Προς το περιεχόμενο

Alita: Battle Angel (2018)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν σε κουράζει η αρνητικότητα σε διαλόγους, κάνε μονολόγους

Ρίξε και ένα ignore τώρα να βρεις την ψυχική σου υγεία, μιας και από επιχειρήματα ή γενικότερα διάλογο είμαστε ακόμα σε χαμηλό επίπεδο

Επεξ/σία από snake_plissken2112
  • Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι marvel ταινίες είναι δυστυχώς σημείο αναφοράς και σύγκρισης ως προς την κατεύθυνση του κινηματογράφου εν γένει. Οι marvel ταινίες είναι ιδιοκτησία της disney και αν κάποιος θα λέγαμε ότι έχει το δικαίωμα να προσβάλλεται σε ενδεχόμενες αρνητικές γνώμες είναι αυτή και όχι οι απλοί θεατές, οι οποίοι όταν αντιδρούν έτσι θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι ντροπιάζονται στην καλύτερη

• Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
21 minutes ago, snake_plissken2112 said:

αν σε κουράζει η αρνητικότητα σε διαλόγους, κάνε μονολόγους

Ρίξε και ένα ignore τώρα να βρεις την ψυχική σου υγεία, μιας και από επιχειρήματα ή γενικότερα διάλογο είμαστε ακόμα σε χαμηλό επίπεδο

Ignore breaker! 😛

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Η καλύτερη μεταφορά από ανιμε που έχει γίνει μέχρι τώρα, χωρίς να είναι άψογη.

Δεκτό  το ότι έχει αρκετά κλισέ αφού έχει ρίζες από μάνγκα  που φτιάχτηκε το πριν από περίπου 30 χρόνια. Πολύ καλή ερμηνεία από την πρωταγωνίστρια κατάφερε να συνδυάσει δυναμισμό με ευαισθησία 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την είδα και εγώ πριν λίγο και χτυπάω το κεφάλι μου στο τοίχο που δεν πήγα να τη δω σε IMAX. Η παρέα τσιγκουνεύτηκε τα έξτρα χρήματα γιατί περίμεναν ότι θα βγει φόλα, ενώ εν τέλη τους άρεσε πολύ. Για μένα έχει τα καλύτερα visual effects που έχω δει σε ταινία, που μέχρι προτίνος είχε το The Last Jedi (θέλω να δω και το Blade Runner μια που μου έχει ξεφύγει βέβαια). Παίζει να σολάρω μόνος κάνα IMAX για δεύτερη προβολή αφού διάβασα τα σχόλια ορισμένων από εδώ :P

Επεξ/σία από naruto14
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άντε γειά, πήγα στην BFI ξανά σε προβολή στις 3 και μιση και ήταν γεμάτη η αίθουσα, και η επομενη προβολή τίγκα στον κόσμο... Αγαπάει Alita φαίνεται η Αγγλία :D

Επεξ/σία από Spartan117
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Spartan117 είπε

Άντε γειά, πήγα στην BFI ξανά σε προβολή στις 3 και μιση και ήταν γεμάτη η αίθουσα, και η επομενη προβολή ντίγκα στον κόσμο... Αγαπάει Alita φαίνεται η Αγγλία :D

Εδώ πάλι σε Odeon Μακεδονία που πήγα τη Τρίτι σε δήθεν "4K" αίθουσα είμασταν με το ζόρι 10 άτομα :P. Να δόυμε και στο imax τι γίνεται... Χαίρομαι που βλέπω να πήγαινει καλούτσικα εμπορίκα και ελπίζω να φτάσει τα 500M που θέλουν για sequel.

Επεξ/σία από naruto14
Δημοσ.
Στις 20/2/2019 στις 11:17 ΜΜ, naruto14 είπε

Εδώ πάλι σε Odeon Μακεδονία που πήγα τη Τρίτι σε δήθεν "4K" αίθουσα είμασταν με το ζόρι 10 άτομα :P. Να δόυμε και στο imax τι γίνεται... Χαίρομαι που βλέπω να πήγαινει καλούτσικα εμπορίκα και ελπίζω να φτάσει τα 500M που θέλουν για sequel.

Παιδιά εγω που δεν ξερω το στορυ αλλα απλως παω να τη δω γιατι μου φαινεται ωραια...πρεπει να γνωριζω κατι για το στορυ πριν παω ?

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Giannis1234567891011 είπε

Παιδιά εγω που δεν ξερω το στορυ αλλα απλως παω να τη δω γιατι μου φαινεται ωραια...πρεπει να γνωριζω κατι για το στορυ πριν παω ?

Όχι μια χαρά τα εξηγεί η ταινία. Χωρίς να έχω διαβάσει το manga, έχω την εντύπωση πως πιάνει από την αρχή την ιστορία...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, naruto14 είπε

Όχι μια χαρά τα εξηγεί η ταινία. Χωρίς να έχω διαβάσει το manga, έχω την εντύπωση πως πιάνει από την αρχή την ιστορία...

Αα ωραια.Ειχα μια ανησυχια γι αυτο.Ευχαριστώ 😉😉

Δημοσ.

Χτυπάτε κι άλλο το μαχαίρι στην καρδιά, λέγοντας πόσο ωραία ταινία είναι.

Με τραβούσαν με το ζόρι να δω την μ@λ@κί@ του Λάνθιμου και στην δίπλα αίθουσα έπαιζε το Alita. 😩

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...