panossar95 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα, ενω μεχρι σημερα εκανα κανονικα τις λειτουργιες μου στο pc (youtube,ελαφρια προγραμαματα,facebook, σιερες ταινιες και απο gaming μονο lol να περναει η ωρα), αντιμετωπιζω προβλημα με το lol και υποθετω οτι ειναι καρτα γραφικων. Οσο δεν μπαινω να παιξω ολα λειτουργουν κομπλε, βλεπω κανονικα βιντεο, ταινιες ολα, και μολις μπαινω να παιξω αρχισει και κρασαρει το pc μεχρι που εμφανιζει bluescreen. Με αφηνει κανονικα να κανω login, μπαινω κανονικα στη πιστα και μετα απο 2-3 λεπτα αρχιζει το pc και κανει σαν να χανει το σημα, αναβοσβηνει 2-3 φορες η οθονη τα fps απο 60 πεφτουν στα 3-4, κανει κατι σαν χιονα οπως κανει η τηλεοραση οταν δεν εχει σημα, πεταει και κατι περιεργα χρωματα και κλεινει με bluescreen, κανει επανακκινηση κανονικα και οσο δε μπαινω στο παιχνιδι δεν υπαρχει κανενα θεμα. Οποιος μπορει να βοηθησει, λογικα καρτα γραφικων ε? Eχω την ATI RADEON HD 5450 Aγορασμενη πριν απο αρκετα χρονια, ισως 3-4 δεν θυμαμαι ακριβως. Εχω το προγραμμα για αναβαθμισεις και ολες εχουν γινει κανονικα Επισης οταν ανοιγει μετα το bluescreen μου εμφανιζει μηνυμα το windows με το εξης, το βαζω μηπως βοηθησει γιατι δεν γνωριζω πολλα απο αυτα Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.768.3 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 116 BCP1: 86233510 BCP2: 92C46F24 BCP3: 00000000 BCP4: 0000000D OS Version: 6_1_7600
panossar95 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δε γίνεται πια. Δοκίμασα τελευταία φορά να μπω στο παιχνιδι και απο τότε δεν ανοίγει με τη κάρτα μου αφού ξανακλεισε με bluescreen. Μπήκα από safe mode, την εκανα disable και δουλεύει με τη κάρτα της μητρικής ( i3 4160). Την ξαναπέρασα από την αρχή και πάλι το ίδιο. Το πρόβλημα που μου εμφανίζει είναι atikmpag.sys . Γνωρίζει κάποιος τι είναι αυτό? Ή πώς το λύνω?
starblue Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Κάνε έλεγχο αν έχεις ενημερωμένα τα windows. Κατόπιν κάνε απεγκατάσταση με DDU σε safe mode και ξαναπέρνα μετά τους drivers γραφικών. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα