MessatsuRoku Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Λίγο το χρυσό τοπάζ με χαλάει, αλλά είναι κινητάρα και άψογη τιμή! Ωραίος Μορφέα... (Όσοι ψάχνεστε για κινητό αυτή την περίοδο, χτυπήστε το άνετα. Βέβαια σε λίγο τις γιορτές θα δούμε ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ καλές προσφορές) ολο ετσι λεμε περιμεντε εκπτωσεις, μην αγοραζετε τωρα και μετα δεν βγαινει τιποτα καλο... 3
ziaba Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Καλά, δεν είναι οι αναβαθμίσεις όλο το σύμπαν. Μετράνε και άλλα πράγματα. SoC και αναβαθμίσεις το Sony. Σε όλα τα υπόλοιπα το HTC έχει το πάνω χέρι. Δηλαδη θα αγοράζες τώρα συσκευή με lollipop? σε 2 χρόνια το htc θα είναι με android 8 ενώ το xz1 θα παρει android 10 επίσημα και θα βγάλει άνετα ακόμα έναν χρόνο μην πω 2 δηλαδή η συσκευή έχει προοπτική να αντέξει 4 χρόνια λόγω αναβαθμίσεων (μιλάω πάντα με βάση τα σημερινά δεδομένα εννοείται πως δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει αύριο)... Και σε ποια υπόλοιπα έχει το πάνω χέρι εκτός κάμερας ? Βασικά είναι το παν οι αναβαθμίσεις. Πλέον το android έγινε κατά πολύ καλύτερο από το iOS. Άμα οι developers φτιάξουν και τις εφαρμογές τους πάει το έσβησαν. (κατά τη γνώμη μου) Θα πάω φαντάρος τώρα στα γεράματα και θέλω τίποτα να βλέπω στις σκοπιές, με το SE δε βλέπεις ταινίες κλπ θα ματώσουν τα μάτια. Αν θα πας φαντάρος πάρε συσκευή με ραδιόφωνο οπωσδήποτε, καλή μπαταρία και όχι πολύ τεράστια σε μέγεθος το πολύ 5.2" να χωράει στις τσέπες... Ταινίες στις σκοπιές δεν παίζει αυτό εκτός αν είσαι σε κάνα φυλάκιο
mmavro Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Το XZ1 που έχει 370; Η κάμερα του htc είναι αντίστοιχη s7?
efo355 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δηλαδη θα αγοράζες τώρα συσκευή με lollipop? σε 2 χρόνια το htc θα είναι με android 8 ενώ το xz1 θα παρει android 10 επίσημα και θα βγάλει άνετα ακόμα έναν χρόνο μην πω 2 δηλαδή η συσκευή έχει προοπτική να αντέξει 4 χρόνια λόγω αναβαθμίσεων (μιλάω πάντα με βάση τα σημερινά δεδομένα εννοείται πως δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει αύριο)... Και σε ποια υπόλοιπα έχει το πάνω χέρι εκτός κάμερας ? Αν θα πας φαντάρος πάρε συσκευή με ραδιόφωνο οπωσδήποτε, καλή μπαταρία και όχι πολύ τεράστια σε μέγεθος το πολύ 5.2" να χωράει στις τσέπες... Ταινίες στις σκοπιές δεν παίζει αυτό εκτός αν είσαι σε κάνα φυλάκιο Εγώ σου λέω να πάρεις xiaomi mi max 6.5 ,ιντσες.Η παραλλαγή έχει τεράστιες τσέπες
deadp Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Χρειάζονται για άλλα πράγματα οι τσέπες, όπως πχ αυτό το ρολό από χαρτί που κοσμεί και τα γραφεία αρκετών insomniacs (αν θυμάμαι καλά)... Όσοι λένε ότι το HTC 10 πλησιάζει το XZ1, ας μας παραθέσουν κάποια επιχειρήματα, διότι εμείς που έχουμε XZ1, βρίσκουμε σαν μοναδικό μειονέκτημα το μέγεθος της οθόνης (ακόμη και ψιλο-wide κάμερα έχει) και ίσως λίγο τις νυκτερινές σε σχέση με τις ΦΕΤΙΝΕΣ ναυαρχίδες... Περισσότερα σε γειτονικό φόρουμ για κινητά. Πάντως, παρόλο το bloatware της LG, θεωρώ και το V20 πιο πλήρες σαν συσκευή από το 10. Και το βρίσκεις στα ίδια λεφτά.
