morfeas-dsl- Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) https://www.amazon.fr/gp/offer-listing/B01E610EB8/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=newΤελικη με μεταφορικα.Σκρουτζ απο 385 χωρις μεταφορικα. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2017 από morfeas-dsl- 4
mpokwsths Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Χτυπάτε με τη μία. Μάλλον το καλύτερο κινητό της περσινής χρονιάς. Φανταστική κάμερα, στιβαρή κατασκευή και ωραίο android shell (Sense).
deadp Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Σε λίγο προπέρσινη... αλλά είναι καλή συσκευή. Προτιμώ βέβαια LG V20 αν μπορεί να βρεθεί σε αντίστοιχη τιμή.
hasiotis_john Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Λίγο το χρυσό τοπάζ με χαλάει, αλλά είναι κινητάρα και άψογη τιμή! Ωραίος Μορφέα...(Όσοι ψάχνεστε για κινητό αυτή την περίοδο, χτυπήστε το άνετα. Βέβαια σε λίγο τις γιορτές θα δούμε ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ καλές προσφορές) 1
mpokwsths Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Επειδή το έχω σε αυτό ακριβώς το χρώμα να πω ότι δεν είναι το κακόγουστο καγκουρέ χρυσό. Έχει μια μαλακή προς το κόκκινο απόχρωση. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Επειδή το έχω σε αυτό ακριβώς το χρώμα να πω ότι δεν είναι το κακόγουστο καγκουρέ χρυσό. Έχει μια μαλακή προς το κόκκινο απόχρωση. Sorry αλλα με αυτό το avatar δεν νομιζω να παρει σοβαρα καποιος την αποψη περι κακογουστιας
mpokwsths Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Α χα χα χα. Δε βρίσκεις κομψό το παλικάρι στο avatar μου; 3
x_vagos_x Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Business on the front, party on the back. Όπως και το HTC 10 της προσφοράς 1
topdim Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Το τσίμπησα για τον πατέρα μου, μαζί με μια Spigen Rugged Armor Black, για να κρύψω το διακριτικό τοπάζ χρυσό χρώμα του.Χριστούγεννα έρχονται και θα του είναι τρελή αλλαγή από το Samsung Galaxy Core i8260, που έχει.Ευχαριστώ morfeas-dsl για την ενημέρωση. 1
ziaba Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 HTC 10 ή το XZ1 ; τι λέτε; Αστείο είναι ? Εννοείται πως Sony το 10αρι θα πάρει το oreo και μετά τέλος... Το ΧΖ1 έχει να πάρει 2 major αναβαθμίσεις ακόμα το μόνο κακό είναι η κάμερα του το HTC κάνει παπάδες μπροστά στο Xperia
mpokwsths Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Καλά, δεν είναι οι αναβαθμίσεις όλο το σύμπαν. Μετράνε και άλλα πράγματα. SoC και αναβαθμίσεις το Sony. Σε όλα τα υπόλοιπα το HTC έχει το πάνω χέρι.
dimips Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Αστείο είναι ? Εννοείται πως Sony το 10αρι θα πάρει το oreo και μετά τέλος... Το ΧΖ1 έχει να πάρει 2 major αναβαθμίσεις ακόμα το μόνο κακό είναι η κάμερα του το HTC κάνει παπάδες μπροστά στο Xperia Το βαρέθηκα το iphone SE και ψάχνω πάλι κινητό Στα 370 το xz1 καινούργιο και το htc στο 300ρι. Άρα πάω για xz1.
ziaba Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Το βαρέθηκα το iphone SE και ψάχνω πάλι κινητό Στα 370 το xz1 καινούργιο και το htc στο 300ρι. Άρα πάω για xz1. Αντε πάλι... αλλά σε νιώθω και γω το se το βαρέθηκα μόλις το έβγαλα από κουτί... Γενικά δεν το μπορώ το ios 1
dimips Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Καλά, δεν είναι οι αναβαθμίσεις όλο το σύμπαν. Μετράνε και άλλα πράγματα. SoC και αναβαθμίσεις το Sony. Σε όλα τα υπόλοιπα το HTC έχει το πάνω χέρι. Βασικά είναι το παν οι αναβαθμίσεις. Πλέον το android έγινε κατά πολύ καλύτερο από το iOS. Άμα οι developers φτιάξουν και τις εφαρμογές τους πάει το έσβησαν. (κατά τη γνώμη μου) Αντε πάλι... αλλά σε νιώθω και γω το se το βαρέθηκα μόλις το έβγαλα από κουτί... Γενικά δεν το μπορώ το ios Θα πάω φαντάρος τώρα στα γεράματα και θέλω τίποτα να βλέπω στις σκοπιές, με το SE δε βλέπεις ταινίες κλπ θα ματώσουν τα μάτια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα