Προς το περιεχόμενο

Oculus Rift + Touch Controllers Bundle + 6 Games @ Amazon - 437€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τοσο ~ ειχε και την εβδομαδα του BF αλλα και για μερικες μερες μετα.

https://uk.camelcamelcamel.com/Oculus-Rift-Touch-Controllers-Bundle/product/B073X8N1YW

Ημουν στο τσακ να το παρω την προηγουμενη εβδομαδα αλλα δυστυχως αν θες τον τριτο σενσορα πρεπει να κοιταξεις απο Αμερικη μερια

Το Screenshot απο τον ξαδερφο μου που το χτυπησε ηδη και ψαχναμε μαζι για τον σενσορα :P
http://prntscr.com/hl5hb6

Αλλα και η απαντηση της Oculus για το αν μπορουμε να τον παρουμε απο Ευρωπη

Hello, Thank you for reaching out to Oculus Support today. Although, we appreciate your support top VR, we currently not ship to your region. Please click here for the list of countries we ship to. That being said, we are working on expanding the list of countries we ship to and we'd be sure to update the community when we do so, you can click here to keep an out on our official Blog page for any updates in the future. I understand this is not what you anticipated to hear today. Please let me know if you have any questions or concerns. Kind regards, Tristan Oculus Support

Αν δεν σε νοιαζει ο τριτος σενσορας οκ αλλα αν βαλεις και αυτον παμε κοντα σε τιμες HTC Vive

Δημοσ.

δεν ειναι απαραιτητος ο 3ος σενσορας. το εχω παρει συνεταιρικα με φιλο και γειτονα και παιζει κανονικα με 360 μοιρες περιστροφη.

οτι παιχνιδι εχουμε δοκιμασει, δεν ειχε προβλημα. φυσικα μιλαμε για διαστασεις 2χ2,5 περιπου, αλλα δε νομιζω οτι υπαρχουν πολλοι που εχουν μεγαλυτερο χωρο για να παιξουν.

αν καποιος μενει μονος του σε τεραστιο σαλονι , η εχει το δικο του μεγαλο playroom τοτε πιστευω οτι χρειαζεται οπωσδηποτε.

• Like 2
Δημοσ.

Το φτηνότερο που βλέπω το vive είναι περίπου 700€ από Ελλάδα κι όλας. Amazon ειναι ακριβότερο. Για να γίνει πλήρως λειτουργικό χρειάζεται και το deluxe audio strap, αλλά 130-140€.

To rift έχει 430€ και αλλα 90 για τον τρίτο αισθητήρα. Και έχει εξαιρετικά ηχεία, εξαιρετική άνεση που σο6 επιτρέπει να παίζεις ώρες, εξαιρετικοτατα χειριστήρια, πολύ καλύτερα από τα vive wands. Επίσης έχει χαμηλότερες υπολογιστικές απαιτήσεις λόγω asw. Ποιος ο λόγος να πάει κανείς σε vive? Μόνο αν έχει τεράστιο χώρο, πάνω από 4x4 μέτρα.

Δημοσ.

αξιζει η αναβαθμιση απο ps4 vr? θα ειναι η διαφορα η "ουαου" ή θα ξενερωσω? 

Με το ps4 vr ειμαι 50-50.. ουτε ξενερωσα αλλα ουτε εκατσα να παιξω με τις ωρες.. 

Δημοσ.

και το γαλικο αμαζον το εχει 399 λογικα το ιδιο πρεπει να βγαίνει ..

εγω εχω http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-dell-inspiron-15-7559-156-i7-6700hq8gb1tb-960m/prod7993460pp/ αυτο το dell με nvidia gtx960m .. θα παιζει? πιστευα οχι μεχρι που είδα αυτο και με μπερδεψε 

https://www.oculus.com/rift/#oui-csl-rift-games=mages-tale

εδω λεει την 960 ως ελαχιστη αλλα αν τρέξω το προγραμματακι για να δω τη συμβατότητα μου λεει οτι θελει 970

Δημοσ.

αξιζει η αναβαθμιση απο ps4 vr? θα ειναι η διαφορα η "ουαου" ή θα ξενερωσω? 

Με το ps4 vr ειμαι 50-50.. ουτε ξενερωσα αλλα ουτε εκατσα να παιξω με τις ωρες.. 

Φουσκα ειναι το VR τιποτα περισσοτερο (ειτε αυτο λεγεται PS4 VR, Occulus η Vive).

