gppapado Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας. Άνοιξα το λαπτοπ για να επιδιόρθωσω το TouchPad. Έπειτα το ξανακουμπωσα. Το TouchPad έφτιαξε και ξανακλείνω το λαπτοπ για να βάλω τις τελευταίες βίδες κλπ. Από τότε δε ξαναμπουταρε. Για την ακρίβεια, κάνω plug in τον φορτιστή και το Λεντακι ανάβει κανονικά. Όταν όμως πατάω το power on δε γίνεται τίποτα. Σα να είναι νεκρό. Έλεγξα μήπως δε κουμπώσα κάποιο καλώδιο σωστά αλλά τίποτα δε φαίνεται να είναι λαθος. Πιστέυω πως θέλει αλλαγή το power board μαζί με το flex του; τι λέτε; Ευχαριστώ πολύ! Επίσης έβαλα τη μπαταρία και δείχνει να φορτίζει κανονικά.
coolerman Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Εδω φίλτατε δεν μας λές ποιό μοντέλο είναι..πως θέλεις να σε βοηθήσουμε?
gppapado Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Συγγνώμη παρέλειψα λόγω βιασύνης. Είναι ένα hp pavilion dv7 2230
nikοs Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Βγαζεις φορτιστή και μπαταρια και πατας παρατεταμένα το power button.Αν δεν δουλεψει ελεγξε τις ραμ σου οτι πατανε καλα...
gppapado Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Τα έχω κάνει αυτά. Επίσης αποσυνδεσα κάθε συσκευή και καλωδιοταινία από τη μητρική ( usb , touchpad , ηχεία , πληκτρολόγιο, dvd κλπ και προσπάθησα να τον ανοίξω αλλά και πάλι τίποτα..
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Την μπαταρία της μητρικής (cmos) την έβγαλες, για κανα 5 λεπτο να γίνει reset;
gppapado Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Ναι όση ώρα δοκίμαζα πράγματα γενικά, ήταν έξω
coolerman Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δες την καλωδιοταινία(power button) μην κόπηκε..θα μπορέσεις να βραχυκυκλώσεις(προσεκτικά) τα πιν για ανάψει το λάπτοπ;; 1
gppapado Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό ομολογώ πως δε ξέρω πως γίνεται αλλά ίσως το καταφέρω με βοήθεια. Επίσης έχω παραγγείλει από ebay το power board μαζί με την καλώδιο ταινία του και νομίζω αξίζει η αναμονή αντί να επιχειρήσω να το βραχυκύκλωσω. Σε 4-5 μέρες θα φτάσει λογικά γιατί έρχεται από Ρωσία
gppapado Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα. Τελικά ήταν κομμένη καλώδιο ταινία του power board. Το αντικατεστησα και όλα καλά. Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας και καλή συνέχεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα