SolidSnakeGr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Πολλοί φαντάζομαι θα γνωρίζουν τι είναι το PayPal. Αντίστοιχα υπάρχουν και άλλοι payment processors όπως αποκαλούναι.. όπως π.χ. Payza ή Skrill τα οποία υποστηρίζουν πλέον το Bitcoin, υπάρχουν πολλά (10+) χρόνια τώρα και είναι ως έναν καλό βαθμό αξιόπιστα. Σε αυτά όπως ακριβώς έχετε USD ή EUR balance μπορείτε να έχετε και BTC balance και να κάνετε άμεσο exchange μεταξύ τους στην τρέχουσα ισοτιμία. Σε αυτά επίσης μπορείτε να συνδέσετε όπως και στο PayPal αριθμό λογαριασμού τραπέζης και να τραβήξετε ανά πάσα στιγμή χρήματα στο λογαριασμό σας ή να πραγματοποιήσετε απευθείας αγορές σε καταστήματα που τα υποστηρίζουν. Όσον αφορά τη φορολογία, προφανώς η εφορία θα ζητήσει τα ρέστα εάν εισαχθούν ουσιαστικά χρήματα στο λογαριασμό σας στην ελληνική τράπεζα και φαίνονται να έρχονται από εξωτερικό. Οπότε εκεί θα πρέπει να συνεννοηθείτε με τον λογιστή σας για να δείτε τι μπορείτε να κάνετε. Από την άλλη όμως, όσο βρίσκονται στην balance σας μέσα στους payment processors τα χρήματα ανήκουν στο δικό τους λογαριασμό, δεν έχουν περιέλθει ουσιαστικά στην δική σας κατοχή για να φορολογηθούν. Και πάλι αυτό σημαίνει προφανώς ότι κρατάνε αυτοί το πορτοφόλι σας, παρόλα αυτά μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε κανονικά σε αγορές όπως χρησιμοποιείτε το PayPal. Αν παραγγείλετε εκτός Ε.Ε. και πάλι ισχύουν οι ίδιοι κανόνες φορολόγησης σε φυσικά προϊόντα, όπως όταν παραγγέλνετε και από ebay. Αν παραγγείλετε εντός Ε.Ε. δεν υπάρχουν φόροι, όπως επίσης και αν παραγγείλετε υπηρεσίες, όπως hosting ή άλλα online services. Τώρα το κατά πόσο ο καθένας μπορεί να εμπιστευτεί τους payment processors περισσότερο από το δικό του πορτοφόλι είναι προσωπική απόφαση. Προσωπικά χρησιμοποιώ PayPal και Payza εδώ και πολλά χρόνια χωρίς προβλήματα, οπότε τώρα που το Payza υποστηρίζει Bitcoin απλά δημιούργησα και μια BTC balance για wallet και χρησιμοποιώ αυτό. Το κακό της υπόθεσης όταν αγοράζεις κάτι με BTC είναι τα fees, καθώς το Payza κρατάει 0.0005 BTC per transaction. Οπότε δε συμφέρει για αγορές με μικρά <$100 ποσά. Για να δεχτεί κάποιος μέσω του site του π.χ. e-shop πληρωμές μέσω BTC, υπάρχουν αυτόματα API όπως και με τους υπόλοιπους payment processors που ετοιμάζουν τις φόρμες της συναλλαγής κτλ. για να προστεθούν σαν τρόποι πληρωμής σε cart. Προφανώς εφόσον κόβονται αποδείξεις θα πρέπει να φορολογηθούν και αυτά τα ποσά, όπως και οι πωλήσεις μέσω PayPal. Όσες αγορές έκανα με BTC (3-4 μέχρι στιγμής) ήταν σχετικά εύκολες, στο ταμείο επέλεγα τρόπο πληρωμής BTC, μου παρέχονταν μια διεύθυνση BTC και το συγκεκριμένο ποσό που έπρεπε να στείλω, και η παραγγελία ολοκληρωνόταν, με εκρεμή την πληρωμή. Έπειτα έμπαινα στο Payza, έστελνα το ποσό +το fee από την BTC balance μου και σε λιγότερο από 10 λεπτά με 2 confirmations η διαδικασία ολοκληρωνόταν κανονικά, και ο πωλητής αναλάμβανε τη διεκπαιρέωση της παραγγελίας. Σε καμιά περίπτωση δεν αποκλείεται η πιθανότητα να hack-αριστούν τα PayPal, Payza κτλ., όπως δεν αποκλείεται όμως και η πιθανότητα να μας σταματήσει κάποιος στο δρόμο με ένα σουγιά και να μας ζητήσει "ευγενικά" το πορτοφόλι.. το ποιο από τα δύο έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να συμβεί.. το κρίνει ο καθένας μόνος του. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakfot Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μα είσαι σοβαρός; Λοιπόν για να τελειώνουμε ένα νόμισμα είναι νόμισμα όταν μπορείς να το πας στην τράπεζα και να πάρεις ένα άλλο νόμισμα. Μέχρι τότε δεν είναι τίποτα. Το BC δεν θα γίνει ποτέ νόμισμα γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ. Οι εταιρίες που αναφέρεις πουλάνε υπηρεσίες. Δεν έχουν θέμα να πάρουν ένα ρίσκο που στο φινάλε δεν θα τους κοστίσει και πολύ. Για πήγαινε σε μια εταιρία αυτοκινήτων, πώλησης ακινήτων ή κάτι τέλος πάντων που να έχει αξεία και πες τους ότι θες να αγοράσεις με bc και έλα να μου πεις τι σου είπαν. Όταν το 99 έλεγα ότι δεν είναι δυνατόν το ελληνικό χρηματιστήριο να είναι στις 6000 μονάδες κι όταν τους έλεγα ότι εκτός από την χρηματιστηριακή αξία μιας εταιρίας υπάρχει και η πραγματική αξία και αυτό είναι που έχει σημασία γελούσαν και με λέγανε κορόιδο. Τώρα πολύ από αυτούς κλαίνε τα λεφτά τους και τα χωράφια που πούλησαν για να γίνουν πελούσιοι. Το Bc στις μέρες μας είναι τζόγος, κάποιοι έξυπνοι θα βγάλουν χρήμα όταν αρχίσουν όμως οι ρευστοποιήσεις ελάτε να μου πείτε για BC. Υ.Γ δεν χρειάζεται να σας πω πόσα ναρκωλεφτά και λεφτά από παράνομες δραστηριότητες θα ξεπλυθούν από αυτή την διαδικασία, φαντάζομαι ότι είστε ενήλικες και έχετε την νόηση για να καταλάβετε από μόνοι σας. Πας στο coinbase και σε λίγο στην revolut και σου πιστώνει μέσω ΣΕΠΑ, ζεστά και μετρητά.. been there done that σας έπιασε ο πόνος όλους για τους ναρκέμπορες και το ξέπλυμα. πείτε ότι δεν μπορείτε να πάρετε μια κάρτα γραφικών ή ότι αργήσατε να μπείτε, και αφήστε τις παπάτζες. Δυστυχώς, από την ορθογραφία μερικών καθώς και την παραρολογία των υπολοίπων, χάνονται και μερικά χρήσιμα posts. συνέλθετε τώρα στο προκείμενο, οι λάτρεις του ευρώ, για πηγαίντε μια βόλτα από Κύπρο να δείτε τι πάθανε οι καταθέτες με τα πολύτιμα ευρώ τους. περάστε μια βόλτα από την Αργεντινή, όπου το χαρτί είναι πιο χρήσιμο για κωλόχαρτο παρά για νόμισμα και κάντε μια απόπειρα επίσης να στείλετε επιταγή σε Ευρώ στο Αμέρικα ή τούμπαλιν να δείτε την γλύκα λοιπόν λαδόξυδο για να γλυστράει ή καλύτερα μούγκα στην στρούγκα μάθαμε για ότι δεν καταλαβαίνουμε, να εκφέρουμε άποψη και όταν δεν το καταλαβαίνουμε να ευχόμαστε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 - μπορεί κάποιος να πουλήσει τα btc όποτε θέλει ; δλδ υπάρχει ανταλλακτήριο που αγοράζει μόλις πει κάποιος ότι θέλει να πουλήσει ; ή μπορεί να σου μείνουν στο χέρι ; -γνωριζα το btc όταν έκανε λιγοτερο από 1$ απ οτι θυμάμαι. μου λέγανε ειναι απάτη. μετα 100$ μετά 1000, μετά 5000 σήμερα 16500 . ο μπιλ γκειτς λεει ότι θα πάει 500.000 - 1000000 . δεν πηρα τον antminer s3, s5 ,s7 . Εγω φταιω . (π.