Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ. Εδώ και μια βδομάδα έχω θέμα με το σήμα στο σαλόνι. Έχουν χαθεί όλα τα κανάλια και κάθε φορά που προσπαθώ να κάνω αυτόματο συντονισμό δεν βρίσκει τίποτα, ενώ στο άλλο δωμάτιο βρίσκει γύρο στα 20 με 25.. Να προσθέσω ότι το καλώδιο του σαλονιού πρέπει να έρχεται πάνω από την κεραία.. Τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Υποθέτουμε το καλώδιο είναι στην υποδοχή της κεραίας της τηλεόρασης σωστά;

Το βύσμα αν είναι χειροποίητο άνοιξε το και ξαναφτιάξε το βλέποντας μην πατάνε συρματάκια απο την μια επαφή στην άλλη.

Μετά στον τοίχο πρέπει κάπου να πηγαίνει το καλώδιο, αν είναι σε πρίζα κεραία τότε δες αν μπορείς πίσω απο την πρίζα να είναι σωστά συνδεδεμένα τα καλώδια.

Αν έχεις άλλο καλώδιο για να βάλεις απο την πρίζα (σήματος) στην τηλεόραση δοκίμασε το και αυτό.

Μετά κάπου στο σπίτι πρέπει να έχετε μια κεντρική πρίζα ή κουτί που περνάει απο εκεί η κεραία και δίνει στο άλλο δωμάτιο και στο σαλόνι που λες, εκεί πρέπει να δεις αν είναι όλα οκ. Λογικά αφού στο άλλο δωμάτιο έχεις σήμα τότε είτε έχεις διελεύσεως στο άλλο δωμάτιο και περνάει μετά και πάει σαλόνι είτε έχεις πινακάκι κάπου κεντρικά στο σπίτι, αυτό πρέπει να το δεις.

Αν μπορείς πάρε και τον αποκωδικοποιητή απο την άλλη tv στο σαλόνι να δεις αν παίζει μπας και έχει θέμα η tv.

Good luck...

Δημοσ.

επισης επειδη ανεφερες οτι ερχεται απευθειας απο τη κεραια ητοι δε περναει απο μικτη ενισχυτη η μονο απο μικτη  ...ειχες παλια

προβλημα η τωρα την εβαλες και ειδες οτι εχεις???

Δημοσ.

Πρόβλημα δεν είχα παλιά με την τηλεόραση.. εδώ και μια βδομάδα άρχισε να μου τα κάνει. Υπάρχει περίπτωση να έχει κουνηθεί η κεραία από αέρα πχ και να μην πιάνει σήμα; (Υποθέσεις κάνω μιας και είμαι άσχετος απ αυτά) επίσης αν πάρω μια κεραία εσωτερική-εξωτερική θα λυθεί το θέμα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...