Οσοι ξερω που το ειχαν εκαναν σαν τρελοι για κανα μηνα μετα την αγορα και μετα το εσπρωξαν.

Εχουμε αρκετα χρονακια μεχρι η τεχνολογια να φτασει αυτα που βλεπουμε σε ταινιες.

Δημοσ.

Φουσκα ειναι το VR τιποτα περισσοτερο (ειτε αυτο λεγεται PS4 VR, Occulus η Vive).

Οσοι ξερω που το ειχαν εκαναν σαν τρελοι για κανα μηνα μετα την αγορα και μετα το εσπρωξαν.

Εχουμε αρκετα χρονακια μεχρι η τεχνολογια να φτασει αυτα που βλεπουμε σε ταινιες.

δεν συμφωνω ιδιαιτερα, αν και καθαρα προσωπικη μου αποψη..  αλλη φαση το oculus και το vive, καθως προσφερουν ελευθερια κινησεων.. επισης θεωρω (αφου επαιξα με τις ρυθμισεις αρκετα) οτι το pc βγαζει καλυτερα εικονα, ειδικα με ενα καλο συστημα.

εγω με μια ταπεινη 1060 6 gb, ειδα πολυ καθαρη εικονα σε παιχνιδια του oculus. δεν εναφερομαι σε drive simulators κλπ..

επισης, αν παιξεις με τα touch, τελειωσε .. δεν ξαναπας σε ποντικι - πληκτρολογιο..

προσωπικα ημουν παλιος gamer και εχω παιξει τα παντα απο mmo lineage, wow, tera, fps, rpg 

τα ειχα βαρεθει ολα, μεχρι που πηρα το oculus. για πολλους και διαφορους λογους, δεν μπορω να παιζω πολυ, ισως 1-2 ωρες ανα 4-5 μερες, και ανυπομονω να βρω χρονο να παιξω. 

οσοι το δοκιμασανε παθανε πλακα με την ελευθερια κινησεων.. συνηθως τους δειχνω το robo recall και μιλαμε για γυναικες επισης, που δεν εχουν δοκιμασει ποτε κανενα game.

last but not least, καλο ειναι να εχεις και καλη φυσικη κατασταση, ενω χαμηλοταβανα φωτιστικα καλυτερα να αποφευγονται!

Δημοσ.

δεν συμφωνω ιδιαιτερα, αν και καθαρα προσωπικη μου αποψη..  αλλη φαση το oculus και το vive, καθως προσφερουν ελευθερια κινησεων.. επισης θεωρω (αφου επαιξα με τις ρυθμισεις αρκετα) οτι το pc βγαζει καλυτερα εικονα, ειδικα με ενα καλο συστημα.

εγω με μια ταπεινη 1060 6 gb, ειδα πολυ καθαρη εικονα σε παιχνιδια του oculus. δεν εναφερομαι σε drive simulators κλπ..

επισης, αν παιξεις με τα touch, τελειωσε .. δεν ξαναπας σε ποντικι - πληκτρολογιο..

προσωπικα ημουν παλιος gamer και εχω παιξει τα παντα απο mmo lineage, wow, tera, fps, rpg 

τα ειχα βαρεθει ολα, μεχρι που πηρα το oculus. για πολλους και διαφορους λογους, δεν μπορω να παιζω πολυ, ισως 1-2 ωρες ανα 4-5 μερες, και ανυπομονω να βρω χρονο να παιξω. 

οσοι το δοκιμασανε παθανε πλακα με την ελευθερια κινησεων.. συνηθως τους δειχνω το robo recall και μιλαμε για γυναικες επισης, που δεν εχουν δοκιμασει ποτε κανενα game.

last but not least, καλο ειναι να εχεις και καλη φυσικη κατασταση, ενω χαμηλοταβανα φωτιστικα καλυτερα να αποφευγονται!

Αποψεις, καποιοι δεν εντυπωσιαζομαστε με Occulus και Vive, καποιοι αλλοι τα βλεπουν και τους τρεχουν τα σαλια.

Απο εκει και περα ΑΝ σε 10-20 χρονια φτασουμε στην τεχνολογια που πολλοι απο εμας περιμενουμε πως και πως εκει θα καταλαβει ο κοσμος τη εστι VR (γιατι αυτα που εχουμε τωρα με τα touch και τις βλακειουλες μονο VR δεν τα λες).

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...