Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την πεταλιερα την συνδέεις με usb ??

Εφόσον την αναγνωριζει σαν κάρτα ήχου, και θέλεις να ακούς τι παιζεις (όχι ηχογράφηση κλπ).

Δοκίμασε από τις ρυθμίσεις ηχου των windows να δηλώσεις σαν συσκευή ηχογραφησης την πεταλιερα και κάνε unmute το κανάλι (δεν είμαι στο pc να δω που είναι η επιλογή) και σαν έξοδο αναπαραγωγής άφησε την κάρτα με τα ηχεία που έχεις τωρα.

Λίγο μπακαλιστικος τρόπος, αλλά δεν θα χρειάζεται να συνδεεις τα ηχεία στην πεταλιερα.

• Like 1
Δημοσ.

Την πεταλιερα την συνδέεις με usb ??

Εφόσον την αναγνωριζει σαν κάρτα ήχου, και θέλεις να ακούς τι παιζεις (όχι ηχογράφηση κλπ).

Δοκίμασε από τις ρυθμίσεις ηχου των windows να δηλώσεις σαν συσκευή ηχογραφησης την πεταλιερα και κάνε unmute το κανάλι (δεν είμαι στο pc να δω που είναι η επιλογή) και σαν έξοδο αναπαραγωγής άφησε την κάρτα με τα ηχεία που έχεις τωρα.

Λίγο μπακαλιστικος τρόπος, αλλά δεν θα χρειάζεται να συνδεεις τα ηχεία στην πεταλιερα.

Ναι τη συνδεω με usb. Αυτο θελω να κανω ωστε να μη πρεπει να βγαζω τα ηζεια απο το pc και να τα βαζω στην πεταλιερα καθε φορα.

Εκανα αυτο που προτεινες....εχω delay.

Δεν εχω καταλαβει ακροβως τι θες. Θες κατι π να παιρνει απλα τον ηχο της πεταλιερας σου κ να τον στελνει στα ηχεια του υπολογιστη? Αν ναι θα σ προτεινα απλα να παρεις ενα ζευγαρι ηχεια-μονιτορ π να εχουν 2 εισοδους. Μια το κλασικο jack απ την καρτα ηχου του pc κ ακομα μια εισοδο τα μεγαλα jack οπου θα συνδεεις την πεταλιερα. Οποτε οταν θες να παιξεις θα κουμπωνεις απλα την πεταλιερα στα ηχεια κ εισαι ετοιμος. Παραδειγμα monitor με τις εισοδους που ανεφερα ειναι τα mackie cr4 τα οποια χρησιμοποιω εγω κ ειναι κομπλε.

Ναι ,αυτο ακριβως θελω να κανω. Να συνδεω πεταλιερα με usb και να παιζω....τα ηχεια που προτεινεις ακριβη λυση για εμενα προς το παρον. Παιρνω practice ενισχυτη η απλα....συνεχιζω να κανω αυτο που κανω τωρα(βγαζω ηχεια απο το Pc και τα καρφωνω στο headphones  της πεταλιερας.

Εχω delay με συνδεση αποκλειστικα usb....μαλλον θα κατσω στα αυγα μου και θα αρκεστω στο να συνδεω ξεσυνδεω τα ηχεια....ενα cable management καλο και ολα θα ιεναι πιο ευκολα.....

Για να μην ακουστω πολυ γκρινιαρης....παιζει εγχειρηση και δε μπορω να πολυσκυβω,γιαυτο ψαχνω λυση, οχι επειδη βαριεμαι να βαζωβγαζω(οκ οκ και αυτο μαζι)

Δημοσ.

Κατι αλλο που μπορεις να κανεις ειναι με ακουστικα. Να τα βαζεις πανω στην πεταλιερα κ να εχεις ηχο απο κει

Eτσι παιζω το βραδυ....ηθελα να ακουγομαι απο τα ηχεια τα απογευματα, ετσι για το τσακιρ κεφι ρε αδερφε....

Δημοσ.

Για να κανεις σωστη δουλεια στο θεμα υπολογιστης-κιθαρα θελεις ηχεια monitor για να μην χρωματιζουν τον ηχο σου, και ενα audio interface aka καρτα ηχου για μουσικες εφαρμογες, για να μην εχεις προβληματα latency.

Αλλιως παρε εναν ενισχυτη κιθαρας και καρφωσε μπροστα την πεταλιερα σου. Απεφυγε τους φτηνους τρανζιστορ γιατι δεν προκειται να βγαλεις καλο ηχο με την πεταλιερα, που ειναι αρκετα καλη.

Δημοσ.

Εκανα αυτο που προτεινες....εχω delay.

Δοκίμασε να βρεις , στα settings της κάρτας ήχου (του pod ) Buffer settings η Asio settings, και δοκίμασε να χαμηλωσεις, μήπως και στρώσει το latency (delay)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...