GIANNIS400 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Ειμαι 3,5-4μ αποσταση απ την tv, τωρα εχω μια 46αρα απο το 2010 samsung, πιστευω οτι με την 65αρα θα ειμαι καλα σε αυτην την αποσταση, η 46αρα δεν με καλυπτει άλλα ηταν οτι περισσοτερο μπορουσα να δωσω τοτε. Με την samsung ειναι αληθεια οτι δεν εχω ξετρελαθει, ουτε εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος απο πλευρας θεασης, εχω Οτε tv απο δορυφορο me hd αναλυση εδω και 4 χρονια, δεν ξετρελαθηκα απο την αποδοση της στην θεαση καναλιων, πολυ ευχαριστημενος ειχα μεινει με μια lg 40ara plasma απ το 2007-2010. Ποια μαρκα θα προτεινατε και ποια πλατφορμα, αν ειναι ψηλα η τιμη θα πάω σε ατοκες δοσεις. Λεγοντας πλατφορμα εννοώ oled ή led, εχει διαφορα η θεαση oled με led σε καναλια hd μεσω δορυφορου? Τι panel να επιλεξω, εν τέλη ειχα στονβ νου μου lg άλλα εδω διαβάζω για πολυ καλη την sony και panasonic, ακομη απο καφενειακες συζητησεις ακουσα οτι και οι philips εχουν πολυ δυνατα χρωματα και αποδιδουν καλα, επειδη εχω χασει την εξελιξη με τις tv θελω την βοηθεια σας.
heavyrain Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Απλα κρατα στο μυαλο σου οτι: ο,τι "ταισεις" την τηλεοραση θα σου δωσει. Σε τηλεοπτικο σημα λογικο να μην σου δωσει καλη εικονα. Βαλε κανα bluray η netflix να δεις τις πραγματικες τις δυνατοτητες. Δευτερον, για να σε προλαβω, μην κανεις το λαθος να συγκρινεις μια τηλεοραση τοσο παλια και μαλιστα τοσο μικρη με μια νεα 65αρα. Μονο και μονο λογω χαωδους διαφορας μεγεθους θα βλεπεις οποιαδηποτε ατελεια μεγενθυμενη, βεβαια λογω upscaling θα χεις καλυτερη εικονα απ το cosmotetv, στα τηλεοπτικα μην περιμενεις και πολλα ομως. Οποτε μην περιμενεις σοβαρη διαφορα ακομα και με oled αν βλεπεις τοσο χαμηλης ποιοτητας υλικο (τηλεοπτικα καναλια) Και τελος σιγουρεψου οτι εχεις πειραματιστει με τις ρυθμισεις της, η διαφορα μπορει να ειναι πολυ μεγαλη λογω κακων ρυθμισεων. 1
GIANNIS400 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Απλα κρατα στο μυαλο σου οτι: ο,τι "ταισεις" την τηλεοραση θα σου δωσει. Σε τηλεοπτικο σημα λογικο να μην σου δωσει καλη εικονα. Βαλε κανα bluray η netflix να δεις τις πραγματικες τις δυνατοτητες. Δευτερον, για να σε προλαβω, μην κανεις το λαθος να συγκρινεις μια τηλεοραση τοσο παλια και μαλιστα τοσο μικρη με μια νεα 65αρα. Μονο και μονο λογω χαωδους διαφορας μεγεθους θα βλεπεις οποιαδηποτε ατελεια μεγενθυμενη, βεβαια λογω upscaling θα χεις καλυτερη εικονα απ το cosmotetv, στα τηλεοπτικα μην περιμενεις και πολλα ομως. Οποτε μην περιμενεις σοβαρη διαφορα ακομα και με oled αν βλεπεις τοσο χαμηλης ποιοτητας υλικο (τηλεοπτικα καναλια) Και τελος σιγουρεψου οτι εχεις πειραματιστει με τις ρυθμισεις της, η διαφορα μπορει να ειναι πολυ μεγαλη λογω κακων ρυθμισεων. Kαι βέβαια δεν συγκρίνω 46αρα με 65αρα, θα γελουν και οι πετρες. Θελω να πω απο αποδοση ζωντανιας χρωματος και απο αποδοση μαυρου με αυτο το τηλεοπτικο σημα που δινουν τα συνδρομητικα τι αξιζει καλύτερα να παρω, γιατι δεν μπορει καποια διαφορα θα υπαρχει μεταξή των brand name. Mετα, αξιζει να παω σε oled οπου διαβάζω οτι εχει καλυτερη αποδοση μαυρου απο τις led σε οτι αφορα το τηλεοπτικο σημα ή και με απλη led κανω την ιδια δουλεια σε οτι αφορα HD απο δορυφορο.
heavyrain Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Εννοειται oled ειναι ανωτερη και απο πλασμα σε μαυρο. Αν σε παιρνει πηγαινε σε oled. Αλλιως αναγκαστικα σε led πας και αναλογα το budget επιλεγεις.
GIANNIS400 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Εννοειται oled ειναι ανωτερη και απο πλασμα σε μαυρο. Αν σε παιρνει πηγαινε σε oled. Αλλιως αναγκαστικα σε led πας και αναλογα το budget επιλεγεις. ποια μαρκα θα επελεγες και ποιο μοντελο
thpon Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Σημεία παρέλαβα την OLED 55B7V. Έτη φωτός μπροστά από πολλές LED. Αν το σηκώνει η τσέπη σου για 65αρα OLED μην το σκέφτεσαι.
GIANNIS400 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Σημεία παρέλαβα την OLED 55B7V. Έτη φωτός μπροστά από πολλές LED. Αν το σηκώνει η τσέπη σου για 65αρα OLED μην το σκέφτεσαι. καλορίζικη φιλε, πιστευω οτι η lg ειναι ανωτερη απο την samsung, θα το έψαξες για να καταλήξεις σε αυτην. ποιες οι διαφορες αυτων εδω https://www.skroutz.gr/comparelists/12?compare=11623874%2C10781879
thpon Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Όλες οι φετινές OLED έχουν ακριβώς το ίδιο πάνελ, η διαφορά τους είναι στο design στα ηχεία και σε διάφορες άλλες λεπτομέρειες. H σειρά που έχουν από ''entry level'' έως ''high end'' είναι : A7(fhd) -> B7 -> C7 -> E7 -> G7 -> W7 Ανάμεσα σε αυτές τις 2 που αναφέρεις η διαφορά είναι σχεδόν μηδαμινή, διάλεξε αυτή που σου αρέσει περ/ερο. Ποιοτικό ήχο έχουν οι σειρές από την E7 και μετά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα