Gilmaru Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δεν ξέρω τι λένε, εμένα μ' άρεσε. Έχει ελαττώματα, αλλά την βρήκα άκρως διασκεδαστική και το action ήταν καλό. Κρίμα να μην δούμε sequel. 4
Nomedor Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Φυσικά και αξίζει sequel, φυσικά και δεν ήταν τέλειο αλλά είναι μέχρι σήμερα η καλύτερη μεταφορά manga στη μεγάλη οθόνη. Βέβαια όπως λένε και στο honest trailer όχι πως ο πήχης ήταν και πολύ ψηλά 😛
costacurta Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 27 λεπτά πριν, Nomedor είπε Φυσικά και αξίζει sequel, φυσικά και δεν ήταν τέλειο αλλά είναι μέχρι σήμερα η καλύτερη μεταφορά manga στη μεγάλη οθόνη. 😛 Γκουχου Γκουχου Γκουχου. Έχεις ακούσει για το edge of tomorrow? Αν όχι μήπως για το battle Royale.? Αυτά μου ήρθαν στα γρηγορα Τι διαβάζουμε ρε παιδιά μια μέτρια προς τίμια περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας με αρκετά καλά φουτουριστικα εφέ και στα όρια της αναισθησιας acting από πληθώρα γνωστών των γνωστών ηθοποιών είναι. (και αν είσαι ψείρας με αρκετά πλοτχοουλς.) 1
KilliK Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) δεν ειναι ακριβως ετσι. το Edge of Tomorrow βασιζεται σε light novel, οχι manga (εικονογραφημενη ιστορια). το Batlle Royale δεν ειναι αμερικανικη στουντιακη ταινια, αλλα γιαπωνεζικη παραγωγη. και γενικα, υπαρχουν αρκετες καλες γιαπωνεζικες κινηματογραφικες μεταφορες manga/anime. η Alita ειναι μακραν η καλυτερη κινηματογραφικη μεταφορα ενος manga απο το Hollywood. γιαυτο γινεται η κουβεντα, οτι ειναι απο το Hollywood. και η ταινια η ιδια ειναι πολυ καλη, το ιδιο και οι περισσοτερες ερμηνειες. εχει τα ελαττωματα της φυσικα αλλα δεν μειωνουν αισθητα το τελικο αποτελεσμα. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2019 από KilliK 1
costacurta Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, KilliK είπε δεν ειναι ακριβως ετσι. το Edge of Tomorrow βασιζεται σε light novel, οχι manga (εικονογραφημενη ιστορια). το Batlle Royale δεν ειναι αμερικανικη στουντιακη ταινια, αλλα γιαπωνεζικη παραγωγη. και γενικα, υπαρχουν αρκετες καλες γιαπωνεζικες κινηματογραφικες μεταφορες manga/anime. η Alita ειναι μακραν η καλυτερη κινηματογραφικη μεταφορα ενος manga απο το Hollywood. γιαυτο γινεται η κουβεντα, οτι ειναι απο το Hollywood. και η ταινια η ιδια ειναι πολυ καλη, το ιδιο και οι περισσοτερες ερμηνειες. εχει τα ελαττωματα της φυσικα αλλα δεν μειωνουν αισθητα το τελικο αποτελεσμα. To edge of tommorow είναι και μάνγκα. Το σχόλιο μου απευθύνεται συγκεκριμένα κάπου. Διάβασες τις λέει στο quote ? Δεν ξέρω από υποκατηγοριες η από Χόλιγουντ η αν τους ένα είναι γιαπωνεζικη παραγωγη και το oldboy κορεάτικη και το Ακίρα ανιμε. Για τα υπόλοιπα αν αυτό το συνονθύλευμα έχει καλές ερμηνείες καλά κρασιά (εκτός και αν το συγκρίνεις με κάνα dragonball)
KilliK Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 εχει γινει και manga, αλλα τo source material ειναι το light novel. η συζητηση γινεται για τις αμερικανικες μεταφορες manga. κατι που τα παραδειγματα σου δεν ειναι. λολ, συγκριση με Dragonball Evolution. και καπου εδω σταματαω να ασχολουμαι. καλη σου μερα. 1
Nomedor Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Το edge of tomorrow δεν θα το έλεγα μεταφορά αλλά ότι έχει πάρει τη γενική ιδέα. Είναι αρκετά μακριά από το μάνγκα.
najinblue3 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 41 λεπτά πριν, Nomedor είπε Το edge of tomorrow δεν θα το έλεγα μεταφορά αλλά ότι έχει πάρει τη γενική ιδέα. Είναι αρκετά μακριά από το μάνγκα. lol adaptation ειναι και παρα πολυ κοντινο, καποια πραγματα αλλαζουν τα aliens,armor κτλπ. Και φυσικα προκειται για το καλυτερο adaptation απο manga/light novel που εχω δει ποτε και ακολουθει η Alita.
Alastor192 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπον,η ταινια με εξεπληξε θετικοτατα. To setting μου θυμισε το Mortal Engines,αλλα φυσικα η ταινια αυτη ειχε πολυ καλυτερη εκτελεση. Τα combat scenes απολαυστικα,το story αξιοπρεπες χωρις να ναι τιποτα ουαου. Γενικα ταινια που αν την εβλεπα στο σινεμα,θα λεγα αξιζε τα λεφτα σε σχεση με τις υπολοιπες σαβουρες που βγαινουν,action και μη Ενα γεματο 8/10 απο μενα ΥΓ: Κριμα που δεν πηγε καλα σε box office,γιατι το ending ειναι ξεκαθαρο teaser για σικουελ. Ελπιζω να βγαλουν Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2019 από Alastor192
costacurta Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 11 ώρες πριν, KilliK είπε λολ, συγκριση με Dragonball Evolution. και καπου εδω σταματαω να ασχολουμαι. καλη σου μερα. Ότι να ναι.... το σχόλιο μου ήταν με μια μικρη για άλλους η τεράστια για πολλούς δοση σαρκασμου αλλά μαλλον δεν κατάλαβες ούτε το ένα ούτε το άλλο. Όσο για την ταινία έχω ήδη πει την άποψη μου μια χαρά δυορακι εκρήξεις χαμός εφέ κτλ την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους, αλλά να μιλάμε για ερμηνείες (και ορισμένοι να το πιστεύουν κιόλας) είναι τραγελαφικό.
KilliK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 oι ερμηνειες τους δεν ηταν χαλια, πως να το κανουμε τωρα, η Alita ειδικα με τον Ιdo ειχαν εξαιρετικη χημεια. ο πιο αδυναμος ερμηνευτικα ηταν ο πιτσιρικας.
rudigarcia222 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, KilliK είπε εχει γινει και manga, αλλα τo source material ειναι το light novel. -επειδή η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας διάβασε λίγο τι σημαίνει στην ιαπωνική βιομηχανία των manga-light novels, το ένα τι το άλλο πως συνδέονται πως αποτελεί το ενα την βαση του αλλου για ποιο λόγο ξεκινάει απο novel και καταλήγει σε manga και για τον θεό για πράγματα που δεν ξερετε μην κάνετε και τους φωτεινούς παντογνώστες -το Edge of tommorow (All You Need Is Kill) ειναι καθαρόαιμη χολιγουντιανη εκδοσή εχει παρει την βασική ιδεα απο το μανγκα μονον,εχει αρκετούς βασικούς χαρακτήρες που δεν υπάρχουν στο μανγκα αλλα προσφέρουν παρα πολλά στην ταινία γιατι δίνουν δικα τους στοιχειά και φυσικα τελειώνει με ενα πολυ τίμιο ολοκληρωμένο τροπο και τελείως διαφορετικό απο οτι εχει γράψει o mangaka υγ και είναι σαφώς ανώτερη ταινια απο το αλιτα,οχι μόνο βάση σεναρίου που απέχει ετη φωτός απο το αλιτα(βασικά εχει σενάριο το αλιτα???) αλλα και σε ερμηνείες(ενας ξεχασμένος λοχαγός σε μια σκηνή 5 λεπτών δινει καλύτερη ερμηνεία απο όλους τους χαρακτήρες σε όλες τις σκηνές μαζι)και ακόμη και στα εφέ και την δραση μου άρεσε περισσότερο,βασικά για μένα ειναι απο τις πιο υποτιμημενες περιπέτειες επιστημονικης φαντασιας της δεκαετιας,εχει χαρακτήρες με προσωπικοτητα χιουμορ/δραμα/δραση/στοιχεια rpg!!!αρχη και τελος,μονο ο bill murray λειπει.... Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2019 από rudigarcia222