χ. με 10.000 ευρω επαιρνες 100000 btc όταν έκανε 0,10$ ? δηλαδή 1.650.000.000 ? αν υπήρχαν τόσα τότε. και αν είχα τόσα, ποιος θα τα αγόραζε σήμερα ολα και να μου δώσει $. μπορεί κάποιος στην τράπεζα να αιτιολογήσει μια κατάθεση - εισόδημα ως πώληση btc ? - μπορώ να παραγγείλω τον S9 από κίνα / ebay ? ειναι αξιοπιστοι οι πωλητές αυτοί (bitmain βασικα ) - πες ότι έρχεται η συσκευή (antminer S9) σπίτι. συνδέω και το τροφοδοτικό , βρίσκω την IP ξεκινά την εξόρυξη. το ρεύμα ειναι 0,1025/KWh ? ειναι κερδοφορο ; το cryptocompare λεει ναι και μάλιστα αρκετα. Όμως γιατι τοτε δεν έχουν όλοι από ένα ; η πέντε ; Σχεδον σε ολες τις περιπτωσεις, θα σε συνεφερε αντι να αγορασεις Miner να αγορασεις κατευθειαν τα bitcoin. Αν βρεθεις με καταθεσεις ευρω που δεν μπορεις να δικαιολογησεις φυσικα θα εχεις προβλημα, ειτε αυτες προερχονται απο bitcoin ειτε απο οπουδηποτε αλλου Μπορεις να παραγγειλεις miners απο εξωτερικο αλλα αν αργησουν να ερθουν (συνηθες) θα χασεις το μεγαλυτερο κομματι απο τα δυνητικα κερδη σου καθως η παραγωγικοτητα τους μειωνεται με τεραστιους ρυθμους. Οχι σε processing power φυσικα αλλα στο ποσο bitcoin η (σταθερη) αυτη ισχυ παραγει. Βαλε και το γεγονος οτι τα ελληνικα τελωνεια θα σε καθυστερησουν ακομα περισσοτερο και θα σε χρεωσουν εξτρα. Γιατι δεν εχουμε ολοι απο ενα η πεντε? Γιατι τοτε δεν θα εβγαζε κανεις τιποτα. Τα bitcoin που παραγονται ειναι δεδομενα. Οσο περισσοτεροι προσφερουν ισχυ στο δικτυο, τοσο λιγοτερα θα βγαζει ο καθενας. Αναμενομενο λοιπον, η προσφορα να τεινει να εξισωθει με το κοστος. Η Ελλαδα ειναι ακριβη σε ρευμα, περα των αλλων προβληματων που ανεφερα πιο πανω ενω το παιχνιδι παιζεται σε παγκοσμιο επιπεδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 το πράγμα είναι ένα και δεν αλλάζει : Κάποιοι βγάλαν πολύ χονδρό χρήμα με μικρή επένδυση, πολλοί λύσαν και το πρόβλημα της ζωής τους με το ποσό που επένδυσαν, φούσκα ξε-φούσκα, αυτό είναι η αλήθεια. Τα λεφτά τους πολλοί τα βγάλανε από την ιστορία αυτή, και να σκάσει η φούσκα, πολύς κόσμος που το πίστεψε κέρδισε, εσείς όμως όχι. Και αν σκάσει - όσοι κέρδισαν κέρδισαν, αυτό δεν αλλάζει. Επίσης ισχύει ότι για να κέρδισαν μερικοί, παρά πολλοί θα χάσουν τα λεφτά τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pogchamp Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Επίσης ισχύει ότι για να κέρδισαν μερικοί, παρά πολλοί θα χάσουν τα λεφτά