Προς το περιεχόμενο

Exei asxolh8ei kaneis me pinnacle studio? NAI? Help me then

angelos0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ekana to montaz mou ola wraia kai kala...paw na to kanw DVD (image dhladh gia na eimaste kai sigouroi) kai bgazie failed to compile......

otan bgazw to menu kai ena mp3 pou paizie mazi me to menu to compile geinete mia xara....dokimasa me menu na paizei ka8e tetragwnaki kai ligo apo thn skhnh alla kai me just pictures......

Any idea?

Pinnacle studio 9

thanx

deyterh erwthsh...molis geinei to image tou dvd pou exei kapoia arxeia sto auxiliary files....auta pws ta kaiw me nero wste na paizei se dvd player (deck)?

3anathanx

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Ekana to montaz mou ola wraia kai kala...paw na to kanw DVD (image dhladh gia na eimaste kai sigouroi) kai bgazie failed to compile......

otan bgazw to menu kai ena mp3 pou paizie mazi me to menu to compile geinete mia xara....dokimasa me menu na paizei ka8e tetragwnaki kai ligo apo thn skhnh alla kai me just pictures......

Any idea?

Pinnacle studio 9

thanx

deyterh erwthsh...molis geinei to image tou dvd pou exei kapoia arxeia sto auxiliary files....auta pws ta kaiw me nero wste na paizei se dvd player (deck)?

3anathanx

Tα αρχεία που παίρνεις μετά το τελικό μοντάζ τι μορφή έχουν?Aντι να τα κάνεις dvd με το pinnacle δοκίμασε το Nero vision express 2.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...