Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα....Εχει κανεις ιδεα για το πως μπορω να συνδεσω TV BOX με παλια Τηλεοραση χωρις  HDMI Θυρα?

Συγουρα θα μου πειτε για ανταπτωρες hdmi σε rca κτλπ...Θα ηθελα απαντησεις απο ατομα που κατεχουν το αθλημα γιατι δοκιμασα την υποδοχη AV που εχει σε αλλα δν δουλεψε...Ισως εφτεγε το καλωδιο...

Θα ηθελα αν εχετε να μου πρωτεινετε καποιο καλωδιο AV η καποιον λειτουργικο (οικονομικο) ανταπτωρα γιατι θελω το Tv Box στην αποθηκη και δν σκοπευω να δωσω λευτα για καινουργια τηλεοραση....

Το Tv Box που εχω ειναι το εξης.

Link.png Site: Αυτο...

post-310601-0-43706300-1512769924_thumb.jpg

Επεξ/σία από Mpouko
Δημοσ.

Θα βάλεις αυτό το δυνατό tvbox σε τόσο παλιά τηλεόραση; Αξίζει νομίζεις; Θα χάσεις σε εμπειρία όσο δεν πάει νομίζω..

Πάρε έστω μια μεταχειρισμένη μικρή πχ 22-24" με καμιά 60-70αρια ευρώ που παίζουν κατά καιρούς και εχουν τα πάντα επάνω και θα είσαι οκ.

Απλά στο λέω γιατί δεν νομίζω ότι θα το ευχαριστηθείς με αυτή την παλιά τηλεόραση

Δημοσ.

Καλησπερα....Εχει κανεις ιδεα για το πως μπορω να συνδεσω TV BOX με παλια Τηλεοραση χωρις  HDMI Θυρα?

Συγουρα θα μου πειτε για ανταπτωρες hdmi σε rca κτλπ...Θα ηθελα απαντησεις απο ατομα που κατεχουν το αθλημα γιατι δοκιμασα την υποδοχη AV που εχει σε αλλα δν δουλεψε...Ισως εφτεγε το καλωδιο...

Βασικα εχουν κανει μ@λακια στην κατασκευη .

Δοκιμασε να βαλεις το κοκκινο στο κιτρινο και το κιτρινο στο κοκκινο μπας και  παιξει  οπως λεει εδω στα σχολια  .

Ή

Βαζεις το tv box  σε αλλη tv με hdmi και ρυθμιζεις την εξοδο για χαμηλη αναλυση και εξοδο rca και μετα πας στην αλλη tv .

Αλλα το πιο πιθανο ειναι να ειναι διακοσμητικη η εξοδος AV ( RCA)  και ο λογος : 1  2  3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα χρειαστείς ένα καλώδιο av (ή jack ή 3.5mm) to rca και έναν αντάπτορα rca σε scart. Και τα δυο πολύ φτηνά.

Με το καλώδιο av-rca πρέπει να προσέξεις γιατί έχει διάφορα που χρησιμοποιούνται για διαφορετικούς λόγους και έχουν διαφορετική συνδεσμολογία. Έτσι, αν δεν σου δουλέψει με την πρώτη, απλά βάλε το καλώδιο ήχου στη θέση του βίντεο.

Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι τουλάχιστον την πρώτη φορά, να συνδέσεις το μηχάνημα με hdmi σε κάποια τηλεόραση και να πας στις ρυθμίσεις για να απενεργοποιήσεις το hdmi και να χαμηλώσεις την ανάλυση, ώστε να σου δουλέψει το av out. Αν το βάλεις κατευθείαν, πιθανό να μη δεις τίποτα.

Έχω ένα μποξάκι, και το δουλεύω χρόνια τώρα σε παλιά crt.

Αυτή παρακάτω είναι η συνδεσμολογία των καλωδίων που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο βύσμα av.

Τα τρία πρώτα σου κάνουν, αν και το τρίτο για τις βιντεοκαμερες είναι το πιο συνηθισμένο που κυκλοφορεί ευρυτερα στην αγορά. Στην περίπτωση αυτή χρειαζεται να αλλαξεις το κοκκινο βυσμα με το κίτρινο. Το τέταρτο καλώδιο για ιποντ δε θα σου δουλεψει καθόλου..

av-pinouts.jpg

Επεξ/σία από japetus
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!! Θα δω σήμερα μήπως προλάβω προμηθευτώ καλώδιο και να δωκιμασω πάλι με τις λύσεις που δώσατε... Η αλήθεια είναι ότι έχω ηδη δυνατό boxaki στην 55ρα στο σαλόνι και αυτό ολος τυχεος ήταν δώρο και δεν ήθελα να πάρω κι άλλη τηλεόραση...

Δημοσ.

Τελικά δούλεψε αλλα με το συγκεκριμένο καλώδιο.. Τα προηγούμενα ειχαν 2 εγκοπές πάνω στο jack.. Αυτό με 3 δούλεψε αφού έριξα την ανάλυση https://www.google.gr/search?q=av+cable&client=ms-android-google&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjr7tnlgf3XAhWIK5oKHV4rAyAQ_AUIESgB&biw=412&bih=604#imgrc=O2pRlC3Q_d-78M:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...