Melven Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 ειναι πολύπλοκο κάποιες φορές το θέμα αγγελιών αν δεν εισαι απο κοντά και χέρι-χέρι με φοβήζει η φάση κατάθεση σε λογαριασμό και δεν το εχω επιχειρήσει έτσι ποτέ. αλλα οκ απο την άλλη αφου σας έκατσε η στραβή και τρέχετε (δε ξέρω για ποσα € ειναι η ζημια και αν αξίζει) αν ψήνεστε να τον βρείτε τραβήχτε του μια μύνυση του καραγκιοζάκου....
ssotoss Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Γωρίζει κάποιος να μου πει ποιο είναι το αποτέλεσμα όταν ένα μέλος σε έχει αποκλείσει; Δεν μπορείς να δεις τίποτα γι αυτόν; Ποστς, αγγελίες, προφίλ; Αν ένας απατεώνας νομίζει ότι θα ξεφύγει απλώς με έναν αποκλεισμό και ότι θα συνεχίσει να εξαπατά και άλλους, είναι γελασμένος.
webparts Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, ssotoss είπε Γωρίζει κάποιος να μου πει ποιο είναι το αποτέλεσμα όταν ένα μέλος σε έχει αποκλείσει; Δεν μπορείς να δεις τίποτα γι αυτόν; Ποστς, αγγελίες, προφίλ; Αν ένας απατεώνας νομίζει ότι θα ξεφύγει απλώς με έναν αποκλεισμό και ότι θα συνεχίσει να εξαπατά και άλλους, είναι γελασμένος. Δε μπορεις να του στειλεις προσωπικο μηνυμα και δε βλεπει τι γραφεις στο φορουμ. Εσυ θα βλεπεις τι γραφει.Δε δουλευει και τοσο καλα ο "αποκλεισμος χρηστη" .
ssotoss Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, webparts είπε Δε μπορεις να του στειλεις προσωπικο μηνυμα και δε βλεπει τι γραφεις στο φορουμ. Εσυ θα βλεπεις τι γραφει.Δε δουλευει και τοσο καλα ο "αποκλεισμος χρηστη" . Αυτός μπορεί να μου στείλει μήνυμα; Τις αγγελίες που τυχόν βάζει θα τις βλέπω;
webparts Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 50 λεπτά πριν, ssotoss είπε Αυτός μπορεί να μου στείλει μήνυμα; Τις αγγελίες που τυχόν βάζει θα τις βλέπω; Δεν ξερω,αν θες σε κανω block και δοκιμαζουμε αυριο που θα ξαναμπω.
ssotoss Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, webparts είπε Δεν ξερω,αν θες σε κανω block και δοκιμαζουμε αυριο που θα ξαναμπω. οκ, μπλόκαρέ με για μια μέρα, σ ευχαριστώ πολύ.
webparts Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, webparts είπε Δεν ξερω,αν θες σε κανω block και δοκιμαζουμε αυριο που θα ξαναμπω. Σε εχω μπλοκαρει σε ολα,κανε τα τεστ σου,δες τις αγγελιες μου κτλ. 1
ssotoss Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Και το προφίλ σου βλέπω και τις αξιολογήσεις και τη δραστηριότητά σου. Προσωπικό μήνυμα δεν γίνεται να σου στείλω. Μάλλον έχει μπαναριστεί απ το φόρουμ ο απατεώνας. Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. 1
forgotten Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 υπαρχει ακομα μια απατεωνια που κανουν αυτοι συνηθως οι τυποι ,σου δινουν λογαριασμο τραπεζικο τριτου που εχουν συμφωνησει για να τους στειλει ενα αντικειμενο ,εσυ ριχνεις τα λεφτα τσιμπα αυτος το αντικειμενο και μην το ειδατε το ατομο. και μετα για να εντοπιστει ο τυπας θελει ολοκληρη διαδικασια γιατι μπορει να το παρει μεσα απο κανενα καταστημα κουριερ με ελλιπη ελεγχο και ψευδη στοιχεια κλπ κλπ
mindtrapper Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δεν το είχα σκεφτεί αυτό. Τριγωνική απάτη. Πως μπορεί κανείς να προστατευτεί από κάτι τέτοιο; Κατέβα κάτω και κάνουμε βίντεο κλήση ενώ μου δείχνεις την διεύθυνση σου και κρατάς το βιβλιάριο του λογαριασμού σου να το βλέπω;
webparts Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, forgotten είπε υπαρχει ακομα μια απατεωνια που κανουν αυτοι συνηθως οι τυποι ,σου δινουν λογαριασμο τραπεζικο τριτου που εχουν συμφωνησει για να τους στειλει ενα αντικειμενο ,εσυ ριχνεις τα λεφτα τσιμπα αυτος το αντικειμενο και μην το ειδατε το ατομο. και μετα για να εντοπιστει ο τυπας θελει ολοκληρη διαδικασια γιατι μπορει να το παρει μεσα απο κανενα καταστημα κουριερ με ελλιπη ελεγχο και ψευδη στοιχεια κλπ κλπ Λαμογια επιπεδου οι ελληνες.Κριμα που δε διοχετευουν τοση εφευρετικοτητα για καλο σκοπο.
Deathy Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Τελικα την αναφορα χρηστη την απενεργοποιησανε αν καποιος ειναι απατεωνας πως κανεις report?
orck Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Εαν δεν ειναι πλεον χρηστης σε ποιον να κανεις ρεπορτ η αξιολογηση; Αφου την εκανε με ελαφρυα πηδηματακια παει δεν υπαρχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις