eaglos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Γύρισα πριν μια ώρα από 3D στο starcity. Ωραία το 3D αλλά δεν μου έπεσε το σαγόνι όπως στο Avatar. Μια χαρά ταινιούλα με μπόλικη δράση που σε κρατά άνετα μέχρι το τέλος. Το manga παίζει να είναι καλύτερο
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Υπάρχει κανείς που να την είδε σε IMAX 3D; Αξίζει ή να κρατήσω τα λεφτά για καμια άλλη ταινία;
slr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 32 λεπτά πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε Υπάρχει κανείς που να την είδε σε IMAX 3D; Αξίζει ή να κρατήσω τα λεφτά για καμια άλλη ταινία; Παρόλο που δεν είμαι φαν του 3D την είδα σε Imax3D και μπορώ να πω ότι είναι ότι καλύτερο σε 3d έχω δει. Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα. 1
Sanjuro Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με αυτά που έγραψε ο σνεϊκ στο θέμα. Δύσκολο να αποφύγει κανείς συγκρίσεις με μαρβελ κλπ άσε που όχι τυχαία (μάλλον το ίδιο πάνω-κάτω target market θεωρεί το Village πως έχουν) είχε ένα κάρο Marvel και DC διαφημιστικά πριν την ταινία. Τόσα διαφημιστικά του υπερ-ηρωικού είδους μαζεμένα δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Η ορθότερη σύγκριση όμως μάλλον είναι με το Speed Racer. Έχουν περάσει χρόνια από τότε που το είδα σινεμά (και αν το έβλεπα τώρα πολύ πιθανό να είχα άλλη άποψη για την ταινία) αλλά το Speed Racer μου άρεσε ελαφρά περισσότερο. Όπως και να'χει, χορταστική ποπκορνιά τίμια για το είδος που είναι γεμάτο μετριότητες. Προσωπικά χωρίς να έχω διαβάσει το manga (ούτε με ενδιαφέρει αν είναι πιστή η μεταφορά!) θα έλεγα πως με λίγες αλλαγούλες η ταινία θα γινόταν σούπερ. Απλά πράγματα: Κόψε λίγο απ'το λοβ στορι και λίγο απ'το κάπως επαναλαμβανόμενο ξύλο και δώσε σάρκα και οστά στον κόσμο (που θύμιζε λίγο Elysium ...με τους πάνω και τους κάτω κλπ) και δώσε μας ένα τέλος της προκοπής όχι σκέτη μια αφορμή για σίκουελ. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2019 από Sanjuro 2
snake_plissken2112 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) πο ναι, το speed racer είναι still η καλύτερη μεταφορά anime στο πανί και πολύ υποτιμημένο εργάκι για τη φάση του Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2019 από snake_plissken2112 1
Nomedor Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 8 ώρες πριν, Sanjuro είπε Όπως και να'χει, χορταστική ποπκορνιά τίμια για το είδος που είναι γεμάτο μετριότητες. Προσωπικά χωρίς να έχω διαβάσει το manga (ούτε με ενδιαφέρει αν είναι πιστή η μεταφορά!) θα έλεγα πως με λίγες αλλαγούλες η ταινία θα γινόταν σούπερ. Απλά πράγματα: Κόψε λίγο απ'το λοβ στορι και λίγο απ'το κάπως επαναλαμβανόμενο ξύλο και δώσε σάρκα και οστά στον κόσμο (που θύμιζε λίγο Elysium ...με τους πάνω και τους κάτω κλπ) και δώσε μας ένα τέλος της προκοπής όχι σκέτη μια αφορμή για σίκουελ. Έχεις δίκιο θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο γιατί είχε τις δυνατότητες αλλά το έχεις δει λίγο ανάποδα. Δεν θύμισε το Αλίτα την ταινία Elysiun αλλά το ανάποδο. Βέβαια και τα 2 μπορείς να πεις ότι έκλεψαν την ιδέα από το ringworld αλλά δεν βαριέσαι 😋
Sanjuro Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Nomedor είπε Έχεις δίκιο θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο γιατί είχε τις δυνατότητες αλλά το έχεις δει λίγο ανάποδα. Δεν θύμισε το Αλίτα την ταινία Elysiun αλλά το ανάποδο. Βέβαια και τα 2 μπορείς να πεις ότι έκλεψαν την ιδέα από το ringworld αλλά δεν βαριέσαι 😋 Δεν εννοούσα πως κάτι αντέγραψε κάτι άλλο, και δεν ξέρω από τι είναι εμπνευσμένο αυτό. Η επιστημονική φαντασία δεν είναι μικρό είδος. Συνήθως αυτά με τους πάνω και κάτω είναι κοινωνικοπολιτικά σχόλια, και ο Μπλοντκαμπ αυτό έχει πει σε συνέντευξή του για το Elysium. Εμένα μου θυμίζει μέχρι και το ασπρόμαυρο High & low του Κουροσάβα αυτή η αντίθεση. Από τόσο παλιά θυμάμαι τέτοια αντίθεση σε ταινία. Απλά μου φάνηκε κρίμα ότι έμοιαζε πως υπάρχει τόσο πλούτος (ή αν όχι πλούτος τότε σίγουρα οι βάσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε κάτι τέτοιο) στην ιστορία, όχι μόνο με τους πάνω και κάτω αλλά... Spoiler με κάποιους εχθρούς (?) ή επαναστάτες που πήγαν να φάνε τους πάνω και που έκαναν εκπαίδευση σε άλλο πλανήτη, μάχες κάπου (δεν μάθαμε ποτέ που και γιατί) κλπ κλπ ...