pankostas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστώ τον TS , έριξα και εγώ μια παραγγελία!
iordanis78 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Ευχάριστο το περιμένω αύριο έδωσα 66 express σε 3 μέρες σπιτι
Salvation81 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Ο περιοδοντολόγος μου σύστησε μεσοδόντια βουρτσακια - waterpic - οδοντόβουρτσα (και οι δύο που έχω πάει). Και με αυτή τη σειρά τα χρησιμοποιώ κάθε βράδι. Το waterpic δεν αντικαθιστά πλήρως τα βουρτσάκια, το καθένα κάνει την δουλειά του. Αυτό που ξέρω να πω, είναι πως μετά από 3 χρόνια χρήση, το waterpic έχει αποτελέσματα και χωρίς τη χρήση του δε μπορώ πια (νιώθω πως δεν έχω καθαρίσει τα δόντια). Εμενα παλι η οδοντιατρος μου ειναι εκεινη που μου προτεινε το Waterpik αν βαριεμαι να τα χρησιμοποιησω. Επισης οπως ειπα πολλες φορες εχουν γινει 65 μελετες που δειχνουν οτι το Waterpik ειναι πιο αποτελεσματικο οχι μονο απο το οδοντικο νημα αλλα και απο τα βουρτσακια και δεν μπορω να θεωρησω οτι ολες λενε μπαρουφες. Απο εκει και περα ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα και Waterpik για μενα ειναι ο τελειος συνδιασμος, λιγοτερο απο 10 λεπτα την ημερα και για μενα αυτο μετραει παρα πολυ.
louben Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δεν αντεξα και υστερα απο παροτρυνση φιλου μου οδοντιατρου παρηγγειλα και εγω μια. Απο τα λιγα σχολια που διαβασα (στο uk κυριως) ανησυχω σχεςτικα με την εγγυηση. Απο οτι ξερω ο πρωτος χρονος καλυπτεται απο το ΑΜΑΖΟΝ. Στη συνεχεια ομως τι γινεται? Απευθυνομαστε στον Ελληνα αντιπροσωπο (αν υπαρχει) ή το στελνουμε Ιταλια? Επισης κατι ανησυχητικο (που επισης διαβασα) ειναι οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμα ανταλλακτικα (πχ το ακροφυσιο που μαλλον ειναι ευαισθητο). Ιδωμεν
Salvation81 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δεν αντεξα και υστερα απο παροτρυνση φιλου μου οδοντιατρου παρηγγειλα και εγω μια. Απο τα λιγα σχολια που διαβασα (στο uk κυριως) ανησυχω σχεςτικα με την εγγυηση. Απο οτι ξερω ο πρωτος χρονος καλυπτεται απο το ΑΜΑΖΟΝ. Στη συνεχεια ομως τι γινεται? Απευθυνομαστε στον Ελληνα αντιπροσωπο (αν υπαρχει) ή το στελνουμε Ιταλια? Επισης κατι ανησυχητικο (που επισης διαβασα) ειναι οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμα ανταλλακτικα (πχ το ακροφυσιο που μαλλον ειναι ευαισθητο). Ιδωμεν Εμ το ακροφυσιο αντικαθισταται με αλλα ακροφυσια που δεν κοστιζουν ιδιαιτερα ακριβα. Μηπως διαβασες κατι αλλο? Οσο για την εγγυηση θεωρητικα στον κεντρικο αντιπροσωπο στην χωρα αγορας.
drdedus Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάτι που να ζεσταίνει και το νερο?
Salvation81 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάτι που να ζεσταίνει και το νερο? Εγω βαζω η ζεστο απο την βρυση η απο τον βραστηρα.
drdedus Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 οκ αλλά υπάρχει κατι που να ζεσταίνει το νερό σε λογική τιμή?
Salvation81 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 οκ αλλά υπάρχει κατι που να ζεσταίνει το νερό σε λογική τιμή Λιγο δυσκολο σε κατι τετοιο, γιατι δεν παιρνεις εναν βραστηρα με 15-20ε να κανεις την δουλεια σου;
AzaZyL Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 οκ αλλά υπάρχει κατι που να ζεσταίνει το νερό σε λογική τιμή? βραστήρας
louben Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Εμ το ακροφυσιο αντικαθισταται με αλλα ακροφυσια που δεν κοστιζουν ιδιαιτερα ακριβα. Μηπως διαβασες κατι αλλο? Οσο για την εγγυηση θεωρητικα στον κεντρικο αντιπροσωπο στην χωρα αγορας. To σχολιο που μιλαει για τα ακροφυσια ειναι αυτο https://www.amazon.it/gp/customer-reviews/R3W1GZZ927B2XU/ref=cm_cr_arp_d_viewpnt?ie=UTF8&ASIN=B073WGYSF9#R3W1GZZ927B2XU Προς το τελος (στα ιταλικα). Το αλλο που μιλαει για το σερβις ειναι αυτο https://www.amazon.co.uk/gp/customer-reviews/R15UJYDXHSZMW7/ref=cm_cr_getr_d_rvw_ttl?ie=UTF8&ASIN=B00WLWZA5A Στα αγγλικα. επισης αρκετες κριτικες αναφερουν οτι χαλασε στους 7-8 μηνες αν και στην περιπτωση αυτη ειμαστε καλυμμενοι.
drdedus Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 βραστήραςΚολοκοτρωνεικοΔεν έχουν όλοι την διάθεση να αφιερώνουν χρόνο στα δόντια οπότε η λύση βραστηρας θα είναι ενας λόγος για να ξεχαστεί στην άκρη το μηχάνημα. Παράδειγμα η φίλη μου.
NikosKallithea Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Αυτο που λετε με το ζεστο νερο δεν νομίζω να ειναι σωστό, το ζεστο νερό προκαλεί περισσότερη αιμορραγία αν υπάρξει και δεν έχω δει κανένα οδοντίατρο να χρησιμοποιεί ζεστό νερό αλλά ούτε να σου προτείνει να πλένεις τα δόντια με αυτόν τον τρόπο
DrNick Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Κολοκοτρωνεικο Δεν έχουν όλοι την διάθεση να αφιερώνουν χρόνο στα δόντια οπότε η λύση βραστηρας θα είναι ενας λόγος για να ξεχαστεί στην άκρη το μηχάνημα. Παράδειγμα η φίλη μου. Λίγο χλιαρό νερό χρειάζεται. Ούτε 1 λίτρο, ούτε σε θερμοκρασία βρασμου. 1 ποτηράκι στο μπρίκι/μικροκύματα για λίγο και κάνει τη δουλειά του. Σε όσους παρήγγειλαν, έχει γίνει shipped; Εμένα από Σάββατο βράδυ κ ακόμα ετοιμάζεται...
drdedus Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Αυτο που λετε με το ζεστο νερο δεν νομίζω να ειναι σωστό, το ζεστο νερό προκαλεί περισσότερη αιμορραγία αν υπάρξει και δεν έχω δει κανένα οδοντίατρο να χρησιμοποιεί ζεστό νερό αλλά ούτε να σου προτείνει να πλένεις τα δόντια με αυτόν τον τρόποΣωστά αλλά το να το ζεσταίνει σημαίνει απλά να μην ειναι παγωμένο, να είναι ανεκτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις