Προς το περιεχόμενο

Patriot Memory 16GB PC4-22400 16GB(2x8) DDR4 2800MHz 123 euro (Amazon.es temp.out of stock)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Για όποιον δεν βιάζεται και τον ενδιαφέρουν οι παρακάτω μνήμες , μπορεί να τις πάρει σε αρκετά καλή τιμή για την εποχή.

Patriot Memory 16GB PC4-22400 16GB DDR4 2800MHz Memory Module (16 GB, 2 x 8 GB, DDR4, 2800 MHz, 288-pin DIMM, Red)

Τελική τιμή με μεταφορικά: 123 ευρώ

https://www.amazon.es/gp/product/B0157UPYLM/ref=od_aui_detailpages00?ie=UTF8&psc=1

• Like 2
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νταξει, άμα κάνει και το αμαζον τέτοιες παπαριες δεν υπάρχει πλέον ελπίδα.. Έχω παραγγείλει κάτι άλλες εδώ και 40 μέρες...

• Like 1
Δημοσ.

αν δεν εχετε υπομονη μην παιρνετε out of stock αντικειμενα ,προσωπικα απο οκτωμβρη παραγγειλα ram  λσπτοπ και δεν τις βιαζομουνα και τωρα δυο μηνες μετα μου τις εστειλαν ενω η τωρινη τους τιμη ανεβηκε σχεδον διπλασια....

• Like 2
Δημοσ.

Σε ryzen μητρικές δουλεύουν αρκετά καλά που το έψαξα και ειδικά σε αυτή την τιμή δεν χωράει συζήτηση..... αρκεί να μην τις βιάζεται κάποιος όπως σωστά αναφέρθηκε.

Δημοσ.

παίζει να είναι λάθος και επίσης παίζει να μην έρθει ποτέ. Καλό είναι ν αμην περιμένει κάποιος αυτό και χάσει κάποια μελλοντική προσφορά που θα θεωρήσει ότι δεν είναι τόσο καλή, επειδή έχει αγοράσει αυτές. Μπορεί να μην έρθουν ποτέ.

• Like 1
Δημοσ.

Έκανα και εγώ μια κράτηση. Ή δεν θα έρθουν ποτέ ή όταν έρθουν θα έχουν πάει τα 16gb ddr4 στα 300€ και θα "αναγκαστώ" να στήσω σύστημα σε καινούργια πλατφόρμα για να τις χαρώ. :)

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχει καταντήσει γελοία η κατακόρυφη άνοδος στις τιμές των ddr4, ούτε bitcoin να ήταν.

Δεν με βλέπω να αναβαθμίζω σύντομα...

• Like 1
Δημοσ.

Μου έστειλαν mail ότι το προϊόν αργεί και προσπαθούν να βρουν στοκ και ότι αν θέλω μπορώ να ακυρώσω για να μην περιμένω. ΟΟΟΟΟΟΧΙ γατάκια, αν δεν μου τις στείλετε θα πάω με την μια από DDR3 σε DDR5, δεν θα πληρώνω εγώ το καρτέλ της Samsung. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 12/8/2017 at 10:28 PM, Konstantin77 said:

παρηγγειλα 2 για το χαβαλέ, αλλά από ότι κατάλαβα είναι κατηργημένο μοντέλο και δε θα έρθει ποτέ

Ελπίζω να έχεις έτοιμα τα έγγραφα για να σου ξεμπλοκάρoυν το λογαριασμό! :P

Επεξ/σία από cineaste
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...