Προς το περιεχόμενο

[LightInTheBox] Xiaomi Mi Mix 2 6GB+64GΒ (378,99€ + 10,06€) & Mi6 6GB+64GB (294,40€ + 7,82€)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα:

από το LightInTheBox.

Υ.Γ. Το link για το τι ισχύει για το τελωνείο.

lhMp8Q0.png

EDIT: Το Xiaomi Redmi Note 4 (4GB+64GB) στα 154,92€ + 1,96€ priority από Banggood.

Επεξ/σία από kyanokranos
  • Like 1
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει παραγγείλει κανένας από αυτή την σελίδα να μας πει δυο λόγια; Όντως ισχύει αυτό που λένε η θα δοκιμάσουμε πρώτοι;

Δημοσ.

λοιπόν όντος αν περάσει τελωνείο σου δίνουν πίσω  ότι extra χρεώσει το τελωνείο άλλα όχι τα έξοδα εκτελωνισμου που μπορεί να φτάνουν μέχρι 50-60 extra αναλόγως την εταιρεια 

Δημοσ.

Εγω την εριξα την παραγγελια το μεσημερι, δεν εχω ξαναπαρει απο εκει, θα δειξει το μελλον :)

Παράγγειλες κάποιο από τα παραπάνω;

Δημοσ.

Πολλοί θα κλάψουν με αυτή την ασφάλεια τελωνείου όπως το βλέπω.... και δεν θα είναι οι κινέζοι που θα κλάψουν, το μόνο σίγουρο. Εγώ πάντως δεν παίρνω το ρίσκο να το δοκιμάσω.....

• Like 7
Δημοσ.

Τα:

από το LightInTheBox.

Υ.Γ. Το link για το τι ισχύει για το τελωνείο.

lhMp8Q0.png

Επίσης

https://m.lightinthebox.com/gr/red-mi-note4-5-5-miui-4g-smartphone-dual-sim-deca-core-13-mp-4gb-64-gb-black_p5628475.html?prm=1-2.3.5.0

Δημοσ.

Μια από τα ίδια

Καλή η τιμή του mi mix2 αλλά δεν μπαινω σε τέτοια κόλπα με επιστροφή εξόδων,χαρτιά κτλπ.

Οι αρχικές τιμές δεν είναι μεγάλες?

Δημοσ.

Ναι φιλε μου το mi mix 2

Αν μπορείς να αναφέρεις πρώτες εντυπώσεις εδώ, όταν με το καλό το παραλάβεις, θα το εκτιμούσα. Σκέφτομαι και γω να το πάρω σε λίγο καιρό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...