όμως όλα αυτά μαζί με οποιαδήποτε εικόνα απ'τους πάνω άντε να ήταν 1 λεπτό απ'την ταινία! Υποθέτω βέβαια, αν κρίνω απ'το κοινό που είχα γύρω μου που πανηγύριζε όταν έβλεπε trailer μαρβελ και πολλοί ήταν απογοητευμένοι με την Αλίτα μπορεί η ταινία αν είχε καλύτερη ιστορία να τους χάλαγε ακόμα περισσότερο. Εννοώ πως μπορεί να ήταν συνειδητοποιημένη τσικλοφουσκέ επιλογή να μην έχει το βάθος που θα μπορούσε να έχει η ιστορία. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2019 από Sanjuro
KilliK Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 την ιστορια με τους πανω και τους αρειανους, την μαθαινεις στα επομενα arcs του manga. προφανως το ιδιο θα γινοταν και με τα σηκουελ. 1
Spartan117 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, KilliK είπε την ιστορια με τους πανω και τους αρειανους, την μαθαινεις στα επομενα arcs του manga. προφανως το ιδιο θα γινοταν και με τα σηκουελ. 300 εκατομμύρια+ έχει βγάλει μέχρι στιγμής και μάλλον θα τελειώσει κάπου στα 400-450, δεν είναι άσχημα και νομίζω ότι το σηκώνει το sequel δεδομένου ότι έχει γραφτει για τριλογία. Νομίζω το δεύτερο θα τα πήγαινε ακόμα καλύτερα. 1
KilliK Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 πολυ χλωμο το βλεπω για σηκουελ. και το Warcraft bubble hit ηταν, αλλα σηκουελ δεν ειδαμε. ποσο μαλλον με την Αλιτα που θα σταματησει μαλλον στα ιδια λεφτα αλλα κοστισε και περισσοτερο. η μονη ελπιδα να δουμε σηκουελ ειναι ο Cameron. αν ζητησει να το γυρισει ο ιδιος με μικροτερο κοστος, και με το clout που εχει, ισως του δωσουν το πρασινο φως. το προβλημα ομως ειανι η Disney που πλεον της ανηκει η ΦΟΞ, αρα και η κινηματογραφικη Αλιτα.. το θεμα ειναι οτι το αμερικανικο κοινο σκοτωσε ενα ακομη νεοφερμενο franchise. δεν πειραζει. ας φανε στην μαπα τα ιδια σκουπιδο-franchsies για τα επομενα 100 χρονια.
Nomedor Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Ελπίζω να φτιάξουν sequel γιατί είναι η μόνη αξιόλογη μεταφορά manga, το αξίζει αλλά και ήταν από τις λίγες ταινίες του είδους που ευχαριστήθηκα πρόσφατα αν εξαιρέσουμε το infinity wars. Μου κάνει εντύπωση πάντως που γυρνάνε siquel σε ταινίες που μπροστά στο Alita είναι να το πω ευγενικά κατώτερες, βλέπε aquaman, black panther κτλ.
mike299 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 7 ώρες πριν, Nomedor είπε Ελπίζω να φτιάξουν sequel γιατί είναι η μόνη αξιόλογη μεταφορά manga, το αξίζει αλλά και ήταν από τις λίγες ταινίες του είδους που ευχαριστήθηκα πρόσφατα αν εξαιρέσουμε το infinity wars. Μου κάνει εντύπωση πάντως που γυρνάνε siquel σε ταινίες που μπροστά στο Alita είναι να το πω ευγενικά κατώτερες, βλέπε aquaman, black panther κτλ. Γιατί σου κάνει εντύπωση? Κατώτερες, ξεκατωτερες, οι δύο που αναφέρεις έβγαλαν πάνω από 1 δις η καθεμία
D.Luffy Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 9 ώρες πριν, KilliK είπε η μονη ελπιδα να δουμε σηκουελ ειναι ο Cameron. αν ζητησει να το γυρισει ο ιδιος με μικροτερο κοστος, και με το clout που εχει, ισως του δωσουν το πρασινο φως. Τον παίρνει να γυρίσει και το Alita όταν έχει 2 ολόκληρα Avatars στο κατώπι?
KilliK Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 σε τρια χρονια εχει τελειωσει με τα Αβαταρ, μπορει να το κανει μετα. αλλα πολυ χλωμο.
V for Vagelis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 9 ώρες πριν, D.Luffy είπε Τον παίρνει να γυρίσει και το Alita όταν έχει 2 ολόκληρα Avatars στο κατώπι? 2 ή 4; + το ότι έχει τόσα άλλα project ως παραγωγός ή σκηνοθέτης. https://www.imdb.com/name/nm0000116/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα