Προς το περιεχόμενο

Adobe Premiere CC 2017 προβλημα με Dual Screen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω πρόβλημα στο ενεργοποιήσω και να χρησιμοποιήσω το Dual Screen στο Premiere. 

Χρησιμοποιώ ένα

MSI GE71 6QC Apache με: 

ι7

GeForce GTX960M 2GB

8 Giga Ram

ΑΥτή την περιόδο χρησιμοποιώ μία Toshiba TV για second monitor γενικά σε όλες τι εργασίες μου αλλά όσον αφορα το Premiere δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω 2η οθόνη είτε Monitor είτε TV Set. 

Με το που ενεργοποιώ καποιο μονιτορ μεσα απο το playba του premiere κολλανε τα παντα. και δεν μπορώ ουτε να σωσω το project. αναγκαζομαι να κανω επανεκινηση του υπολογιστη να αποσυνδεσω την οθόνη να ανοιξω παλι premiere αλλα θα έχει κολήσει sto dual monitor να κανω Kill το task από task manager και τότε να ανοιξει κανονικα με μια οθονη. τότε συνδέω το 2ο monitor και αναγκαζομαι να δουλεψω με ένα βασικο ενω το 2ο λειτουργει απλώς δεν το χρησιμοποιώ για το editing.

Σύνδεση με HDMI

Lightroom CC Clasic κτλ  δουλευουν κανονικοτατα με dual monitor. Μόνο με το Premiere έχω θέμα αλλα θα μ ελυνε τα χέρια αν μπορούσε να λειτουργήσει.

Έχει κανείς κάποιο ανάλογο πρόβλημα ή κάποια λύση ? 

Δημοσ.

Δούλευε παλιότερα και σου έγινε ξαφνικά;

Έκανες update windows η οδηγού κάρτας τελευταία; Έχεις κάποια σουίτα της msi;

Δημοσ.

Ποτέ δεν έιχα δοκιμάει σε αυτό το σύστημα να δουλέψω dual screen στο Premiere. Αλλά σε άλλες εφαρμογές της Adobe δεν έχω πρόβλημα. Δεν είναι κάποια αλλαγή στο σύστημα γιατί το δοκίμασα και πριν λίγο καιρό που μόλις είχα κάνει restore στο σύστημα στην αρχική του κατάσταση και ούτε τότε δούλεψε. Έπειτα προχώρησα σε αναβαθμίσεις windows και οδηγών κάρτας από προτροπές στο forum της Nvidia για ανάλογα θέματα. Αλλά το πρόβλημα παραμένει. Μπορώ να λειτουργήσω με μία οθόνη απλά θα ήταν ιδιαίτερα βολικό αν μπορούσα να δουλέψω με 2. 

Εχω εγκαταστημένο το GeForce Experience σε Win 10 και γενικά δεν μου εχει δημιουργήσει πρόβλημα ποτέ. 

Η σκέψη μου είναι ότι αφού το Lghtroom cc και το cc clasic δουλεύουν με dual screen παρόλο που είναι photo και όχι video κάτι ίσως παίζει με το Premiere. 

Ίσως ρυθμίσεις

Ίσως το ότι το περισσότερο footage που έχω είναι σε εξωτερικούς σκληρούς usb 3

γιατί ασχέτως με το παραπάνω κατα περιόδους παίζει κ ένα usb bandwidth θεματάκι με τους σκληρούς όχι κάτι σοβαρό. 

(πετάει σκληρούς στιγμιαία οπότε με αναγκάζει να κάνω locate footage το οποίο δεν παίρνει πάνω από 3-4 δευτερόλεπτα και σε footage με περισσότερα από 30 fps δλδ 60 ή 100 μ βγάζει RED Screen of Death / red frame και πρέπει να κάνω load το συγκεκριμένο αρχείο πάλι) οι οποίες είναι αρκετά σπάνιες περιπτώσεις βέβαια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...