ziaba Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ σου λέω να πάρεις xiaomi mi max 6.5 ,ιντσες. Η παραλλαγή έχει τεράστιες τσέπες δεν βολεύουν όλες οι τσέπες για κινητό στην παραλλαγή μόνο οι πάνω στο χιτώνιο και το παντελόνι ...εστω και το χωρέσει θα κουβαλάει το τεράστιο ΜΑΧ στην εκπαίδευσή, αγγαρεία, υπηρεσία? + λίγη διακριτικότητά δεν βλάπτει στον στρατό
stelios18120 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 για τον στρατο καλο θα ηταν να μην αγοράζετε κινητα με πελωριες οθονες. και ισχυει αυτο που λεει ο ziaba για την διακριτικοτητα... 1
mpokwsths Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Όσοι λένε ότι το HTC 10 πλησιάζει το XZ1, ας μας παραθέσουν κάποια επιχειρήματα, διότι εμείς που έχουμε XZ1, βρίσκουμε σαν μοναδικό μειονέκτημα το μέγεθος της οθόνης (ακόμη και ψιλο-wide κάμερα έχει) και ίσως λίγο τις νυκτερινές σε σχέση με τις ΦΕΤΙΝΕΣ ναυαρχίδες... Περισσότερα σε γειτονικό φόρουμ για κινητά. Πάντως, παρόλο το bloatware της LG, θεωρώ και το V20 πιο πλήρες σαν συσκευή από το 10. Και το βρίσκεις στα ίδια λεφτά. Κοίτα, το να διατηρείς ακριβώς την ίδια σχεδίαση με τεράστια bezels σε 3 συνεχόμενα μοντέλα δύσκολα συγχωρείται. Πόσο μάλλον όταν η εν λόγω κατασκευή δεν είναι και ιδιαίτερα στιβαρή (ο Jerry μόνο το XZ έκανε test). Εδώ το HTC 10. Δε θέλω να γίνει πολύ τεχνικό το θέμα. Υπάρχουν και άλλα επιχειρήματα: Speakers, DAC και απόδοση με ακουστικά. Περίπου το μισό touch lag. (100+ ms το Sony vs 54ms το 10άρι) https://www.lesnumeriques.com/telephone-portable/htc-10-p32127/test.html (στην ενότητα Ecran) https://www.lesnumeriques.com/telephone-portable/sony-xperia-xz1-p40787/test.html (στην ενότητα Ecran) https://www.anandtech.com/show/10468/the-htc-10-review/11 Για την κάμερα είναι μεγάλη ιστορία. Το 10άρι έχει τη φήμη ότι τραβάει πολύ faithful φωτογραφίες και βίντεο. Χωρίς υπερβολικό saturation, sharpening και pastel χρωματισμούς. Αυτό δύσκολα το λες για πολλές εταιρίες του ανταγωνισμού. https://www.anandtech.com/show/10468/the-htc-10-review/7 Τα περισσότερα από τα παραπάνω θα τα συγχωρούσα στο XZ1 αν είχε μοντέρνα σχεδίαση. Αλλά έτσι που είναι... 1
deadp Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Στην κατασκευή των HTC είμαι υπέρ από την εποχή του Touch dual που ακόμη και σήμερα δείχνει λες και θα αντέξει άλλα τόσα χρόνια. Την δούλεψα την HTC από την εποχή που ονομαζόταν Qtek... Και η άποψή μου αυτή δεν αλλάζει, κρίμα που η HTC πέφτει συνέχεια... Άλλη κατασκευή το XZ1, σε σχέση με το XZ. Μέταλλο παντού πίσω και πλάι... Εμένα στο XZ1, μόνο το πάχος με χαλάει... Και η μικρή οθόνη, η οποία όμως έχει καταπληκτικό μαύρο για LCD... Πολύ πιο αναλυτικός ο Γάλλος στο τεστ του XZ1, στο HTC 10, δεν έχει τίποτε να συγκρίνεις... Το UI του XZ1 πάει αέρα σε σχέση με Galaxy S8, φαντάζομαι θα είναι ικανοποιητικό. Βέβαια, το XZ1 είναι μια φετεινή συσκευή, θα βελτιωθεί και άλλο με τις αναβαθμίσεις που θα πάρει. Το 10 θα μας αποχαιρετήσει με την 8.0... Αλλά δε θα συγκρίνω XZ1 με 10. Εγώ άλλη συσκευή προτείνω αντί του HTC 10, το LG V20 που και DAC έχει, και διπλή καλή κάμερα έχει, περισσότερη χωρητικότητα έχει, πιο γρήγορο στα benches φαίνεται, μεγαλύτερη οθόνη, ράδιο κλπ. https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7884&idPhone2=8238 Συσκευή που επίσης έχω και ξέρω πως πάει. Και έχω και Xiaomi A1, υπάρχει και το καθημερινό iPhone 7 plus... Έχω μέτρο σύγκρισης.
dimoskoutr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Η θέα Κάλι είσαι; 16 χέρια έχεις και χρειάζεσαι 4 κινητά;
mpokwsths Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Βέβαια, το XZ1 είναι μια φετεινή συσκευή, θα βελτιωθεί και άλλο με τις αναβαθμίσεις που θα πάρει. Το 10 θα μας αποχαιρετήσει με την 8.0... Μετά από το Xperia Z3 που είχα και το Z3 Tablet Compact που έχω ακόμα ... έχω να πω ότι δεν έχω ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στους software engineers της Sony. Συγκεκριμένα, στις Z3 (και Z2) συσκευές όταν έβγαλε Marshmallow roms είχε κάνει ΜΕΓΑΛΗ πατάτα. Εκεί που με τα 3GB RAM για την εποχή τους είχαν υποδειγματικό multitasking με την 5.1.1, με τις Marshmallow μετά βίας κρατούσαν 5-6 εφαρμογούλες (όχι παιχνίδια) ανοικτές. Εμφανές κακό memory management και ίσως και memory leak. Έβγαλε update που δε διόρθωσε σχεδόν τίποτα και τελικά έμειναν με αυτό το πρόβλημα οι συσκευές. Τελικά, έβαλα ξανά την 5.1.1 στο Z3 Tablet και το χαίρομαι ξανά... Το V20 είναι ωραίο αλλά που το βρήκες κοντά στα 300€; 1
deadp Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Το V20 είναι ωραίο αλλά που το βρήκες κοντά στα 300€; https://www.eglobalcentral.eu/lg-v20-h990-dual-sim-64gb-sim-free-unlocked-titan.htmlΑπό εκεί το πήραμε αρκετοί σε γειτονικό φόρουμ. Η θέα Κάλι είσαι; 16 χέρια έχεις και χρειάζεσαι 4 κινητά;Έχω και μια θεά στο σπίτι... δεν είμαι μόνος. Ένα αυτή, τρία εγώ, σε λίγο δύο, μετά τρία, αργότερα ένα... 3
arxontas71 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Καλημερα deadp βλεπω το εχεις χαρει το θηριο V20, αυτες τις μερες δουλεψα ενα σφραγισμενο G flex που βρηκα απο στοκ και παρολο τα χρονακια του ηταν υποδειγματικο, το ΧΖ premium τους μηνες που ειχα θα το χαρακτηριζα ανετα μια κατηγορια μονο του. 1
deadp Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Όλες τις συσκευές μου τις χαίρομαι Arxontas71, αυτό το χούι ούτε με Note 8 (το έχουμε στο γραφείο) δε θα περάσει, θα κοιτάω μετά το Mate 10 Pro... Σου έμειναν τα ακουστικά από το premium να υποθέσω τυχερούλη... 1
dimips Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά εσεις που έχετε το xz1 μήπως έχετε παρατηρήσει αυτά στην οθόνη ; 1) https://forum.xda-developers.com/xperia-xz1/help/horizontal-lines-dark-spots-screen-t3704107 2) https://forum.xda-developers.com/xperia-xz1/help/screen-burn-image-retention-t3712696
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα