Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποσό που διαθέτουμε : 600-700 (προς το 600)

Χρήση υπολογιστή : gaming ( κυρίως lol, overwatch csgo) και μετέπειτα (pubg , cod). Music production

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:ableton

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Έχω την LG L222WS ... μελλοντικά θα πάρω (1χρονο)

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?εχω

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).θεσσαλονικη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν έχω θέμα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Από εμένα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο : έχω Windows 10 pro 64bit

Για αναβάθμιση υπολογιστή

Έχω και έναν απλό intenso ssd 120gb και 1tb wd blue cavier μελλοντικά θα πάω σε m2

Θέλω cpu (ειμαι ανάμεσα σε i3 8350k ή σε i5 8400)
Gpu (nvdia 1050ti 4gb ή 1060 3gb)
Mobo ( z370 )
Ram ( για αρχή μια 8gb ( MHz όσα νομίζετε από 2666 και πάνω )
Psu (έλεγα για 600αρη)

Προτιμώ intel και nvidia

Σύστημα που έχω τώρα και τα δίνει όλα (με αίμα και ιδρώτα ) για να παίζω και να κάνω μουσική

Cpu intel e7500 στα 2,93 με μικρό oc στα 3,4
Mobo asustek p5g41t-m lx
Ram 4gb Kingston 1333 MHz
Gpu nvidia gt 430 1gb
Psu ocz 400watt 8ετιας
Case thermaltake m9
Asus xonar DG

Ξέρω ότι η οθόνη μου δεν ειναι για αυτό που γράφω αλλά θα πάρω στα κοντα .... απλά βασανίζεται πολυ το πισακι και με κουράζει όποτε πρώτα κουτί μετά οθόνη ...
Ξέρω ότι ίσως ξεφεύγω σε αυτά που έγραψα ότι ειμαι ανάμεσα απλά θέλω να τα έχω για μια 4ετια και μετέπειτα να πάω σε μεταχειρισμένο i7 8700k και ram gpu.

Όσο αναφορά τα games καθημερινά παίζω λολακι csgo και κανα ow. Όσο αναφορά το pubg και το cod με την τωρινή σύνθεση ούτε σε βίντεο δεν μπορω να τα δω μιας που και το ow το παίζω σε lower details ... δεν ξέρω αν το budget φτάνει για να τα παίζω με νορμαλ , πάντως δεν καίγομαι να παίξω και σε high (έτσι και άλλιως η οθόνη μου δεν ειναι για high)

Μουσική κάνω ηλεκτρονική σαν χόμπι προς το επαγγελματικά ακόμα midi και pads δεν έχω μελλοντικά θα πάρω

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από Kea4291
Δημοσ.

Λέω για αρχή να το κρατήσω αλλά αν υπάρχει κάτι φτηνό αξιόλογο και όμορφο (δεν πιστεύω να ζητάω πολλά ) ρίξε καμμία ιδέα να υπάρχει ????????

Δημοσ.

Σου βάζω και μια κάρτα ήχου για να μην είσαι με onboard στο abbleton.

Aν θες και κουτί εδώ είμαστε.

Έχω την την asus xonar DG...

τροφοδοτικό.. πείτε καμιά οικονομική λύση  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...