. τα arm που εχεις βαλει στο γραφημα δεν εχουν τοσες απαιτησεις σε lanes οποτε δεν εχουν υποστηρικτικα τσιπσετς στην μητρικη τους. βασικα και η τοποθετηση του αλλου φιλου δεν ειναι σωστη καθως λεει οτι δεν ειναι cpu/apu κλπ και ειναι soc. το ενα δεν αναιρει το αλλο. 2
adtakhs Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Α δεν το ηξερες οτι εχουν μεχρι και καρτα ηχου μεσα; Συγνωμη ALC 1220
Manjaro Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δεν είναι συζητήσιμο. Συμβαίνει το θέατρο του παραλόγου στα τελευταία tabs.Πραγματικά έχω απογοητευτεί απο το επίπεδο της κοινότητας στο hardware ή μάλλον απο την απουσία αυτού... Αυτόλαικώνεστε κιόλλας.... πραγματικά είναι αποκαρδιωτικό γιατί δείχνει το επίπεδο τεχνογνωσίας στο forum ή μάλλον την απουσία του. Επίσης είναι λυπητερό στο σε τι άκρα φτάνει ο εγωισμός κάποιων και η διάθεση για κόντρα να προσπαθούν να βρούν γωνία στον κύκλο εδώ ο άλλος έφτασε μέχρι στο σημείο να αλλάξει την υπογραφή του (που μονος του έγραψε ως CPU) και να το αλλάξει σε SoC για να γίνει βρεςτηνλεξη με πτυχίο απλά για να βγει απο πάνω στην κουβέντα.Απλά ψάχνετε να βγάλετε το άσπρο μαύρο και προσπαθείτε να βρείτε τις δύο λέξεις (SoC ) και (ryzen/zen) σε μία κοινή παράγραφο (που δεν σημαίνει κάτι) σαρώνοντας το google. Όλοι oi επεξεργαστές Ryzen 5,6,7 1XXX Threadripper FX Phenom Athlon κ.α της AMD είναι CPU ΤΕΛΟΣ Όλοι οι επεξεργαστές ι7 ι5 ι3 core2 celeron centrino pentium κ.α της intel είναι CPU ΤΕΛΟΣ. Εγώ είμαι βλάκας εντάξει αλλά οι ίδιες οι εταιρίες έτσι τους αποκαλούν ειναι και αυτές βλάκεςπχ AMD https://www.amd.com/en/ryzen AMD Ryzen™ 7 Processors AMD Ryzen™ Threadripper Processors και πάει λέγοντας μηδεν αναφορά σε SoCWikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Ryzen || Ryzen is a brandof central processing units (CPUs) Στην πρώτη γραμμή!!! και αυτοί βλάκες...Θα μπορούσα να βάλω αρκετά ακόμη και για την AMD και για την Intel και πραγματικά αλλά βαριέμαι γιατι ειναι τόσο μα τόσο αυτονόητο. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω γιατί κάθομαι και ασχολούμαι ήδη έως εδώ.. αισθάνομαι σαν να μιλάω σε flatearthers και να τους δίνω επιχειρήματα γιατί η γη δεν είναι επίπεδη μιλώντας τους για τον ορίζοντα και την διαφορά της γωνίας των σκιών με συγκεκριμένη απόσταση μεταξύ τους... Τέσπα ας αφήσουμε απλά τις αναφορές και ας πάμε στην ουσία...Τί είναι το system on chip?? (SoC) είναι α γκοντ νταμν system ον α γκοντ νταμν chip είναι ένα ολόκληρο ΣΥΣΤΗΜΑ μέσα σε ένα ΤΣΙΠΑΚΙ αυτάρκες ΣΥΣΤΗΜΑ σε ένα ενιαίο ΤΣΙΠΑΚΙ. πως το λένε;;;;Το λέει το όνομα πόσο πιο οφθαλμοφανές; Όταν συναρμολογείς έναν υπολογιστή αμέσως καταλαβαίνεις ότι δεν ειναι SoC γιατι συναρμολογείς γκοντ νταμν ξεχωριστά κομμάτια για να κάνεις ενα σύστημα.. δεν έχεις ένα έτοιμο τσιπ....Τα SoC είναι πράματα που βρίσκεις σε Mp3 players σε routers σε κινητά σε netbooks κτλ.... και όλες οι λειτουργίες τους (γραφικά μνήμη, κάρτα δικτύου,κάμερα,GPS,ΒΤ κτλ τρέχουν μέσα σε ένα ενιαίο τσιπάκι.)Tα Desktop έχουν ξεχωριστά κομμάτια hardware που αναλαμβάνουν ξεχωριστές δουλειές...όταν ακούς μουσική την ακούς επειδή το τσιπάκι (1)στην μητρική σου κάρτα παίζει τον ήχο (realtek) ....όταν γράφεις ένα εντελώς ανούσιο ποστ στο insomnia σχετικά με το ότι οι ryzen είναι SoC το καταφέρνεις επειδή το τσιπάκι(2) του ethernet (συνήθως Intel, broadcom ή Realtek -ίδια εταιρία με την κάρτα ήχου εντελώς διαφορετικό τσιπάκι- σου στέλνει τα πακέτα) σου που βρίσκεται στην μητρική το σπάει σε πακέτα και τα στέλνει μέσω lan στο router σου (το οποίο router ναι συνήθως είναι ένα SoC) Όταν ανοίγεις μια ταινία πορνό απο αποθηκευμένη στον σκληρό σου δίσκο το καταφέρνεις αυτό γιατί ένα τσιπάκι (3) που λέγεται sata controller και βρίσκεται στο southbridge μεταφέρει τα δεδομένα και τα στέλνει στην CPU soy.Όταν μιλάς με την γιαγιά σου στο skype και σε βλέπει το καταφέρνεις αυτό γιατι η webcam σου μέσα της έχει ένα τσιπάκι (4) που κάνει encoding το οπτικό σήμα του αισθητήρα σε ένα ψηφιακό πρότυπο συμβατό με το skype Όταν παίζεις το Witcher 3 το καταφέρνεις γιατί ένα τσιπάκι (5) που λέμε GPU και βρίσκεται πάνω σε μια ξεχωριστή κάρτα (την κάρτα γραφικών) στέλνει σήμα στην οθόνη σουμέχρι τώρα ανέφερα 5(ΠΕΝΤΕ) ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ τσιπάκια που αποτελούν μόνο μέρος των λειτουργιών του συστήματος σου... ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΙΠ....ΔΕΝ ΕΧΕTE SoC αντιληφθείτε το! Για αυτο τον λόγο χρειάζεστε και DRIVERS για όλα αυτά (ήχο/κάρτα γραφικών/LAN/webcam κτλ) αν ήταν SoC ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΣΑΣΤΑΝ drivers!!!! (και ναι ακόμη και αν δεν τους βάλετε εσείς manually τα windows έχουν μια βάση δεδομένων απο generic drivers που εγκαθιστούν στην περίπτωση που δεν έχετε εγκαταστήσει δικό σας κατα την διάρκεια της εγκατάστασης των windows ή της σύνδεσης της συσκευής σας με το σύστημα για πρώτη φορά γιαυτό και περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα ή λεπτά προτού μπορέσετε να την χρησιμοποιήσετε και επειδή είναι generic συνήθως δεν θα δουλεύει το ίδιο καλά και θα χρειάζεται να εγκαταστήσετε συγκεκριμένους driver ) Τέλος, τελευταία προσπάθεια επαναφοράς της λογικής στο topic άν ξαφνικά ανακαλύψετε τον τροχό απο την αρχή και βρείτε πως είναι τελικά τετράγωνος και πως στο atx tower σας έχετε soc... τότε καλή διασκέδαση στην κατηφόρα που αποφασίσατε να πάρετε.
adtakhs Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Ο Ryzen είναι SOC. Αυτό γιατί μέσα του υπαρχει Α) CPU Β) IMC (memory controller) Γ) Northbridge Δ) I/O Controller. Ε) Κάρτα ήχου ALC 1120 Ζ) Μελλοντικά !!! θα έχουν και Qualcomm chip δικτύωσης ενσωματωμένο. --------------------------- Αυτό σημαίνει πως με μια κάρτα γραφικών σαν συνοδία, μπορεί να δουλέψει μόνος του χωρίς καν promontory chip. Τα φορητά που είναι APU έχουν και ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. Αυτό σημαίνει πως δεν έχουν καμία ανάγκη για άλλο συνοδευτικό chip. Ορίστε και το full soc του RYZEN APU 3
kogos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Όλο αυτό δεν έχει νόημα και είναι τελείως off topic. Δεν θα πείσουμε κανένα όσα λινκ κι ας βάλουμε
adtakhs Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Ο manjaro έχει μείνει στην ίδια τάξη καμία 5 χρόνια. Δεν μπορεί να λέγονται ανυπόστατα πράγματα.
ZELOMOTH Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Επειδη πισω απο τις λεξεις κρυβετ΄ ο Αλεξης....Για να σταματησει ολη αυτη η τρελα με την cpu-soc.....Απο την αρχη εδω και πολλα...πολλα... χρονια, ειχαμε-εχουμε το τσιπακι το οποιο εφαρμοζει πανω στην κεντρικη πλακετα, την μητρικη,την motherboard και λεγονταν-εται cpu.....Ωραια?.... Ωραια....System on chip ονομαζουμε στην ουσια την εξελιξη του τσιπ της κεντρικης μοναδας επεξεργασιας που πλεον εμπεριεχει και αλλα συστηματα στα σπλαχνα του εκτος απο την cpu(που λεμε) οπως usb ,pci-e lanes, memory controller κτλ κτλ κτλ...Επειδη ομως το γ@μημενο αυτο τσιπ δεν παυει να εχει παντα σαν κυριο ενοικο του την κεντρικη μοναδα επεξεργασιας , στην ουσια λεγεται χοντρικα και cpu... Οταν ηταν cpu cores και γραφικα, οκ ηταν cpu με γραφικα....Ε μετα ομως παρα μπηκαν και πολλα αλλα μεσα, και ειπαν για να μην μενουν παραπονεμενα κι αυτα, να το ονομασουν soc το τσιπακι της cpu το οποιο φιλοξενει και καποια αλλα υποσυστηματα...Επαναλαμβανω....Το τσιπακι της cpu παραμενει, αλλά στην ουσια αφου εχει κι ενα σωρο σκατουλες μεσα πλεον, ε ειναι soc! Στην ουσια δηλαδη στην μεταφραση χανεστε γιατι και τα 2 ισχυουν...(Σαν ονομασιες ομως...)Αλλά, ειναι πλεον παρα πολλα αυτα τα οποια συνυπαρχουν με την επεξεργαστικη μοναδα(μεσα στο τσιπ), αρα δινουν ονομασια που να χαρακτηριζει ολο το περιεχομενο....Σαν ονομα ομως, το λες ακομα και cpu χοντρικα, για να συνεχιστει η κουβεντα ρε αδελφε....Για παραδειγμα,εχεις 1 παλιο σπιτι το οποιο δεν εχει ουτε τουαλετα μεσα( ειναι πιο περα εξω), ουτε δωματιο ψυχαγωγιας, κ.α.....Μετα με τον καιρο, εβαλες την τουαλετα μεσα, εφτιαξες δωματιο ψυχαγωγιας, κ.α....Πλεον μπορεις να πεις οτι δεν ειναι αυτος που ηταν στην αρχη ο βασικος του σκοπος(να τρως και να κοιμασαι) αλλα μπορεις και να χ@ζεις χωρις να βγαινεις στο κρυο, αλλα και να ψυχαχωγεισαι! Αυτο ολο λοιπον, τωρα που αλλαξε εσωτερικα και προστεθηκαν κι αλλα το λεμε soh?(system on house) η΄ παλι σπιτι το λεμε?. Μπορει να εξακολουθουμε να το λεμε σπιτι, αλλά μεσα προστιθενται και αλλα κομματια που εχουν χρησιμοτητες οι οποιες παλαιοτερα υπηρχαν εξω απο αυτο!( Στην motherboard... ) Η ερωτηση ---Τι δισκο εχεις? hdd η΄ ssd?--- Στεκει? Ε οχι δεν στεκει αλλα ολοι απαντουν, ειτε εχουν hdd ειτε ssd! Στην ουσια ομως ο ssd δεν ειναι δισκος! Αρα η σωστη ερωτηση θα επρεπε να ειναι ---Τι αποθηκευτικο μεσον εχεις?---- Εμεινε η ορολογια απο πριν και στους ssd ως δισκος αφου κανει αυτη την δουλεια που εκανε ο hdd τοσα και τοσα χρονια κι ας την κανει εντελως διαφορετικα.... Γι αυτο λεω στην αρχη οτι πισω απο τις λεξεις κρυβεται ο Αξεξης... Στην ουσια ειναι soc ρε παιδια οι ryzen κτλ πλεον, αφου εχει πολυ πραματια μεσα το τσιπακι, αλλα επειδη μια ζωη ηταν και ειναι το βασικο τσιπ επεξεργασιας κτλ, ε το λεμε και με την γνωστη του εδω και τοσα πολλα χρονια ονομασια, cpu δηλαδη....Αρα το οτι καποιος θα το πει cpu, δεν σημαινει αυτοματως οτι πιστευει οτι εμπεριεχει μονο την cpu μεσα και τιποτε αλλο! Αυτο εχει μεινει τοσον καιρο κι ετσι πολλες φορες συνεννοουμαστε...Αρα οπως και να το πει η κυρα Lisa, soc ειναι πλεον....Για την ακριβεια ειναι το γνωστο σε ολους μας τσιπακι της cpu που με τον καιρο αποκτησε και παρεουλα τριγυρω του...Αλλοι βλεπουν μονο τον "μεγαλο" της παρεας(cpu) και αλλοι βλεπουν ολη την παρεα...soc) Αλλο τι βλεπουμε ομως κι αλλο τι ειναι..... Αφου ειναι πολλα εξαρτηματακια μαζι και αποτελουν ενα συστημα εξαρτηματων, ε ναι.... Ειναι soc!!!! SOC!!! SOOOOOOOOOC!!! ΥΓ. Στην ουσια λεω 47 φορες τα ιδια πραγματα μπας και γινει καταννοητο.....Λεω μπας...... Μπαααααααααα??? ΥΓ.2 Το ποσταρισμα μου αυτο εγινε στις 5 το ξημερωμα και πριν λιγο που μπηκα στο ινσομνια, βλεπω οτι μου το εσβησε καποιος βασιλιας του κρατους εδω μεσα(mod) αλλα δεν μπορω να καταλαβω τον λογο και γι αυτο το ξανα βαζω ακριβως οπως ειναι!Αν τυχον το ξανα δει και το βγαλει, ας μου στειλει τουλαχιστον ενα πμ να μου πει τον λογο γιατι δεν νομιζω να λεω ουτε κατι προσβλητικο για κανεναν, ουτε και βριζω!Μια βρισια υπαρχει κι αυτη ειναι με @!!! Και οσο κι αν ειναι σωστα η΄λαθος αυτα που λεω δεν νομιζω να τα σβησει καποιος επειδη ετσι του την βιδωσε! Και δεν καταλαβαινω κιολας γιατι δεν εσβησε και ολες τις τελευταιες σελιδες που στην ουσια για την ιδια τουφεκιά μιλανε ολοι και προσβαλλονται κιολας μεταξυ τους! Τι να πω..... Αντε και του χρονου..... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα