Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον τελευταίο μήνα το pc μου άρχισε να ειναι πιο αργο για καποιο λογο.Π.χ μπορει να εχω μια καρτελα ανοιχτη στο twitch να βλεπω ενα stream και να πηγαινω σε μια αλλη καρτελα για λιγο και μολις ξαναγυρισω σε αυτην του twitch να εχει κολλησει η εικονα και να κανει 2-3 δευτερολεπτα να ξεκολλησει.Ενα αλλο παραδειγμα ειναι το οτι αποθηκευω μια εικονα ας πουμε στην επιφανεια εργασιας και κανει 5-10 δευτερολεπτα να εμφανιστει.Γενικα το pc φαινεται αργο σχεδον στα παντα για καποιο λογο,τι μπορει να φταιει η πως μπορω να καταλαβω τι φταιει?

αυτο ειναι το συστημα μου.εχω 2 ssd.στον εναν το OS στον αλλο τα υπολοιπα.

ASUS H170M-PLUS H170

GIGABYTE GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC

Kingston DIMM 16 GB DDR4-2133 

Intel® Core i5-6500

Δημοσ.

Προφανώς κόλλησες ιούλη, κάνε scan με malwarebytes και δες αποτελέσματα, αν έχει κρατήσει το pc σημείο επαναφοράς προ μηνός δοκίμασε να το επαναφέρεις.. αν δεν βρεις λύση με αυτά δες ποιες εφαρμογές σου ανεβάζουν cpu-ram-δίσκο, και κάνε τα απαραίτητα.. (uninstall,delete, κτλπ)

Δημοσ.

εχω κανει σκανς με τα παντα.malwarebytes, avast, avg κτλπ κ το malwarebytes μου βρηκε αυτη τν μλκια τον uc browser.το εκανε quarantine ηταν μεσα στο registry κτλπ.αλλα οταν παταω search στο pc να βρω μηπως εχει μεινει τπτ δν μ βγαζει κατι.restore point δεν εχω.με κοβω για φορματ μαλλον

Προφανώς κόλλησες ιούλη, κάνε scan με malwarebytes και δες αποτελέσματα, αν έχει κρατήσει το pc σημείο επαναφοράς προ μηνός δοκίμασε να το επαναφέρεις.. αν δεν βρεις λύση με αυτά δες ποιες εφαρμογές σου ανεβάζουν cpu-ram-δίσκο, και κάνε τα απαραίτητα.. (uninstall,delete, κτλπ)καν

Δημοσ.

Αν δεiς στην διαχειρηση εργασιων οτι δεν σου ανεβαζει cpu η΄ ram η΄ hdd τοτε κανε κι ενα τσεκαρισμα τον-τους δισκους με κανα hdsentinel μηπως και εχουν κανα θεμα και κολλαει...

Δημοσ.

εκανα τσεκαρισμα δισκους κτλπ αλλα ολα κομπλε.το μονο που τρωει cpu ειναι ο chrome κατι που ειναι λογικο.scan εκανα ξανα, δεν βρηκα κατι. αλλα τα windows ειναι οντως πιο αργα απο οτι ηταν.ας πουμε μερικες φορες γραφω στο τσατ στο facebook και κολλανε τα γραμματα.δηλαδη μενουν πισω.τι παιζει να φταιει?

Δημοσ.

επισης οταν αλλαζω tabs, πχ εχω στο ενα ενα στριμ και διαβαζω κατι στο αλλο, οταν γυρναω ο ηχος με το βιντεο ειναι εντελως ασυγχρονιστα. HELP!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...