Προς το περιεχόμενο

[LightInTheBox] Xiaomi Mi Mix 2 6GB+64GΒ (378,99€ + 10,06€) & Mi6 6GB+64GB (294,40€ + 7,82€)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι θα το κανω αλλα σιγουρα μετα απο κανα μηνα και.... θα παραλαβω. Ετσι και αλλιως δεν βιαζομαι οποτε για αυτο εριξα την παραγγελια εκει

• Like 1
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λοιπόν όντος αν περάσει τελωνείο σου δίνουν πίσω  ότι extra χρεώσει το τελωνείο άλλα όχι τα έξοδα εκτελωνισμου που μπορεί να φτάνουν μέχρι 50-60 extra αναλόγως την εταιρεια 

Εμένα το τελωνείο ήταν 228€ εκ των οποίων τα 55€ ήταν η αμοιβή της DHL.  Μου τα πλήρωσαν όλα.

Αλλά δε τους έκανα ανάλυση του ποσού σε 173€ + 55€. Τους έγραψα "πέρασε τελωνείο και πλήρωσα 228". Και μου έκαναν αμέσως refund ολο το ποσό.

• Like 2
Δημοσ.

Μια χαρα στα στελνει τα λεφτα που χρεωνει το τελωνειο, το θεμα ειναι αν αξιζει να περιμενει καποιος ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ να το εκτελωνισουν στην Ελλαδα.
Δηλαδή να πας να γλιτώσεις 15 στα 315 ευρω (απο κουπονια που βαζει Banggood πχ ή κανα Gearbest -αν και εκοψε το dpduk κατω απο 2 κιλα τωρα-) και να φας μπορει και 30-40 μερες πανω αναμονη...

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι στην αρχη κοιταγα για κουπονια που βγαινουν απο gearbest πχ, αλλα τελικα ειναι του στυλ 5 κομματια και να εισαι πανω απο το pc να τα πετυχεις την ωρα που θα τα ποσταρουν. Ε δεν αξιζει για μενα να ειμαι stand by μπας και το πετυχω. Ετσι το αποφασισα, τωρα για την επιστροφη και εγω εχω διαβασει οτι τα.εχουν επιστρεψει, δεν μενει να το διαπιστωσω και ο ιδιος. Οι τιμες αυτες παντως ειναι αρκετα χαμηλοτερες απο gearbest οποτε αξιζει για μενα την τυχον καθυστερηση, που οσο περναει καιρος βλεπω την εχουν και αυτοι τωρα σε αρκετες περιπτωσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το Gearbest, πλέον, καλό είναι να αποφεύγεται, καθώς δεν υφίσταται (τουλάχιστον όχι για κινητά) η επιλογή PriorityLine EU και, άρα, θα περάσει σχεδόν σίγουρα από τελωνείο. Τώρα το banggood, το έχει μεν στα 430€, αλλά μόνο  με προπαραγγελία και είναι ακόμα 40€ ακριβότερο από την προσφορά του τίτλου. Επίσης, από άλλα μέλη (μικρό αριθμό) έχει επαληθευτεί ότι πιστώνονται κανονικά τα χρήματα σε περίπτωση τελωνείου.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να ενημερώσω και εδώ για όποιον ενδιαφέρεται, χτες παρελαβα πλήρωσα 107 euro τελωνείο, και σήμερα έγινε το refund κανονικά!!

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Να ενημερώσω και εδώ για όποιον ενδιαφέρεται, χτες παρελαβα πλήρωσα 107 euro τελωνείο, και σήμερα έγινε το refund κανονικά!!

Εχω διαβάσει δυο περιστατικά (το ένα εδώ μεσα) που στην πρώτη παραγγελία (οπως η δική σου, με ασφάλειες, κλπ) όντως πλήρωσαν αλλά στη δευτερη απο το ιδιο άτομο δεν τους κάλυψαν και τους έκαναν κινεζιές. Το παρακολουθω και το κρατώ σαν καβάτζα μήπως αξίζει να παραγγειλω κάτι αλλα αν δεν το βρισκω αλλου. 

Δημοσ.

Τι να πω δεν ξέρω, έχω διαβάσει και για άλλο παιδί που έχει κάνει αρκετές παραγγελίες και έχει πάρει το refund κανονικα

Δημοσ.
25 minutes ago, Amaretos said:

Καλορίζικο. Πρώτες εντυπώσεις από το κινητό;

Δημοσ.
Στις 12/18/2017 στις 5:24 ΜΜ, kyanokranos είπε

Το Gearbest, πλέον, καλό είναι να αποφεύγεται, καθώς δεν υφίσταται (τουλάχιστον όχι για κινητά) η επιλογή PriorityLine EU και, άρα, θα περάσει σχεδόν σίγουρα από τελωνείο. Τώρα το banggood, το έχει μεν στα 430€, αλλά μόνο  με προπαραγγελία και είναι ακόμα 40€ ακριβότερο από την προσφορά του τίτλου. Επίσης, από άλλα μέλη (μικρό αριθμό) έχει επαληθευτεί ότι πιστώνονται κανονικά τα χρήματα σε περίπτωση τελωνείου.

Συμφωνώ (αν και έχω διαβάσει ότι με registered air mail σου κάνουν refund τα custom fees σε περίπτωση που κάτσει η στραβή) μεν αλλά το θετικό του Gearbest έναντι όλων των άλλων είναι το after sales όσον αφορά τα Xiaomi (και κάποια άλλα brands). Κάτι που ξέρουν λίγοι, είναι ότι το μαγαζί έχει service center στην Ισπανία. Πρόσφατα λοιπόν που χρειάστηκε να στείλουμε ένα Xiaomi πίσω στην "Κίνα", το support center μας πρότεινε να στείλουμε το κινητό στην Ισπανία όπου έφτασε σε 1 εβδομάδα (6 εργάσιμες wow). Επειδή δεν είχε περάσει το όριο των 45 ημερών από την παραλαβή του, μας έκαναν full refund χωρίς να κάνουν καθόλου τον Κινέζο. Συνολικός χρόνος διαδικασίας: 10 εργάσιμες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kyanokranos είπε

Καλορίζικο. Πρώτες εντυπώσεις από το κινητό;

Ότι και να πω είναι λίγο, πολύ όμορφο για τα γούστα μου, χορταστική οθόνη, και φυσικά πετάει από ταχύτητα. Κάμερα αδιάφορη μιας και δεν με νοιάζει καθόλου. Η θήκη που έχουν μέσα πολύ καλή επίσης slim και ταιριάζει γάντι χωρίς να το ασχημαινει/παχαινει.

Γενικά πάρα πολύ ευχαριστημένος, φαίνεται πολύ premium ,μονο και μόνο από το κράτημα στο χέρι

Επεξ/σία από Amaretos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...