KilliK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) α καλως τον, και ελεγα ποτε θα εμφανιζοταν καποιος ειδικος να μιλησει για την "ημιμαθεια" μου. εισαι ο δευτερος λογος που εκανα την ερευνα μου πριν δωσω την απαντηση στον αλλο. ο πρωτος λογος ηταν οτι ειχα διαβασει μεν το manga, αλλα θυμομουν οτι η ιστορια ειχε παρει βραβειο λογοτεχνιας. οποτε ειχα την εντυπωση οτι η πηγη πρεπε να ηταν λογοτεχνικη ιστορια. κατι που μετα την ερευνα μου, αποδειχθηκε οτι ηταν. οποτε το ξεκαθαρισα αυτο και ημουν σιγουρς για την ορθοτητα της απαντησης μου πριν την δωσω. τωρα εφοσων εσυ εισαι ο ειδικος εδω περα και ξερεις καλυτερα, πηγαινε στο wikipedia, στο definition.com, και σε ολα αυτα τα σαιτς, διορθωσε την λανθασμενη πληροφορια που εχουν αναρτησει, και προσθεσε την δικια σου σωστη πληροφορια. οποτε να γλυτωσουν και oι υπολοιποι απο την ημιμαθεια τους στο μελλον. αυτο μονο εχω να πω. χαιρεται. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2019 από KilliK
rudigarcia222 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 -δεν το λεω αρνητικα αλλα η δεν εχεις γουστο η εισαι νεος και καπως αψητος στις ταινιες,η μονη καλη ερμηνεια στο αλιτα ηταν το αδικοχαμενο σκυλακι,ο waltz βαριοταν και εκανε την αρπαχτη του οι πιτσιρικαδες ειναι για κανα νικολοντεον η κονελι δεν ξερω απο που ξεθαυτηκε ο νορτον...να σχολιασω τον νορτον???ο αλι λοιπον ενας τεραστιος ηθοποιος επαιξε στην καλυτερη ταινια που εχω δει φετος το πρασινο βιβλιο οπου βραβευτηκε για οσκαρ και πραγματικα τελειωσε το αλιτα και αναρωτιομουν ποιος ηταν αυτος και που τον ειχα ξαναδει..... και γιαυτο οι περισσοτεροι κριτικοι την σκοραραν κοντα στα 5/10,και αυτο λογω μπατζετ και εφε.... αλλα με το ζορι να μας βγαλεις περι ερμηνειων γιαυτο ενοχληθηκα πες μου οτι ειναι ταινιαρα γιατι εχει εκρηξεις και ενα χαμο και το δεχομαι... -για τα υπολοιπα δεν εχω ιδεα τι εννοεις ουτε για το wiki καταλαβα,να ξερετε παντως οι ιαπωνες γραφουν αρχικα μια νουβελα με στοχο πιο συγκεκριμενο πιο νεανικο κοινο/κοπελες/και λογω μικροτερου μπατζετ και εν συνεχεια αν επιτυχει την μεταφερουν σε μανγκα ωστε να προσελκυσει και δυτικο κοινο , δηλ ως ενα βαθμο ενα μανγκα και μια ιαπωνικη νουβελα αλληλοσυνδεονται και συνηθως το ενα αποτελει βαση του αλλου και αντιστροφα,επισης ενω θεωρητικα στην λογοτεχνια ανηκει πρακτικα δεν συνηθιζεται αυτος ο ορος γιατι ειναι πολυ μικρες ιστοριες δεν εχουν την εκταση ενος κλασσικου μυθιστορηματος αυτα απο μενα παντα φιλικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα