kpapageo1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα! Αποφάσισα να μετακομίσω από την Forthnet σε άλλο πάροχο καθώς δεν είμαι ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες που προσφέρει (καθημερινές αποσυνδέσεις και η τιμή δεν είναι κανένα κελεπούρι). Τι ψάχνω? Μια σταθερή ADSL σύνδεση σε όσο καλύτερη τιμή γίνεται. Σούπερ ταχύτητες κλπ δεν με πολυ-ενδιαφέρουν, είμαι ικανοποιημένος στα 6,5Mbps Download και 0.73Mbps Upload που είμαι τώρα. Η τοποθεσία μου (αν παίζει ρόλο) είναι Άνω Πόλη Θεσ/νίκης. Θα χωρίσω την αναζήτηση βοήθειας σε 2 σκέλη: Πάροχος Η Wind από αυτά που διαβάζω για τις αυξανόμενες χρεώσεις αποκλείεται από την λίστα. Επίσης από όσο ξέρω ο ΟΤΕ είναι ο πιο ακριβός οπότε μάλλον και αυτός. Μένουν Cyta, Vodafon και ίσως κάποια άλλη που δεν γνωρίζω. Προσφορές Πλέον υπάρχει και φοιτητικό πάσο στο σπίτι καθώς η συγκάτοικος ξεκίνησε διδακτορικό. Δεν έχω καταλάβει όμως αν τα φοιτητικά πακέτα που προσφέρουν κάποιες εταιρείες απευθύνονται μόνο σε πρωτοετείς φοιτητές. Επιπλέον, από όσο ξέρω τα τηλεφωνικά κέντρα που πουλάνε πακέτα είναι πιο φτηνά από τις επίσημες τιμές που έχουν οι πάροχοι στις σελίδες τους. Μπορώ κάπως να βρω τι προσφορές παίζουν αυτό τον καιρό από αυτούς? Αυτά! Οποιαδήποτε βοήθεια είναι πολύτιμη!
Μακιαβέλλι Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Τα φοιτητικά πακέτα απευθύνονται σε όλους τους φοιτητές (και διδακτορικούς). Κάνε μια βόλτα από τις εταιρίες για φοιτητικά και κρίνε. Στην Cosmote το 24αρι φοιτητικό κοστίζει 18,80, ωστόσο το τηλέφωνο δεν έχει καθόλου παροχές δωρεάν ομιλίας.
DiversionR Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Κοίτα, γενικά παίζουν πολλά πράγματα ρόλο στην ταχύτητα που θα έχεις... Εγώ προσωπικά παίζω με οτε εως vodafone (που είμαι και τώρα).. έχω δοκιμάσει όλες τις εταιρίες και αυτές για μένα είναι οι ποιο αξιόπιστες. Και να τύχει να βρεις καλές ταχύτητες σε άλλες εταιρίες μετά παίζουν θέματα εξυπηρέτησης και υποστήριξης.... Σκέψου να βρεις καλή ταχύτητα και να αποσυνδέετε η γραμμή ανα 5λεπτό που το έχω πάθει και ο υπάλληλος να σου λέει όλα δείχνουν καλά σε μας και δε μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο.... μπλέξιμο κανονικό!!
makfil Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα! Αποφάσισα να μετακομίσω από την Forthnet σε άλλο πάροχο καθώς δεν είμαι ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες που προσφέρει (καθημερινές αποσυνδέσεις και η τιμή δεν είναι κανένα κελεπούρι). Τι ψάχνω? Μια σταθερή ADSL σύνδεση σε όσο καλύτερη τιμή γίνεται. Σούπερ ταχύτητες κλπ δεν με πολυ-ενδιαφέρουν, είμαι ικανοποιημένος στα 6,5Mbps Download και 0.73Mbps Upload που είμαι τώρα. Η τοποθεσία μου (αν παίζει ρόλο) είναι Άνω Πόλη Θεσ/νίκης. Θα χωρίσω την αναζήτηση βοήθειας σε 2 σκέλη: Πάροχος Η Wind από αυτά που διαβάζω για τις αυξανόμενες χρεώσεις αποκλείεται από την λίστα. Επίσης από όσο ξέρω ο ΟΤΕ είναι ο πιο ακριβός οπότε μάλλον και αυτός. Μένουν Cyta, Vodafon και ίσως κάποια άλλη που δεν γνωρίζω. Προσφορές Πλέον υπάρχει και φοιτητικό πάσο στο σπίτι καθώς η συγκάτοικος ξεκίνησε διδακτορικό. Δεν έχω καταλάβει όμως αν τα φοιτητικά πακέτα που προσφέρουν κάποιες εταιρείες απευθύνονται μόνο σε πρωτοετείς φοιτητές. Επιπλέον, από όσο ξέρω τα τηλεφωνικά κέντρα που πουλάνε πακέτα είναι πιο φτηνά από τις επίσημες τιμές που έχουν οι πάροχοι στις σελίδες τους. Μπορώ κάπως να βρω τι προσφορές παίζουν αυτό τον καιρό από αυτούς? Αυτά! Οποιαδήποτε βοήθεια είναι πολύτιμη! Ας δούμε το θέμα από την καθαρά τεχνική πλευρά του. Αφού θέλεις adsl, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι ΟΛΟΙ οι πάροχοι χρησιμοποιούν το παλιό χάλκινο δίκτυο του ΟΤΕ για τη διαδρομή από το ΑΚ μέχρι το χώρο σου. Επομένως, τεχνικά, δεν υπάρχει διαφορά στην ποιότητα σήματος, αφού όλοι φτάνουν στο ΑΚ με την οπτική τους ίνα και μετά περνάνε αναγκαστικά από το χάλκινο δίκτυο του ΟΤΕ. Διαφορά υπάρχει, βέβαια, στο vdsl από KV, αφού το σήμα έρχεται μέχρι το Kv, πλέον, με οπτική και οι αποστάσεις μέχρι τα σπίτια δεν υπερβαίνουν τα 150-200μ. Ξαναγυρνώντας στο τεχνικό μέρος, κάθε πάροχος έχει διαφορετικές ρυθμίσεις στο προφίλ, και αυτό έχει συνέπειες στις ταχύτητες που έχει ο συνδρομητής. Η Forthnet πχ δίνει το χαμηλότερο προφίλ (6) με αποτέλεσμα να έχεις σχετικά μεγαλύτερες ταχύτητες αλλά συχνότερες διακοπές. Αλλά μπορείς να ζητήσεις να το αυξήσουν, οπότε θα χάσεις σε ταχύτητες. Οι άλλοι πάροχοι δίνουν μεγαλύτερο (9 ή 12) και δεν κατεβαίνουν στο 6. Πριν κάνεις, λοιπόν, το όποιο βήμα, ξανασκέψου τι θα αντιμετωπίσεις με ένα νέο πάροχο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα