voltmod Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Η LG λανσάρισε ένα νέο πολυτελές smartphone για την αγορά της Ν. Κορέας, το οποίο έχει την ονομασία “LG Signature Edition” και βασίζεται στο κορυφαίο της μοντέλο V30. Πολλά από τα χαρακτηριστικά του είναι όμοια με την απλή έκδοση της γνωστής ναυαρχίδας της LG με την οθόνη των 6,0 ιντσών αλλά υπάρχουν και σημαντικές διαφορές. Για παράδειγμα, η “γυάλινη πλάτη” του V30 έχει αντικατασταθεί από μία κεραμική πλάτη ζιρκονίου στο νέο LG Signature Edition, η οποία είναι περισσότερο ανθεκτική στις γρατσουνιές από τις μεταλλικές ή τις γυάλινες, ωστόσο μπορεί να ραγίσει ή να σπάσει όπως μία γυάλινη. Από άποψη hardware, η συσκευή εξοπλίζεται με 6GB RAM –την ώρα που τα V30 και V30+ εξοπλίζονται με 4GB RAM- και με αποθηκευτικό χώρο 256GB. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι θα κυκλοφορήσει με Android 8.0 Oreo πάνω από το οποίο η LG “έχει περάσει” το δικό της UI. Θα κατασκευαστούν μόλις 300 τεμάχια από το LG Signature Edition, και αυτό σημαίνει ότι ακόμα και αν ζείτε στη Ν. Κορέα θα δυσκολευτείτε να αποκτήσετε κάποιο από αυτά.Η LG θα δώσει μάλιστα τη δυνατότητα σε ορισμένους τυχερούς ιδιοκτήτες να έχουν τα ονόματά τους χαραγμένα στην πλάτη της συσκευής τους, η οποία στη συσκευασία θα περιλαμβάνει και δύο ζευγάρια ακουστικά, ένα ασύρματο και ένα ενσύρματο. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει κατά πάσα πιθανότητα στις 27 Δεκεμβρίου με τιμή περίπου $1820. Site: PhoneArena
Pantelispt98 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 με τόσο κράξιμο που έχει δει για τα 1000+€ τιμή των νέων smartphone μου ακούγεται λογική τιμή
amveria Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Πείτε μου σας παρακαλώ που μπορώ να υποβάλλω αίτηση για να είμαι ανάμεσα στους 300 τυχερους οι οποίοι θα είναι μόλις κατά 1820$ + μεταφορικά φτωχότεροι κατά την απόκτηση του συγκεκριμένου κινητού.
Karpouzoeispraktoras Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν πληρώνει ο κάτοχος τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, αλλά την "ιδιαίτερη" κατασκευή του η οποία προφανώς δεν έγινε μαζικά οπότε έχει ένα μεγάλο κόστος παραγωγής. Άρα αποτελεί ένα υβρίδιο κοσμήματος - τηλεφώνου όπως είναι κάποια ρολόγια. 300 άτομα δεν είναι δύσκολο να βρεθούν οπότε το πείραμά τους θα στεφθεί από απόλυτη εμπορική επιτυχία. Αν η επιτυχία είναι ίδια και στον τομέα του μάρκετινγκ θα εξαρτηθεί από την απουσία ή όχι τεχνικών προβλημάτων αφού ήδη η προβολή του γεγονότος αυτού δείχνει ότι μάλλον κι εκεί έχει επιτύχει τελικά.
crashnburn Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 μας πηραν πρεφα οτι ειμαστε ψωνια κ κοστολογουν γελοιωδως ψηλα για να πουλανε το κανει η apple ,ακολουθησε η samsung ,το ενστερνιστηκε κ η google k σιγα σιγα ολοι καλα μας κανουν 8
greed Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 O καθενας με το πονο του.¨Η αλλιως.Οσα δεν πιανει η αλεπου... τα κανει... δικο σας..
georgepppo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 ωστόσο μπορεί να ραγίσει ή να σπάσει όπως μία γυάλινη. δηλαδή σε μια τούμπα έτσι θα γίνει ε ? εμένα πάντως όσα κινητά μου έχουν πέσει αρκετές φορές (galaxy trend plus,nexus s,lumia 640, huawei p8 lite ) δεν πάθανε τίποτα πέρα απο γρατζουνίτσες, αυτό το πράγμα θρύψαλα θα γίνεται με το παραμικρό (ειδικά το nexus είχε πάθει τα πάνδεινα )
logistoulis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 δηλαδή σε μια τούμπα έτσι θα γίνει ε ? εμένα πάντως όσα κινητά μου έχουν πέσει αρκετές φορές (galaxy trend plus,nexus s,lumia 640, huawei p8 lite ) δεν πάθανε τίποτα πέρα απο γρατζουνίτσες, αυτό το πράγμα θρύψαλα θα γίνεται με το παραμικρό (ειδικά το nexus είχε πάθει τα πάνδεινα ) Το Nexus s της γυναίκας μια χαρά έγινε θρυψαλα όταν έπεσε από αξιοσέβαστο ύψος
billiboo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν πληρώνει ο κάτοχος τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, αλλά την "ιδιαίτερη" κατασκευή του η οποία προφανώς δεν έγινε μαζικά οπότε έχει ένα μεγάλο κόστος παραγωγής. Άρα αποτελεί ένα υβρίδιο κοσμήματος - τηλεφώνου όπως είναι κάποια ρολόγια. 300 άτομα δεν είναι δύσκολο να βρεθούν οπότε το πείραμά τους θα στεφθεί από απόλυτη εμπορική επιτυχία. Αν η επιτυχία είναι ίδια και στον τομέα του μάρκετινγκ θα εξαρτηθεί από την απουσία ή όχι τεχνικών προβλημάτων αφού ήδη η προβολή του γεγονότος αυτού δείχνει ότι μάλλον κι εκεί έχει επιτύχει τελικά. το να μιλαμε για κοστος παραγωγης σε κινητα και ηλεκτρονικα μετα απο καποιο ποσο ειναι πλεον γελιο....
cp5120 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 ...και θα διατεθεθεί αποκλειστικά στο Ντουμπάι. Ευτυχώς έκλεισα εισιτήριο...
MessatsuRoku Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 κατσε ρε περσυ τα κινητα πηγαν στο 1000ρικο πρωτη φορα και τωρα πηγαν στα 1820?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα