zacharis1955 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Και για αυτη εδω παντως εχω διαβασει τα καλύτερα εχει κανεις γνωμη? https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B0751D2M3B/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A2OOD1JZSWNAYE&psc=1 https://www.gearbest.com/tooth-care/pp_686450.html? 2
DownUNDERground Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 https://www.gearbest.com/tooth-care/pp_686450.html? Αυτή προφανως κάνει οριζόντιες και όχι κυκλικές κινήσεις έτσι; Ανταλλακτικά βλέπω μόνο ένα συγκεκριμένο σχέδιο: https://www.gearbest.com/tooth-care/pp_773751.html Έχει προσωπική εμπειρία κάποιος από εσάς που την παραθέσατε;
Salvation81 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Γενικα απο συντηριση τι χρειαζεται? Βρισκομαι Συρο και το νερο δεν ειναι και το καλυτερο. Εμφιαλωμενο ?
sils Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Ανταλλακτικά βλέπω μόνο ένα συγκεκριμένο σχέδιο: https://www.gearbest.com/tooth-care/pp_773751.html Έχει προσωπική εμπειρία κάποιος από εσάς που την παραθέσατε; Αυτή προφανως κάνει οριζόντιες και όχι κυκλικές κινήσεις έτσι; Εγώ προσωπικά εμπειρία δεν έχω από την οδοντόβουρτσα αλλά στο Amazon που διάβασα κριτικές γράφουν τα καλύτερα παράδειγμα η philips που είναι πολύ πιο ακριβή το λεπτό έχει 25.000 δονήσεις ενώ αυτή έχει 40.000 έχει 5 mods για καθαρισμό και όπου και να την είδα σε YouTube και τα λοιπά λένε τα καλύτερα Επίσης έχει μεγάλη μπαταρία και φορτίζει με micro usb.
antonis kaza Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Απο ηλεκτρικη οδοντοβρουτσα δειτε την HX6930.Tην εχω 7 χρονια και ειναι απλα καταπληκτικη..31000 πραγματικες δονησεις το λεπτο και δυνατοτητα επιλογης προγραμματων λειτουργιας. Το συγκεκριμενο μοντελο εχει στην βαση του και ειδικο θαλαμο για αποστείρωση των ανταλλακτικων του! Η τιμη ηταν αλμυρή απ οσο θυμαμαι αλλα τον οδοντογιατρο τον εχω ξεχασει...
Zerg13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Εγω μια πριζα στο μπανιο και εχω την ηλεκτρονικη οδοντοβουρτσα. Πως θα βαλω και αυτομτο μαραφετι τωρα; Με τριπλο θα ειναι ugly θα μαζευει και υγρασια.
nek4d Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Εγω μια πριζα στο μπανιο και εχω την ηλεκτρονικη οδοντοβουρτσα. Πως θα βαλω και αυτομτο μαραφετι τωρα; Με τριπλο θα ειναι ugly θα μαζευει και υγρασια. Καθε μερα φορτιζεις την οδοντοβουρτσα? Αν ναι, αλλαξε την. Ολες πλεον κρατανε πολλες μερες χρησης, καλλιστα τις φορτιζεις εκτος μπανιου.
Zerg13 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Μετά τη Sonicare , η Oral-B είναι απλά οδοντόπαστα... Philips SonicareΚανετε λαθος, ειναι ισαξιες. 40.000 παλμους εχει και η oral b εχοντας και 8.800 περιστροφες, απο pro 750 και πανω.Λειτουργουν τελειως διαφορετικα η μια περιστεφεται και η αλλη δονειται(sonicare) Στα χρηματα ειναι φτηνοτετη η sonicare με την oral b να εχει φτηνοτερα βουρτσακια. Το trizone head της oral b δεν περιστρεφεται, αλλα δονειται, μοιαζοντας με sonicare. Το δοκιμασα μια φορα και δεν το ξαναπηρα. Με 2 λογια ειναι τι αρεσει στον καθενα. Στο θεμα μας τωρα, γινεται χαλια το μπανιο απο νερα με το waterpick;
Salvation81 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Κανετε λαθος, ειναι ισαξιες. 40.000 παλμους εχει και η oral b εχοντας και 8.800 περιστροφες, απο pro 750 και πανω. Λειτουργουν τελειως διαφορετικα η μια περιστεφεται και η αλλη δονειται(sonicare) Στα χρηματα ειναι φτηνοτετη η sonicare με την oral b να εχει φτηνοτερα βουρτσακια. Το trizone head της oral b δεν περιστρεφεται, αλλα δονειται, μοιαζοντας με sonicare. Το δοκιμασα μια φορα και δεν το ξαναπηρα. Με 2 λογια ειναι τι αρεσει στον καθενα. Στο θεμα μας τωρα, γινεται χαλια το μπανιο απο νερα με το waterpick; Το κανεις με κλειστο το στομα οχι ανοιχτο. 1
Looter Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Κανετε λαθος, ειναι ισαξιες. 40.000 παλμους εχει και η oral b εχοντας και 8.800 περιστροφες, απο pro 750 και πανω. Λειτουργουν τελειως διαφορετικα η μια περιστεφεται και η αλλη δονειται(sonicare) Στα χρηματα ειναι φτηνοτετη η sonicare με την oral b να εχει φτηνοτερα βουρτσακια. Το trizone head της oral b δεν περιστρεφεται, αλλα δονειται, μοιαζοντας με sonicare. Το δοκιμασα μια φορα και δεν το ξαναπηρα. Με 2 λογια ειναι τι αρεσει στον καθενα. Στο θεμα μας τωρα, γινεται χαλια το μπανιο απο νερα με το waterpick; Φίλε τις έχω και τις 2 (τις ακριβές εκδόσεις). Η Oral-B είναι β' κατηγορία συγκρινόμενη με τη Sonicare. Φιλικά. 1
pankostas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Το κανεις με κλειστο το στομα οχι ανοιχτο.Και κοιτάς προς τα κάτω. Δεν χρειάζεται να βλέπεις καθρεπτη. Έτσι κι αλλιώς νοιώθεις το νερό στο κάθε δόντι, και πας στο επομενο.Αυτό που δεν κατάλαβα, όσοι το χρησιμοποιήσατε, είναι 30 δευτερόλεπτα τα πάνω δόντια , και 30 τα κάτω? Έτσι αναφέρει στις οδηγίες? Έχει και ένα χρονόμετρο στα 30 sec. κανει παύση.
deschri Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Αναρωτιέμαι γιατι κανουν τόσο καιρο να το στείλουν. Έπρεπε να βαλω express αποστολη. Γιατι αργει ΄τοσο πολυ το amazon να στείλει τελευταία;
Zerg13 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Φίλε τις έχω και τις 2 (τις ακριβές εκδόσεις). Η Oral-B είναι β' κατηγορία συγκρινόμενη με τη Sonicare. Φιλικά. Καθαρα υποκειμενικο. Σου ειπα οτι εχουν τις ιδιες δονησεις. Σε ενα παλιοτερο thread μου προτειναν καποιοι εδω μια καλυτερη απο την vitality και την επεστρεψα πισω.
pankostas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Αναρωτιέμαι γιατι κανουν τόσο καιρο να το στείλουν. Έπρεπε να βαλω express αποστολη. Γιατι αργει ΄τοσο πολυ το amazon να στείλει τελευταία;Αν έχουν πολλές παραγγελίες , λογικό είναι...
merchenary Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά εγω αγόρασα και δεν μου έχουν στείλει καν email τονεχω κάνει σωστά η οχι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις