Vaggelisioan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα. Εχω μια gigabyte z77x-d3h με εναν i5 3570k και μολις ανοιξω τον υπολογιστη,αναβει για 2-3 δευτερολεπτα και κλεινει αμεσως. Μετα χωρις να κανω τιποτα ξαναναβει και κανει το ιδιο. Κανει συνεχεια loop (χωρις να κανει ποστ στην οθονη καθολου) Ειναι θεμα μητρικης? Εχω βγαλει την μητρικη εκτος κουτιου και δεν εχω τιποτα συνδεδεμενο πανω της. Μονο 4pin psu και 24pin
eVS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 μηπως εκανες κανα bios update; το συστημα δουλευε παλιοτερα;
Vaggelisioan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Ναι δουλευε κανονικα μεχρι πριν 4 μερες και εκει που ηταν ανοιχτο ξαφνικα εκλεισε και απο τοτε μου κανει αυτο το πραγμα. Δοκιμασα και με αλλο τροφοδοτικο και κανει τα ιδια. Δεν ειχα κανει καποια προσπαθεια για bios update
panossar95 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Τσεκαρε και παστα μηπως δεν εχει και κλεινει επειδη ανεβαζει θερμοκρασιες. Ειχε το ιδιο προβλημα φιλος πριν λιγες μερες και σπαγαμε το κεφαλι μας να δουμε τι εχει γινει γιατι τον ανοιγε και μολις πηγαινε να κανει κατι εκλεινε αμεσως και τελικα δεν ειχε παστα στο ανεμιστηρακι και ειχε φτασει 90 βαθμους καποια στιγμη οταν το κοιταξαμε
discoboyminimal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 καθαρισε μια καλα την μητρικη απο σκονες κλπ. κανε ενα bios reset η και γυρνα σε 2ο profile αν το υποστηριζει η μητρικη με onboard button. ξαναβαλε τον cpu σωστα (δες οτι παταει ομορφα και σωστα και οτι ολα τα πινακια απο την mb φαινονται καλα) ξαναβαλε σε αλλη θεση την ραμ (καθαρισε τα σλοτ με αερα) μετα ξαναβαλε ρευμα και ξαναπροσπαθησε. εγω μια φορα με μια Η67 ειχα παθει κατι παρομοιο γιατι ειχε αποφορτιστει η μπαταρια που κραταει την ωρα/ρυθμισεις πανω στην μητρικη..φαντασου
leros2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα. Εχω μια gigabyte z77x-d3h με εναν i5 3570k και μολις ανοιξω τον υπολογιστη,αναβει για 2-3 δευτερολεπτα και κλεινει αμεσως. Μετα χωρις να κανω τιποτα ξαναναβει και κανει το ιδιο. Κανει συνεχεια loop (χωρις να κανει ποστ στην οθονη καθολου) Ειναι θεμα μητρικης? Εχω βγαλει την μητρικη εκτος κουτιου και δεν εχω τιποτα συνδεδεμενο πανω της. Μονο 4pin psu και 24pin Τι τροφοδοτικό έχεις? Μου μυρίζει γερασμένο τροφοδοτικό
Vaggelisioan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Αφησα πατημενο το power button και αναψα το τρφοδοτικο 3-4 φορες (καπου διαβασα οτι ετσι κανει restore το ΒΙOS) και εκανε ποστ και μου εβγαλε μηνυμα στο bios οτι εγινε corrupted και κανει recover το buckup bios (f7), το εκανε κανονικα και μπαινει στο bios κανονικα, εβαλα windows και ανοιξε κανονικα ο υπολογιστης. Χωρις κανενα προβλημα. Εκανα και update το bios στο τελευταιο και ολα οκ. Οταν ομως κανω τερματισμο λειτουργιας και παω να το ξαναναψω κανει τα ιδια, μισο δευτερολεπτο δινει ρευμα και γυριζει ο ανεμιστηρας και κλεινει. Πρεπει να κανω παλι ολη τη διαδικασια απο την αρχη (αυτο με πατημενο το pb 3-4 φορες) και οταν ξανανοιγει παλι μου βγαζει bios corrupted και ξανακανει φορτωση το backup bios (f7). Οταν κανω επανεκκινηση ομως ξεκιναει κανονικα ο υπολογιστης. Το κολλημα το τρωει μονο οταν κανω τερματισμο ή διακοπτω το ρευμα απο το τροφοδοτικο. Το εχω δοκιμασει με 3 διαφορετικα τροφοδοτικα (corsair thermatlake)
darefail Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Για αρχη δεν ανοιγοκλεινουμε το διακοπτη του τροφοδοτικου αν δεν περασουν τουλαχιστον 10-20 δευτερολεπτα. Βγαλε το καλωδιο ρευματος απο το τροφοδοτικο, βγαλε την μπαταρια και κρατα πατημενο το powerbutton για 10 sec. Βαλε καινουρια μπαταρια, συνδεσε καλωδιο ρευματος, προσπαθησε ξανα και πες μας.
leros2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Αφησα πατημενο το power button και αναψα το τρφοδοτικο 3-4 φορες (καπου διαβασα οτι ετσι κανει restore το ΒΙOS) και εκανε ποστ και μου εβγαλε μηνυμα στο bios οτι εγινε corrupted και κανει recover το buckup bios (f7), το εκανε κανονικα και μπαινει στο bios κανονικα, εβαλα windows και ανοιξε κανονικα ο υπολογιστης. Χωρις κανενα προβλημα. Εκανα και update το bios στο τελευταιο και ολα οκ. Οταν ομως κανω τερματισμο λειτουργιας και παω να το ξαναναψω κανει τα ιδια, μισο δευτερολεπτο δινει ρευμα και γυριζει ο ανεμιστηρας και κλεινει. Πρεπει να κανω παλι ολη τη διαδικασια απο την αρχη (αυτο με πατημενο το pb 3-4 φορες) και οταν ξανανοιγει παλι μου βγαζει bios corrupted και ξανακανει φορτωση το backup bios (f7). Οταν κανω επανεκκινηση ομως ξεκιναει κανονικα ο υπολογιστης. Το κολλημα το τρωει μονο οταν κανω τερματισμο ή διακοπτω το ρευμα απο το τροφοδοτικο. Το εχω δοκιμασει με 3 διαφορετικα τροφοδοτικα (corsair thermatlake) Αφού ο ένοχος δεν είναι το τροφοδοτικό τότε τσέκαρε τους πυκνωτές της μητρικής.. μήπως είναι κάποιος φουσκωμένος
george1703 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 κανε update το bios. επισης δοκίμασε να αλλαξεις την μπαταρία της μητρικής
discoboyminimal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 ισως τα εχει παρει τα καψαλα η μητρικη.μακαρι να λυθει με το bios update. αν και ειναι παραξενο να δουλευει σωστα τοσο καιρο και ξαφνικα να σταματαει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα