Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 καλησπερα..εχω ενα samsung j5 2015 και φετος αλλαξα μπαταρια γιατι η παλια ειχε φουσκωσει..μετα απο καποιους μηνες παρατηρησα οτι αν βγαλω την μπαταρια κ τν ξανα βαλω η αν κλεισω απλα το τηλεφωνο κ τ ανοιξω μετα αμεσως εχει πεσει η μπαταρια απο το 80% στο 3%...δν μπορω να καταλαβω γιατι..καμια βοηθεια?
saruman123 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Κρατήσες τον κωδικό τις παλιάς και πήρες την γνήσια, ή καμία του κιλού....
SeNNinhA Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Ποιος παιρνει γνησια ρε; Απλα αυτες που κυκλοφορουν ποτε δεν ξερεις τι θα πετυχεις ακομη και απο εγγυημενα μαγαζια.
saruman123 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Ποιος παιρνει γνησια ρε; Απλα αυτες που κυκλοφορουν ποτε δεν ξερεις τι θα πετυχεις ακομη και απο εγγυημενα μαγαζια.Έχει διαφορά η μία με την άλλη.Εγώ περνώ πάντα γνήσιες για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο,όπως καλή ώρα....
ziaba Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 ζήτα να σου δώσουν άλλη έχουν 6 μήνες εγγύησή οι μπαταρίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα