Bourdoulas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Κανονικά έπρεπε να έχεις λάβεις ένα email μόλις παρήγγειλες και ένα ακόμα μόλις το στείλουν.
Shadowjump Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Παρελαβα σημερα και το χρησιμοποιησα. Γενια δεν το ειχα πολυ με τα νηματα/μεσοδοντια. Αυτη εδω ειναι αλλο πραγμα! Καθαριζει πολυ πολυ καλα, ακομα και πραγματα που δεν εβγαζε το μεσοδοντιο βουρτσακι. Εχει και πλακα Επειδη ειναι αρχη ακομα, ειμαι στην ενταση 3. Στο 10 ποιος κανει;; Μασελες; Οσο για τα νερα, προσοχη στους καινουριους, εγω το εβγαζα απο το στομα και φευγανε νερα στο ταβανι, στα τζαμια, κλπ :P Αν το κανεις πανω απο νιπτηρα σκυμενος, κανενα προβλημα παντως. 2
Salvation81 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Παρελαβα σημερα και το χρησιμοποιησα. Γενια δεν το ειχα πολυ με τα νηματα/μεσοδοντια. Αυτη εδω ειναι αλλο πραγμα! Καθαριζει πολυ πολυ καλα, ακομα και πραγματα που δεν εβγαζε το μεσοδοντιο βουρτσακι. Εχει και πλακα Επειδη ειναι αρχη ακομα, ειμαι στην ενταση 3. Στο 10 ποιος κανει;; Μασελες; Οσο για τα νερα, προσοχη στους καινουριους, εγω το εβγαζα απο το στομα και φευγανε νερα στο ταβανι, στα τζαμια, κλπ :P Αν το κανεις πανω απο νιπτηρα σκυμενος, κανενα προβλημα παντως. Εγω το κανω στο 8......Στο 10 μου ματωνει τα ουλα οποτε δεν
Shadowjump Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Εμενα στο 3 με ματωνει, αλλα αναμεσα στα δοντια, οχι απ εξω. Ειμαι σε θεραπεια βεβαια για περιοδοντιτιδα. Αλλα επειδη κανω και την θεραπεια, μου εκανε εντυπωση το ποσο καλα λειτουργει το μηχανημα!
babinosman Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 παιδιά, με ελτά έρχεται το δέμα η με εταιρία courrier?
mike634 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μετά από 2-3 χρήσεις έχω να πω πως είναι καλύτερο απ' ότι περίμενα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σε ένα σημείο που είχα λίγη πέτρα σε εμφανές σημείο στην εσωτερική κάθετη ακμή κάτω τομέα (κοπτήρα), και ήθελα να δοκιμάσω με το waterpik, όπως και να το σημάδεψα και όση ώρα και να αφιέρωσα δεν έκανε κάτι στην ένταση 8, πιθανότατα να είχε σκληρύνει/κολλήσει πολύ καλά. Με την χρήση οδοντιατρικών εργαλείων σκαλίσματος (έχω ένα σετ απ' το ebay), την αφαίρεσα εύκολα. Το καλό είναι όμως πως περνώντας από όλα τα σημεία ανάμεσα σε δόντια και ούλα εκεί που συνήθως υπάρχει κάποια πέτρα/τροφές πλέον δεν βρίσκω τίποτα! Το συμπέρασμά μου, είναι πως επειδή η υγεία των δοντιών είναι σημαντική για ολόκληρο τον οργανισμό, πρέπει να χρησιμοποιηθούν όλα τα μέσα που μπορούν να τη βελτιώσουν. Οδοντικό νήμα, waterflosser, ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, στοματικό διάλυμα, και κάπου-κάπου dental pick αν υπάρχει κάποιος σχηματισμός πέτρας αλλά και για έλεγχο και τέλος καμιά επίσκεψη σε οδοντίατρο. Πολύ σημαντικό είναι τέλος το είδος των τροφών που καταναλώνουμε αλλά και ο χρόνος που έχουν τα οξέα που δημιουργούνται να κάνουν ζημιά στα δόντια. Ωραίο μηχάνημα, ευχαριστώ πολύ τον Salvation81 για την δημοσίευση της προσφοράς. παιδιά, με ελτά έρχεται το δέμα η με εταιρία courrier? Το έλαβα με DHL, σε 3 μέρες σε επαρχία, με express αποστολή. 1
djuan1988 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Πήρα και εγώ ένα εχθές το βράδυ σε μαύρο χρώμα. Σήμερα ήδη έφυγε η αποστολή με DHL. Είναι η πρώτη μου αγορά από Amazon εκτός UK και DE και παρατηρώ ότι το ιταλικό τα αποστέλλει άμεσα, σε αντίθεση με τα άλλα δύο που μπορεί να καθυστερήσουν μέχρι και 5 εργάσιμες. 1
sv2kgl Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μόλις τσίμπισα κι εγώ ένα μετά τα καλά λόγια που διάβασα εδώ. Έλεγε βέβαια unavailable και δεν ξέρω τελικώς το τι θα γίνει. Ευχαριστώ τον TS
nikos16717 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μόλις τσίμπισα κι εγώ ένα μετά τα καλά λόγια που διάβασα εδώ. Έλεγε βέβαια unavailable και δεν ξέρω τελικώς το τι θα γίνει. Ευχαριστώ τον TS Μπορούσες να παραγγείλεις το μαύρο που είναι διαθέσιμο
antonis kaza Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Σήμερα παρέλαβα. Ανέλπιστα εξαιρετικά αποτελέσματα από την πρώτη και φορά. Δόντια πεντακάθαρα που τα βλέπεις και το αισθάνεσαι! Σαν να γύρισες από τον οδοντογιατρό... Έπαθα πλάκα!!!
Intruder7s Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Με έχετε καταστρέψει. Ο ένας λέει την καλή τιμή οι υπόλοιποι τις καλές κριτικές. Λύγισα κι εγώ. Έβαλα express ( 6 ευρώ ήταν η διαφορά ) γιατί δεν έχω και τόση εμπιστοσύνη σε ΕΛΤΑ. Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση για την προσφορά και τις κριτικές. 1
spacestar Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά ποιο στόμιο είναι καλύτερο για απομάκρυνση πλάκας? Το δοκίμασα λίγο αλλά δε με ενθουσίασε. Η πλάκα πάλι εκεί ήταν μετα
DownUNDERground Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό μέχρι προχθές έπαιζε γύρω στα 20€ (+μεταφορικά): https://www.gearbest.com/tooth-care/pp_375816.html?wid=83 Έχει κανείς εμπειρία αν αξίζει σαν εναλλακτική, λαμβάνοντας υπόψιν τη μισή τιμή; Edit Βρήκα εδώ κάποια ratings. Δεν τα πάει άσχημα: https://www.amazon.com/Nicefeel%C2%AE-Flosser-Irrigator-Dental-FC-168/dp/B01ELPZX4W#customerReviews Edit 2 https://www.zapals.com/nicefeel-fc168-waterproof-electrical-water-flosser-water-pick.html
zacharis1955 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 ...Η πλάκα πάλι εκεί ήταν μετα...Πως την είδες? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις