nik0laus Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Σαν λαπτοπχρεπολάτρης που είμαι (το πιο δυνατό μηχάνημά μου είναι Core2Duo T9300, τα υπόλοιπα Pentium M) συμφωνω μαζί σου. Λόγω λινουξ είναι ακόμη απόλυτα λειτουργικά και τρέχουν ικανοποιητικά τις εργασιες που με ενδιαφέρουν . Αυτή η διανομή που ανέφερες πάει όντως όπως λέει το όνομά της ; Εχεις κάποια σχέση με την ανάπτυξή της ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
becoming_I Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 το πρόβλημα είναι στο συγκεκριμένο laptop με το συγκεκριμένο BIOS. Δεν θα το αναλύσουμε περισσότερο γιατί δεν μπορεί να ξεκινήσει. Το μόνο που μπορεί να δοκιμάσει είναι μερικές ακόμη 64μπιτες διανομές & αν αποτύχει τότε μάλλον ας αρκεστεί στις εναπομείνασες 32μπιτες διανομές που κάνουν το ίδιο καλά τη δουλειά τους. πχ https://anemoslinux.blogspot.gr/p/home-page.html βασισμένο στο debian & 32μπιτο με Lxqt desktop. το πιό σημαντικό είναι να συνεχίσει να ασχολείται έστω και με τις 32μπιτες διανομές και να μήν τα παρατήσει. Υπάρχουν τόσες πολλές. Αν το λάπτοπ μου δέν υποστήριζε 64-bit distros θα συνέχιζα κανονικότατα. Για το λόγο αυτό έγραψα καί για τον εξοπλισμό πχ ssd , λάπτοπ με θύρες usb 3.0 κτλ. Αλλά ακόμα και με παλαιότερο hardware μιά χαρά προχωράς στο LINUX. Αφού ρε παλικάρι μου βρέθηκε το πρόβλημα. Αν έβαλε ο aris 90 το bios που διορθώνει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό το πρόβλημα, δε θα έχει κάποιο θέμα. Ότι θελήσει εδώ είμαστε όλοι να βοηθήσουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archey Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Σίγουρα το AnemOS Linux πάει σαν τον άνεμο , έχει πολύ προσεγμένο περιβάλλον και κυκλοφορεί μόνο για 32μπιτες CPUs , για το λόγο ότι ο καλλιτέχνης θέλει να δώσει ζωή σε παλαιά μηχανάκια και μόνο. Εξίσου καλά είναι και τα AntiX που είναι ελληνικής προέλευσης & ΜΧ Linux ( ελληνικό & αμερικανικό ) , που βγαίνει για 32 & 64 cpu. Δεν έχω καμία συμμετοχή σε κανένα από τα παραπάνω. Μπορεί το πρόβλημα να λύνεται εύκολα με αναβάθμιση του BIOS. Ας μας απαντήσει ο aris αν τα κατάφερε ( γιατί δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα για να πειράξει κανείς ). Πάντα φιλικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Οκέικ , θα του ρίξω μια δοκιμή σε κάποιο από τα χρεπια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα