Προς το περιεχόμενο

Παραβιάστηκε η υπηρεσία “mining renting” NiceHash. Έκλεψαν πάνω από $60 εκατομμύρια σε Bitcoins

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 190
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δηλαδη ρε μάγκες τοση κουβεντα και θεωρια πισω απο το  βιτ κοιν για να καταντησει στην ουσια χρηματιστήριο και τζογαρισμα......Αυτη ειναι η επαναστάση...........μας δουλεύεται.

• Like 19
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλαδη ρε μάγκες τοση κουβεντα και θεωρια πισω απο το  βιτ κοιν για να καταντησει στην ουσια χρηματιστήριο και τζαρτζάρισμα......Αυτη ειναι η επαναστάση...........μας δουλεύεται.

Σε αυτό έχεις ενα δίκιο δεν μπορώ να πω ψέμματα.

• Like 3

Έχω 10€ στην Χ τράπεζα,την ληστεύουν αλλά εγώ δεν χάνω 10€ μου καθώς η τράπεζα αναλαμβάνει την χασούρα (άσχετα αν έχει ασφαλισμένο το ποσό ενδεχομένως και με περισσότερα χρήματα).

Έχω το αντίστοιχο ποσό σε bitcoin στο εν λόγω ''μαγαζί'' θα χάσω τα χρήματα μου ή το ''μαγαζί'' θα καλύψει την χασούρα;

Εκεί είναι η ουσία όσο για τους ''επενδυτές'' του bitcoin εχω να πώ πως σε εποχές Χρηματιστηρίου οι μύστες ήταν σε Μύκονο,Αράχοβα και Ντουμπάι βγάζαν γούστα δεν συνομιλούσαν με το πόπολο σε σάιτ τεχνολογίας...

Σε αυτό έχεις ενα δίκιο δεν μπορώ να πω ψέμματα.

δίστιχός είχε δικιο

αλλά όπως και το 99 πολύς κοσμάκης θα χάσει λεφτά (Ελλάδα φουλ ειδικοί όλοι ) 

ευχές ξαναλέω αλλά όταν κάτι θα σκάει θα λέω καλά να πάθουν γιατί ο κάθε άσχετος καταστρέφει την αγορά κάρτας γραφικών .

Χα χα χα χα έσκασε η φούσκα στα μούτρα τους πάντος περίμενα να φουσκώσει και άλλο και σε κανένα εξάμηνο να σκάσει

καλά καλά θυμήσου τα λόγια σου. :)

Έχω 10€ στην Χ τράπεζα,την ληστεύουν αλλά εγώ δεν χάνω 10€ μου καθώς η τράπεζα αναλαμβάνει την χασούρα

Αν έχεις 10 ευρώ ναι.

Αν έχεις 100.000 ευρώ όμως, μεθαύριο με το κουρεματάκι θα μείνουν 2-3 χιλιάρικα.

Νόμιμα όλα.

• Like 3

Το nicehash έχει 2 μέρες που έπεσε και το bitcoin μέσα σε αυτές τις 2 μέρες μόνο θετικά πρόσημα δείχνει, ειδικά χτες το βράδυ που άγγιξε τα 19.000$. Για ποια φούσκα μιλάτε; Ναι ίσως μια μέρα σκάσει η φούσκα και πέσει αλλά προς το παρόν πάει τρένο και θα συνεχίσει να πηγαίνει τρένο. Τέλος, μια υπηρεσία mining χτύπησαν ρε παιδιά, δεν κατέρρευσε το bitcoin. Συνέλθετε!!!

• Like 1

Οκ βρε παιδιά δεν είναι φούσκα, λογικό από 5000 να πάει 16000 ευρώ σε 3 εβδομάδες αφού σε όλο τον πλανήτη με btc ψωνίζουν και τα δολάρια, τα γεν και τα γιούργια τα κάναμε κονφετί.

• Like 5

Χα χα χα χα έσκασε η φούσκα στα μούτρα τους πάντος περίμενα να φουσκώσει και άλλο και σε κανένα εξάμηνο να σκάσει

αφου δεν κατάλαβες τι έγινε, γιατί πετάγεσαι;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...