Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!

Ενας φιλος μου μου εδωσε εναν ι3 2120 που ηταν στο παλιο του (καμμενο) υπολογιστη,γενικα ελεγα να κανω ενα πισι που θα το συνδεσω στην τηλεοραση στο σαλονι για να βλεπω καμια ταινια κτλ.Το παιδι μου'δωσε τον επεξεργαστη αλλα μου'πε οτι δεν ξερει αν δουλευει και ετσι ψαχνω τροπο να τον τεσταρω,εχω βρει εναν φιλο μου που'χει μητρικη με 1155 σοκετ και ελεγα να τον κουμπωσω στη μητρικη του για να δω αν εστω boot-αρει πριν ψαξω για να βρω μητρικη να αγορασω.Αλλα ο φιλος μου ειναι ψιλο φοβιτσιαρης :Ρ Αν συνδεσω τον επεξεργαστη στη μητρικη του -ακομα και αν ειναι καμμενος- λετε να υπαρχει περιπτωση να γινει ζημια?Να σημειωθει οτι οταν θα συνδεθει θα'ναι ολα ξεσυνδετα,ουτε καν οι ραμ θα ειναι στη μητρικη για να μην υπαρχει ρισκο.Οταν λεω προβλημα εννοω πχ να πρεπει να γινει reset στο bios ή να χρειαστει να κανει φορματ (?) οταν ξανα συνδεσει το δισκο του.

Ξερω οτι το να παρω τον ιδιο επεξεργαστη μεταχειρισμενο θα κανει κανα 30ρικο,αλλα εφοσον το πισι το θελω για να χαζολογαω προσπαθω να χαλασω οσο το δυνατον λιγοτερα πραγματα για να το φτιαξω.Επισης βρηκα κιαλα παρομοια thread στο ιντερνετ αλλα οι απαντησεις ηταν ψιλο 50-50 κ ειπα να ρωτησω κ δω για σιγουρα!

Ευχαριστω ^^

• Moderators
Δημοσ.

Ο επεξεργαστής είναι το κομμάτι του hardware του υπολογιστή με τη μεγαλύτερη αξιοπιστία.

Ειδικά εφ' όσον είναι και οπτικά σε καλή κατάσταση (δε λείπει πχ κάποιο κομματάκι από το κάτω μέρος και δεν έχει μαυρισμένες-"ζορισμένες" επαφές), κατά 99% είσαι καλυμμένος.

Μεγαλύτερη πιθανότητα έχεις να στραβώσεις κάνα pin στο socket από απροσεξία παρά να πάθει κάτι το PC του, ακόμα και κατεστραμμένος να είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...