τους. Δεν αναφέρομαι στους κακούς επενδυτές, που δώσαν παραπάνω από όσα περίσευαν. Και καλώς ή κακώς αν δεν υπάρχουν κορόιδα δεν υπάρχουν ευκαιρίες. Αλλά στην προκειμένη δεν είναι έτσι. Είναι πολύ διαφορετικό από καζίνο όπου πχ θα χάσεις τα λεφτά σου με την μία άμα δν κάτσει το νούμερο που έπαιξες στην ρουλέτα. Εδώ μπορείς να βγεις όποτε θες με μικρή/μεγάλη ζημιά ή μικρό/μεγάλο/τεράστιο κέρδος. Κανείς δεν εκμεταλεύετε κανέναν. Άμα είχες μπει όταν κόστισε ψίχουλα, με 100 ευρώ πχ έπαιρνες από 100-1000 BTC ανάλογα με την τιμή που πρόλαβες. Τώρα αν χάσεις 100 ευρώ, με τέτοιο περιθώριο κέρδους που έχουν τα cryptos, δεν έγινε και κάτι. Worth the risk. Οι μόνοι που έχασαν είναι όσοι βγήκαν πολύ νωρίς, γιατί η πορεία από ένα σημείο και μετά ήταν καθαρά ανοδική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evzonas23 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Αναρωτιέμαι εγώ γιατί τότε να υπάρχει ανάγκη για τόσο πολύ διαφήμιση στην μάζα? Βγάλτε εσείς που μπορείτε και σταμάτηστε να παρουσιάζεται το λάκκο με τα αγγούρια σαν ευκαιρία ζωής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Σε αυτα τα threads παντα ομως.. 1. Ασχετοι με το btc και salty που εχασαν το τρενο και προσπαθουν να πεισουν τον εαυτό τους οτι καλα έκαναν ενω βλεπουν μπροστα στα ματια τους οτι μπορει και να εχασαν την ευκαιρια μιας ζωης. Ενας παντα θα φωναξει "ΦΟΥΣΚΑ" και θα ακολουθησουν και αλλοι 2. Παντελως ασχετοι με το btc, με την οικονομια γενικοτερα απλα γραφουν για να γραψουν κατι που επαναλαμβανουν αλλοι νομίζοντας οτι πετάνε κατι έξυπνο. 3. Σχετικοι μπορει οχι με το btc αλλα τουλαχιστον με τα οικονομικα οι οποιοι μιλανε και κρινουν με επιχειρηματα. 4. Γνωστες και υποστηρικτες του btc. Αυτο. Δεν εχω κατι να πω, απλα το quotaro να ξαναδιαβαστει, γιατι η πρωτη σελιδα εχει γεμισει απο "γνωστες". Εδω ο αλλος γραφει για φουσκες και καρτες γραφικων και δεν καταλαβε καν τι εγινε. Ουτε το θεμα δεν διαβασε. - μπορεί κάποιος να πουλήσει τα btc όποτε θέλει ; δλδ υπάρχει ανταλλακτήριο που αγοράζει μόλις πει κάποιος ότι θέλει να πουλήσει ; ή μπορεί να σου μείνουν στο χέρι ; - πες ότι έρχεται η συσκευή (antminer S9) σπίτι. συνδέω και το τροφοδοτικό , βρίσκω την IP ξεκινά την εξόρυξη. το ρεύμα ειναι 0,1025/KWh ? ειναι κερδοφορο ; το cryptocompare λεει ναι και μάλιστα αρκετα. Όμως γιατι τοτε δεν έχουν όλοι από ένα ; η πέντε ; Nαι, οποτε θες. Ενδεικτικα πριν μια βδομαδα οταν η τιμη ηταν ακομα στα 11.500$ τα εβαλα για πουλημα και φυγανε σε περιπου 3-4 λεπτα. Φυσικα τα λεφτα θες απο 2 βδομαδες εως 1 μηνα για να τα βαλεις στο λογαριασμο σου στην τραπεζα, αλλα δεν ειναι και τοσο τραγικο. Τα antiminer και γενικα τα asic miners δεν αξιζουν το ρισκο. Καλυτερα καρτες γραφικων και alt coins ή να επενδυσεις στο bitcoin παρα στο mining. Βεβαια, το γεγονος οτι ρωτας σημαινει οτι δεν γνωριζεις αρκετα για να ασχοληθεις, αρα καλο θα ηταν να ψαχτεις περαιτερω πριν βαλεις τα χρηματα σου οπουδηποτε (φιλικα στο λεω, μη το παρεις στραβα). Αναρωτιέμαι εγώ γιατί τότε να υπάρχει ανάγκη για τόσο πολύ διαφήμιση στην μάζα? Βγάλτε εσείς που μπορείτε και σταμάτηστε να παρουσιάζεται το λάκκο με τα αγγούρια σαν ευκαιρία ζωής Εδω και 11 σελιδες παραδεχεσαι συνεχως οτι δεν εχεις ιδεα περι btc, παρολαυτα συνεχιζεις να μιλας για φουσκες και λακους με αγγουρια. Δεν καταλαβαινω πως αυτα τα 2 συνδεονται μεταξυ τους. Προσωπικα απο το mining, και ενω εχω κανει απανωτες κακες κινησεις, σε 3 μηνες εβγαλα ολο το κεφαλαιο που επενδυσα, μου εχουν μεινει καρτες και εξοπλισμος και απο δω και περα εχω μονο profits. Αυτα ξαναλεω, εχοντας κανει πολλα κακα trades. Τωρα τι λακκους και αγγουρια ονειρευεσαι εσυ δεν ξερω. Αν εχεις τιποτα inside info μοιρασου τα και με μας μην χασουμε τζαμπα τα λεφτα μας, αλλιως δεν ξερω τι ακριβως προσπαθεις να κανεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Αναρωτιέμαι εγώ γιατί τότε να υπάρχει ανάγκη για τόσο πολύ διαφήμιση στην μάζα? Βγάλτε εσείς που μπορείτε και σταμάτηστε να παρουσιάζεται το λάκκο με τα αγγούρια σαν ευκαιρία ζωής Μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος? Μιλας για διαφημιση γενικως στα media? Οι δημοσιογραφοι απλως ασχολουνται γιατι ειναι trendy αυτην την περιοδο. Και πεφτει και πολλη αδικαιολογητη (απο αποψη επιχειρηματολογιας) λασπη μαζι με τη "διαφημιση" και παραπληροφορηση. Ακομα δεν εχω δει καποιον να παροτρυνει κοσμο να επενδυσει τις οικονομιες του εκει, ουτε σε αρθρα, ουτε απο youtubers και διαβαζω/βλεπω αρκετα. Οσοι μιλανε για ευκαιρια το λενε in retrospect "αν ειχα κανει την επενδυση τωρα θα..." Αν παλι μιλας για διαφημιση αναφερομενος σε αυτο το thread... δεν εχω σχολια! Οποιον δεν τον ενδιαφερει αγνοει το θεμα. Με το ζορι δεν βαζουμε κανενα να ποσταρει ουτε να το παρακολουθει, αντιθετως προσπαθουμε να λυσουμε αποριες σε οσους ενδιαφερονται. Κατι που αποδεικνυεται ολο και πιο κουραστικο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evzonas23 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Φυσικά για αυτό το νήμα. Το θέμα έχει προεκτάσεις που με ενδιαφέρουν. λίγο βέβαια αλλά από ότι βλέπω θα έπρεπε να ανησυχούμε περισσότερο. Τώρα για τους υπόλοιπους λέω δεν έχει καμία σημασία να καταλάβω εγώ που έτσι κι αλλιώς δεν έχω κανένα ζόρι σημασία έχει να καταλάβουν αυτοί που έχουν ζόρι ή αυτοί που θέλουν να αποκτήσουν. Και λέμε ότι παραδέχομαι ότι ζηλεύω τι ακριβώς αλλάζει? Δεν μπορώ να γελάσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evzonas23 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Φεύγω και εγώ εκτός από κουραστικό έχει γίνει και επικίνδυνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μαλιστα. Οποτε, το θεμα εχει προεκτασεις που σε ενδιαφερουν... αλλα οχι αρκετα ωστε να καταλαβεις για τι πραγμα μιλαμε. Παρολα αυτα ανησυχεις για τους αλλους και γελας ταυτοχρονα! Εχουμε μια συζητηση που περιοριζεται σε 2-3 Thread στο forum και αυτο θεωρειται διαφημιση και ενοχλητικο απο καποιους, οποτε ερχονται και το παρακολουθουν καθε μερα παροτι δεν τους ενδιαφερει πραγματικα. Makes sense! Στο καλο και να μας γραφεις (not!) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakfot Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Φεύγω και εγώ εκτός από κουραστικό έχει γίνει και επικίνδυνο.Στο καλό. Ελπίζω να τα ξαναπούμε (not) σε κανα thread αστροφυσικής. Φαντάζομαι και εκεί θα έχεις άποψη.. σαν τις τρυπίδες. Όλοι έχουν από μια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ch1picao Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Mt Gox ιδια κατασταση πριν 3 χρονια. Κουλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
possiz Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Κλάψτε όσο θέλετε μερικοί ή γίνετε όσο bitter θέλετε για να αποβάλετε το salt σας. Το point όμως πολλών εδώ μέσα που ξέρουν, σε αντίθεση με σας που το παίζετε γνώστες και το απορρίπτετε και απλά χάσατε την ευκαιρία και δεν μπορείτε να το δεχθείτε, προσπαθούν να σας ξεστραβώσουν, και το πράγμα είναι ένα και δεν αλλάζει : Κάποιοι βγάλαν πολύ χονδρό χρήμα με μικρή επένδυση, πολλοί λύσαν και το πρόβλημα της ζωής τους με το ποσό που επένδυσαν, φούσκα ξε-φούσκα, αυτό είναι η αλήθεια. Τα λεφτά τους πολλοί τα βγάλανε από την ιστορία αυτή, και να σκάσει η φούσκα, πολύς κόσμος που το πίστεψε κέρδισε, εσείς όμως όχι. Και αν σκάσει - όσοι κέρδισαν κέρδισαν, αυτό δεν αλλάζει.Η ανθρώπινη βλακεία είναι αμέτρητη. Από που τα βγάλανε τα λεφτά ξέρεις? Να σου πω εγώ. Από τα υπόλοιπα κορόιδα. Λεφτά δεν γεννιούνται από μόνα τους. Για να τα αβγατισει κάποιος πρέπει κάποιος άλλος να τα χασει. Μιλάς σαν τζογαδόρος και θέλεις να κάνεις και μάθημα σε εμάς τρομάρα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Η ανθρώπινη βλακεία είναι αμέτρητη. Από που τα βγάλανε τα λεφτά ξέρεις? Να σου πω εγώ. Από τα υπόλοιπα κορόιδα. Λεφτά δεν γεννιούνται από μόνα τους. Για να τα αβγατισει κάποιος πρέπει κάποιος άλλος να τα χασει. Μιλάς σαν τζογαδόρος και θέλεις να κάνεις και μάθημα σε εμάς τρομάρα σου. Δε νομίζω ότι είναι ακριβώς έτσι επειδή η τιμή δεν είναι σταθερή αλλά ανεβαίνει. Δηλαδή, πχ κάποιος παρήγαγε ένα bitcoin πριν 5 χρόνια και του στοίχησε 10€, το κράτησε και το πούλησε σε κάποιον άλλον 100. Ο άλλος με τη σειρά του μετά από κάποιο διάστημα το πούλησε για 1000 και ο επόμενος για 10 χιλιάδες! Δεν έχει χάσει κανείς μέχρι στιγμής! Υπάρχει βέβαια περίπτωση να χάσει ο τελευταίος κάτοχος αν μηδενιστεί η αξία του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα