KilliK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 ο Νορτον με 30δ εμφανιση χωρις να πει απολυτως τιποτα, ειχε χαλια ερμηνεια. και τα μαζευεις τωρα για το light novel. ενταξει, αστο, ας το σταματησουμε εδω, δεν χρειαζεται να το συνεχισουμε. καλο σου βραδυ.
rudigarcia222 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 δεν μαζευω τπτ μαν,σου εξηγω οτι το θεμα δεν ειναι σε καμια περιπτωση αν γραφτηκε πρωτα η νουβελα η το μανγκα(υποθετω εκει πηγαινε το αρχικο σου αστοχο σχολιο για το wiki το οποιο δεν ειναι καν το θεμα)αλλα οτι για ενα mangaka σημαινει πανω κατω το ιδιο και οτι ειναι αλληλενδυτα και οχι με την έννοια του βιβλιου ενος μυθιστορηματογραφου,δεν θα το συνεχισω αν καταλαβες καλως αλλιως καλη συνεχεια,επισης για τον νορτον ηταν ειρωνικο το σχολιο καθως ενας ακομα εξαιρετος ηθοποιος που μπορει να τσαλακωθει ηταν σε μια σκηνη λιγων δευτερολεπτων με σκοπο τον εντυπωσιασμο
chrisde Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Αν και έπαιζαν ηθοποιάρες, οι ερμηνείες τους ήταν στην καλύτερη μέτριες, άψυχες θα έλεγα (θέμα σκηνοθέτη μάλλον;). Ήταν το ένα από τα 2 παράπονά μου από την ταινία. Το άλλο ήταν αυτό το γελοίο, χολυγουντιανό love story που καμία σχέση δεν είχε με αυτό στο manga. Εκεί εξυπηρετούσε έναν συγκεκριμένο σκοπό και ήταν ακριβώς όπως έπρεπε, εδώ το βάλανε because Hollywoo... (χωρίς d, όσοι έχουν δει Bojack ξέρουν) το ρομάντσο πουλάει -υποτίθεται-. Κατα τ'άλλα αν και δεν είμαι φαν των "live adaptation" μακάρι να βγει και το sequel για να ολοκληρωθεί και σαν δημιουργία, με καλύτερες ερμηνείες ελπίζω και χωρίς σμουτς. 1
KilliK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 οι ερμηνεις της Αλιτα και του Ιντο μονο αψυχες δεν ηταν, ηταν και η καρδια της ταινιας. 1
MadPax Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 10 λεπτά πριν, chrisde είπε Το άλλο ήταν αυτό το γελοίο, χολυγουντιανό love story που καμία σχέση δεν είχε με αυτό στο manga. Δεν υπάρχει ταινία που να εμπλέκεται ο Κάμερον και να μην έχει αυτά τα χαζά Καμερονικά λοβ στόρυ μέσα...γι' αυτό την είδα ψιλιασμένος και έπεσα διάνα ! Συμφωνώ στα υπόλοιπα, αν και την ευχαριστήθηκα, στο καράβι για Νάξο, πέρασε η ώρα και δεν κατάλαβα πότε έφτασα...
chrisde Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, KilliK είπε οι ερμηνεις της Αλιτα και του Ιντο μονο αψυχες δεν ηταν, ηταν και η καρδια της ταινιας. Αν μιλάμε για την καρδιά της Αλίτα, πάσο Πέρα από την πλάκα, η Αλίτα ήταν μια χαρά ευτυχώς, ο Christoph Waltz πάντως έχει δώσει πολύ καλύτερες ερμηνείες... Προσωπικά δεν πιστεύω ότι του πήγαινε ο ρόλος, αν και τον γουστάρω σαν ηθοποιό. Για να μην παρεξηγηθώ, αν εξαιρέσεις αυτά τα 2, μια χαρά την ευχαριστήθηκα και εγώ, αν και φυσικά προτιμώ ως συνήθως το anime, το οποίο είναι κλάσεις ανώτερο και πιστό στο manga. 1
KilliK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 του οτι εχει δωσει καλυτερες ερμηνεις, προφανως σε πιο γεματους ρολους, δεν μειωνει την δουλεια που εκανε εδω. ηταν πολυ καλος και εδεσε αψογα με την Αλιτα.
di maria kun Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Εγώ την κατέβασα σε 4κ και την έβαλα σε 50ρα τβ με 5.1 ήχο. Παρολαυτα έκανα 3 μέρες να την δω. Σχεδόν σε οποιαδήποτε σκηνή εκτός δράσης έπιανα το κινητό και έβλεπα κάτι άλλο ώσπου έβρισκα ένα λόγο να πατήσω pause και να το παρατήσω . Βέβαια παρακολουθώ πολλά χρόνια ξενόγλωσσο κινηματογράφο και τέτοιου είδους αμερικανικά σκουπίδια τα έχω κόψει. Το αλιτα αποφάσισα να το δω λόγω hype και διαφορετικοτητας. Πολύ κλισέ πολύ plothole πολύ μέτριο το ρομάντζο δεν είχε καμία βάση το είδα το ξέχασα πάμε παρακάτω. Όσο για το θέμα του μάνγκα ένιωσα ότι δεν μπορεί να αποδωθει σωστά σε μια ταινία τόσο γρήγορα. Αν δεν διάβαζα ότι είναι μάνγκα adaotation ούτε θα το καταλάβαινα απλά θα συμπέρανα ότι ήταν άλλη μια φθηνή από άποψη σεναριου αλλά ακριβή από άποψη μπατζετ αμερικανια που σε κάποιο σημείο όλο και θα εμφανιζόταν ο Rock 2
bluesattack Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μου αρεσε Απλα πιστευω οτι δεν ηταν αρκετα φιλοδοξη η παραγωγη η απλα εμεινε πιστη στο κομικ (? ) .Με μια τζουρα πιο ''ενηλικο'' σεναριο , ποιο σκοτεινο υφος , κινηματογραφικες εικονες του κατω κοσμου , πλοκη που περιλαμβανε τον πανω κοσμο , τζουρες πολιτικης αναλυσης ,θα μπορουσε να ηταν μια ταινια αναμεσα στο avatar και το blade runner (με την αναλογη θεση στην κινηματογραφικη ιστορια και τις αναλογες εισπραξεις ) Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2019 από bluesattack 1 1
achileesxi Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) https://www.ign.com/articles/alita-battle-angel-director-and-star-are-in-talks-about-a-potential-sequel ΠΑΜΕ!!!!!!! Επεξ/σία 29 Απριλίου 2023 από achileesxi 8
achileesxi Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Based Κάμερον έκανε ταινία 2 δισεκατομμυρίων μόνο για να πραγματοποιήσει το Αλιτα 2. Εσείς παίδες έχετε διαβάσει καθόλου το μαγνκα από που προήλθε η ταινία? Πάντα ήθελα να το διαβάσω αλλά μου ξεφεύγει για το έναν λόγο η το άλλο και δεν είμαι και πολύ αναγνώστης ιαπωνικών κόμιξ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα