evzonas23 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 μία πραγματικότητα για το 0.002% και μια άλλη για το 99.998% https://www.bing.com/images/search?view=detailV2&ccid=YasVDb7a&id=57768E06CBA1F4F01D6F424B97BAE1653627EA08&thid=OIP.YasVDb7aCZcti0Pxd69DpAEsER&q=dollars+fly+gif&simid=608054576597894743&selectedIndex=44 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takis_p Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 K Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Συγνωμη αν η ερώτηση μου είναι χαζή. Ας πούμε, υποθετικα μιλώντας, ότι εχω καποια μπιτκοινς, που πλέον αξίζουν εκατομμύρια ευρώ. Με ποιον τροπο μπορώ να πάρω αυτά τα ευρω στα χερια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkmaster Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Τα ανταλλάσεις σε ένα ανταλλακτηριο. Πας σε ένα atm από αυτά που έβαλα στο λινκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δεν εθεσα σωστα την ερώτηση, αλλά θα συνεχίσω. Θα έχει το ανταλλακτήριο 1 10 50 εκατομμυρια να μου δώσει; πως θα δικαιολογήσω αυτά τα χρήματα στη φορολογικη μου δήλωση; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkmaster Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Για το πρώτο σου ερώτημα ισχύει ότι και σε μια τράπεζα, όχι δε θα σου δώσει 50 εκατομμύρια ευρώ με τη μία. Όπως και σε μια κανονική τράπεζα τα περισσότερα ευρώ είναι αριθμοί σε έναν υπολογιστή. Το δεύτερο ερώτημα έχει ολόκληρο θέμα με αναλυτικές οδηγίες στο bitcointalk. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evzonas23 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ δεν κουμπώνω ούτε το usb σε υπολογιστή που δεν ξέρω γιατί να κουμπώσω το στικάκι με τα αξίας ας πούμε χίλια ευρώ coin στο atm. Άσε που για συναλλαγές θέλει να μιλήσουμε να συνεννοηθούμε τι. πώς. γιατί και άλλα. Δεν έχει την απλότητα του ευρώ ας πούμε... Αν θέλεις να παιδεύεσαι δεν έχω πρόβλημα εγώ απλά δεν μου άρεσε ποτέ το ορυχείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkmaster Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δεν κουμπώνεις usb στο atm. Μπορείς και με paper wallet. Επίσης μπορείς να βγάλεις προπληρωμένη που φορτίζει με bitcoin και να τραβήξεις από οποιοδήποτε atm, οποιασδήποτε τράπεζας. Είναι και αυτό δύσκολο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkmaster Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Παρακαλώ. Γι αυτό είμαστε εδώ, για να λύνουμε τις απορίες μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evzonas23 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 έχει κάποιο fee για σηναλαγές στο ΑΤΜ? Λογικά θα έχει όπως και οι τράπεζες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jayci Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Εντωμεταξύ στο WAN show του λίνους τεκ τιπς έλεγε ότι μερικοί φτάσανε σε σημείο να κλειδώνουν χαρτάκια σε θυρίδες σσσσσσσ και πολύ πρώτη τεχνολογία ρε παιδάκι μου.Ο χρήστης Jayci είπε:Δεν κατάλαβες καν για τι μιλάει το άρθρο ε? Παρόλα αυτά πιστεύεις ότι έχεις και άποψη..ΚΑΙ τα coin KAI 67 μίρια και ναι θα συμφωνήσω το άρθρο δεν βοηθάει να καταλάβεις πολλάκαι ναι είμαι άσχετος από επιλογήκαι για κάθε Ελληνάρα που πάει ξεβράκωτος ένας άλλος θα γελάει Αν είσαι άσχετος από επιλογή τότε δεν υπάρχει λόγος να σχολιάζεις για πράγματα που δεν γνωρίζεις. Και πόσο μάλλον τόσο χαιρέκακα. Το άρθρο εξηγεί ως ένα σημείο τι είναι το nicehash (το οποίο χακαραν, ΟΧΙ το bitcoin). Κλέψαν τα bitcoin από μία "επιχείρηση", αν κλέψουν ενα μαγαζί να φανταστώ θα τα βάλουμε με τη φούσκα των δολαρίων; Και στο nicehash δεν είχε άτομα που ρίσκαραν, είχε άτομα που απλά νοικιάζαν τους πόρους του υπολογιστή και περιμέναν πληρωμή σε bitcoin (τα οποία έκλεψαν από το nicehash). Πρέπει να είστε πολύ χαρούμενοι που δεν θα πληρωθούν άτομα, απλά και μόνο γιατί δεν σας κάθεται καλά η ιδέα των κρυπτονομισμάτων. Πώς λέει το ρητό για την κατσίκα του γείτονα να δεις... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Ρε ας είχαμε καμιά εκατοστή bitcoins και τα βρίσκαμε όλα τα άλλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evzonas23 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Το φαινόμενο του crypto coin έχει και πολλές προεκτάσεις κοινωνικές, αυτές με ενδιαφέρουν ξέρεις. και λίγο οι περιβαλλοντικες ,μέχρι τώρα είμαι ευγενικός ακόμη. και μπορεί να μην ξέρω από coin αλλά ξέρω ότι λεφτά ???? συμβατικά και coin πάνε εκεί που δεν τα πάρκαραν οι χρήστες τους. Για το bit coin δεν είπα ότι κατέρρευσε αντίθετα είπα ότι λογικό είναι να μην κουνιέται αφού έχουν και τα coin και τα δολάρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evzonas23 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Ρε ας είχαμε καμιά εκατοστή bitcoins και τα βρίσκαμε όλα τα άλλα... μόνο τσάμπα αλλιώς ούτε ένα ευρώ στους φίλους έχουν μια περίεργη τάση να βγάζουν φτερά σε πολλαπλές περιπτώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα