KilliK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Sethiros είπε Αγοράστε εισιτήρια παιδιά κι ας μην πάτε, η Disney σας έπιασε στον ύπνο. η Alita ανηκει στην Disney πλεον.. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2019 από KilliK
Spartan117 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, KilliK είπε η Alita ανηκει στην Disney πλεον.. Ο Cameron έχει τα rights, όχι η Fox. Άρα τεχνικά δεν ανήκει στην Disney
KilliK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 35 λεπτά πριν, Spartan117 είπε Ο Cameron έχει τα rights, όχι η Fox. Άρα τεχνικά δεν ανήκει στην Disney ναι, ενταξει, για την ταινια λέω. οτι κερδος βγει απο αυτην, θα παει και στην FOX, δηλαδη στην Disney πλεον. απλως εχει πλακα που καποιοι πανε να το γυρισουν σε φανμπουιστικη διαμαχη, ενω η Disney μονοπωλει την αγορα. να δω πως θα βριζουν τωρα το Avatar, αφου οτι σηκουελ βγει θα εχει πλεον την σταμπα της αγαπημενης τους ..Disney 😁
Sethiros Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Το Avatar πρακτικά κανένας δεν το έβρισε, εσύ το παρουσιάζεις ως αριστούργημα βγάζοντας σκάρτες άλλες ταινίες που συνήθως δεν έχεις δει. 3 ώρες πριν, Spartan117 είπε Πάνε να δεις Captain Sue στις άδειες "γεμάτες" αίθουσες και άσε το thread της Alita ήσυχο. Σου θίξαμε την έτερη μετριότητα; Ξυδάκι.
Nomedor Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Έχετε τσιμπήσει με τον Sethiros ενώ είναι ολοφάνερο ότι είναι troll account
Spartan117 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, Sethiros είπε Σου θίξαμε την έτερη μετριότητα; Ξυδάκι. Δεν έθιξες τίποτα, ούτως ή άλλως η γνώμη σου έχει μηδενική αξια, απλά γ@μ@ς όλα τα thread γιατί δεν γουστάρεις που ο περισσότερος κόσμος δεν χωνεύει την Brie, την CM και τα identity politics. Τέτοιο καρκίνο είναι καλύτερα να τον κάνουμε contain σε μετρημένα thread. 3 1
KilliK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Αναφορά σε κείμενο Το Avatar πρακτικά κανένας δεν το έβρισε, εσύ το παρουσιάζεις ως αριστούργημα βγάζοντας σκάρτες άλλες ταινίες που συνήθως δεν έχεις δει. wrong and wrong.
Sethiros Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 42 λεπτά πριν, Spartan117 είπε Δεν έθιξες τίποτα, ούτως ή άλλως η γνώμη σου έχει μηδενική αξια, απλά γ@μ@ς όλα τα thread γιατί δεν γουστάρεις που ο περισσότερος κόσμος δεν χωνεύει την Brie, την CM και τα identity politics. Τέτοιο καρκίνο είναι καλύτερα να τον κάνουμε contain σε μετρημένα thread. Όταν οι απόψεις σου κάνουν μετάσταση στο σύνολο της κοινωνίας, μάντεψε.
Spartan117 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) @ 6:10 Nail on the head. Αν δεν είναι victim η female lead τότε ξινίζουν τα Αμερικανάκια, πάει εναντια στο narrative και τα πρόβατα γκρινιάζουν Όχι ότι έχει πια σημασία αυτό, ότι ήταν να βγάλει από το σινεμά το έβγαλε, αν βγάλουν sequel θα το δω day 1, είμαι περίεργος να δω πως θα γράψουν τον Desty Nova Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2019 από Spartan117 2
D.Luffy Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 16/3/2019 στις 6:18 ΜΜ, Spartan117 είπε είμαι περίεργος να δω πως θα γράψουν τον Desty Nova Θα τον γράψουν σύμφωνα με τις εμπορικές τάσεις της εποχής και θα φέρει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο σημερινός απόλυτος villain. Δηλαδή privileged 40 year old, sexist, white male. Το sequel θα εξιστορεί τον αγώνα της Alita, μιας φτωχής ανερχόμενης cyborg γυναίκας ηθοποιού, να αναδειχθεί στον αυταρχικό και ανδροκρατούμενο κόσμο του Zalemwood με φόντο μια σκληρή πατριαρχική κοινωνία. Θα δούμε την ηρωίδα να συνειδητοποιεί με φρίκη ότι το 80% των δημοσιογράφων που της πήραν συνέντευξη για την βραβευμένη ταινία της (Cyber Room), είναι white male cyborgs. Καθώς και την άνιση μάχη της στο tweeter σχετικά με το female empowerment. Έτσι, μπορεί να μην έχει σχέση με την πρώτη ταινία, αλλά θα κάνει τις απαραίτητες εισπράξεις στο box office και θα εγγυηθεί με άνεση και επόμενο sequel. Πιθανών και academy awards. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από D.Luffy 1
Sethiros Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Το τσούξιμο που προκάλεσε η Larson έχει μείνει στην ιστορία πλέον. Μπράβο της.
Spartan117 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, D.Luffy είπε Έτσι, μπορεί να μην έχει σχέση με την πρώτη ταινία, αλλά θα κάνει τις απαραίτητες εισπράξεις στο box office και θα εγγυηθεί με άνεση και επόμενο sequel. Πιθανών και academy awards. Αυτά πουλάνε μονο στην Αμερική, η CM έβγαλε τι έβγαλε γιατί υπάρχει hype στο MCU μετά το IW and πριν το Endgame και γιατί η Disney ξέρει πως να κάνει έξυπνο marketing. Και εμείς marketing για την ταινία κάνουμε που την κράζουμε Νομίζω αν κάνουν ένα σωστό sequel για την Alita θα τα πάει αρκετά καλύτερα απ' ότι το πρώτο. Τώρα είναι αναγνωρίσιμο IP τουλάχιστον και ο κόσμος ξέρει τι να περιμένει. Εγώ όταν πρωτοείδα το trailer μου φάνηκε meh γιατί δεν ήξερα το manga. Αλλα η ταινία έχει πολύ διαφορετικό χαρακτήρα από το trailer...
ikaruga24 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Το είδα χτες, απλά εξαιρετικό με δυο κουβέντες. Οτι καλύτερο έχω δει σε μεταφορά στην μεγάλη οθόνη από ένα τέτοιο παλαιάς κοπής manga χωρίς εκπτώσεις. Αξίζει με τα χίλια και πραγματικά μετανιώνω που το έχασα στον κινηματογράφο. Δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να δούμε συνέχεια αλλά αν γίνει τότε ακόμα και μόνος μου θα πάω σινεμά αν είμαι διαθέσιμος. 4
firewalker Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Αν και τα manga δεν μου αρέσουν καθόλου, και δεν έχω δει τίποτε από αυτά. Οι μεταφορές στο σινεμά είναι καλές ταινίες. Έτσι και αυτή, μία πολύ καλή ταινία. Δεύτερο μέρος θα υπάρχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα