Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Μου έχει σπάσει τα νεύρα! Έχω Windows 10 (64-bit) και προσπαθώ στην ενσωματωμένη εφαρμογή του Skype (όχι την business) να ενεργοποιήσω να ακούνε τα πάντα που ακούω να τα ακούνε (κλιπάκια με ήχο) οι συνομιλητές μου στο Skype. Έχω κάνει όλες τις αναβαθμίσεις και έχω ενεργοποιήσει στα recordings των Windows το stereo mix ως default (και μαζί με το microphone και χωρίς) και έχω βάλει στα audio settings του skype το stereo mix αλλά τίποτα. Δεν ακούγεται περίπου τίποτα, ούτε εγώ που μιλάω. Έχετε κάποια ιδέα; Είναι για τη δουλειά μου και είναι πολύ σημαντικό για εμένα και τα έχω δοκιμάσει όλα.

Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μια συμβουλή μου είναι να περάσεις την desktop εφαρμογή. Στη συνέχεια πρεπει να βάλεις σαν εξοδο ήχου απ το Skype κάποια ηχεία. Αν εχεις headset μονο, δεν γίνεται να το κανεις αυτό. Το Skype δεν μπορεί να περάσει τους ηχους του υπόλοιπου υπολογιστη με άλλο τροπο.

Δημοσ.

Μια συμβουλή μου είναι να περάσεις την desktop εφαρμογή. Στη συνέχεια πρεπει να βάλεις σαν εξοδο ήχου απ το Skype κάποια ηχεία. Αν εχεις headset μονο, δεν γίνεται να το κανεις αυτό. Το Skype δεν μπορεί να περάσει τους ηχους του υπόλοιπου υπολογιστη με άλλο τροπο.

Μια χαρά γίνεται με headset κτλ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...