stark Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Xiaomi / Huami Amazfit Smartband Το νέο fitness / smart band της Xiaomi στη σειρά Amazfit, για την οποία συνεργάζεται με την Huami. Μπορεί κανείς να βρει αναφορές σε αυτό και ως Xiaomi Huami Amazfit Cor / Xiaomi Huami Amazfit Band Mi Dong. SPECS Hardware Brand: Xiaomi Bluetooth Version: Bluetooth 4.1 Waterproof: Yes Functions Bluetooth calling: Phone call reminder Messaging: Message reminder Health tracker: Heart rate monitor,Sleep monitor Notification: Yes Notification type: Wechat Alert type: Vibration Other Function: Weather forecast Screen Screen: IPS Operating mode: Touch Key Battery Type of battery: Lithium-ion polymer battery Battery Capacity: 170mAh Charging Time: About 2hours Standby time: 12 days General People: Female table,Male table Dial and Band Shape of the dial: Rectangle Case material: PC,Stainless Steel Band material: Silicone Features Compatible OS: Android,IOS Compatability: Android 4.4 and iOS 8.0 above Language: Simplified Chinese Weight and Size Dial size: 4.0 x 1.9 x 1.0 cm Band size: 23.3 x 1.9 cm Product size (L x W x H): 23.30 x 1.90 x 1.00 cm / 9.17 x 0.75 x 0.39 inches Package size (L x W x H): 12.00 x 9.50 x 3.80 cm / 4.72 x 3.74 x 1.5 inches Product weight: 0.0320 kg Package weight: 0.1650 kg Package Contents Package Contents: 1 x Smartband, 1 x Chinese User Manual - Για πολλούς η συνέχεια του Mi Band 2, αν και στη πραγματικότητα έχει αρκετά διαφορετικά χαρακτηριστικά. Μέσα στ' άλλα, μεγαλύτερη, έγχρωμη και πιο λειτουργική οθόνη & σαφώς μικρότερη διάρκεια όσον αφορά την μπαταρία. 50M waterproof. - Μέχρι πριν λίγες μέρες μπορούσες να ξεκινήσεις activity μόνο μέσα από την εφαρμογή του κινητού (Mi Fit), αλλά με το τελευταίο firmware προστέθηκε νέο εικονίδιο με την δυνατότητα έναρξης δραστηριότητας από το Band. - Προς το παρόν κυκλοφορεί μόνο σε Chinese version, αλλά εδώ και λίγες μέρες κάποια Κινέζικα stores έχουν αρχίσει να προωθούν (σε στάδιο preorder ακόμα) και το International Version. Αυτό σημαίνει ότι οσονούπω θα γίνει release του English firmware. Αν λάβουμε υπόψιν την τακτική της Xiaomi στα υπόλοιπα smart bands / watches της σειράς Amazfit (Pace, Bip, κλπ), τότε μπορούμε να υποθέσουμε ότι και όσοι έχουν αγοράσει την κινέζικη έκδοση, θα αναβαθμιστούν αυτόματα στο English firmware, όταν αυτό βγει, και εφόσον η γλώσσα στα κινητά τους δεν είναι ..στα κινέζικα. Το International version είναι αδικαιολόγητα ακριβό (προς το παρόν). The chassis is made of a 316L stainless steel | 50M waterproof | 1.23-inch IPS LCD color touchscreen covered with a 2.5D arc glass as well as Corning Gorilla Glass 3 | No GPS built-in module | Supports message / call notification | 3 alarm modes: weekdays, every day, and tomorrow | 170mAh battery ~ tested: approx. 10 days of usage Μερικά links για αγορά (με τιμές και λεπτομέρειες την ώρα που ανεβαίνει αυτό το topic): Banggood - 56,67 € + 2,07 € = 58,74 € με Priority Direct Mail (που συνήθως σημαίνει αποφυγή τελωνείου + 6-14 business days) Geekbuying - 38,97 € + 17,84 € = 56,81 € με HKEU Priority Line (που συμφωνα με την ίδια την Geekbuying συνήθως σημαίνει αποφυγή τελωνείου + 15-25 business days) Gearbest - 44,21 € + ότι επιλέξετε για Shipping method, προφανώς με τις γνωστές πιθανότητες να περάσει τελωνείο, καθυστερήσεις, κλπ. P.s. Τα όσα αναφέρονται για αποφυγή τελωνείου με επιφύλαξη, μετά από όσα έχουν δει τα μάτια μας τον τελευταίο καιρό στη χώρα μας. Άλλα χρήσιμα links: XDA Devs | Screen protectors | Guide to convert Amazfit Cor in English (Translated Firmware) | Telegram Spanish Group Video Review https://www.youtube.com/watch?v=iFTMuonUS4A Περισσότερες φωτογραφίες Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2017 από stark 1
stark Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) - Προς το παρόν κυκλοφορεί μόνο σε Chinese version, αλλά εδώ και λίγες μέρες κάποια Κινέζικα stores έχουν αρχίσει να προωθούν (σε στάδιο preorder ακόμα) και το International Version. Αυτό σημαίνει ότι οσονούπω θα γίνει release του English firmware. Αν λάβουμε υπόψιν την τακτική της Xiaomi στα υπόλοιπα smart bands / watches της σειράς Amazfit (Pace, Bip, κλπ), τότε μπορούμε να υποθέσουμε ότι και όσοι έχουν αγοράσει την κινέζικη έκδοση, θα αναβαθμιστούν αυτόματα στο English firmware, όταν αυτό βγει, και εφόσον η γλώσσα στα κινητά τους δεν είναι ..στα κινέζικα. Με την Mi Fit beta 3.2.2.2 version το Xiaomi Amazfit Smartband επιτέλους παίρνει αγγλικό firmware / menu / interface ! Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2017 από stark 2
ppetros Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Με την Mi Fit beta 3.2.2.2 version το Xiaomi Amazfit Smartband επιτέλους παίρνει αγγλικό firmware / menu / interface ! Τελεια!! Σ ευχαριστω πολυ για το καλο νεο! Αν και ειχα συμβιβατει κατα καποιο τροπο με τα Κινεζικα αφου το γνωριζα και το ειχα αποδεχετει πριν το παραγγειλω.. Η αληθεια ειναι οτι στην πραξη δεν δημιουργουσε καποιο ιδιαιτερο προβλημα ειναι αλλα τωρα ειναι μια χαρα! Μονο τη μερα της εβδομαδας στην αρχικη οθονη μου την εμφανιζει ακομα στα Κινεζικα.. αλλα οκ μικρο το κακο...
stark Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Τελεια!! Σ ευχαριστω πολυ για το καλο νεο! Αν και ειχα συμβιβατει κατα καποιο τροπο με τα Κινεζικα αφου το γνωριζα και το ειχα αποδεχετει πριν το παραγγειλω.. Η αληθεια ειναι οτι στην πραξη δεν δημιουργουσε καποιο ιδιαιτερο προβλημα ειναι αλλα τωρα ειναι μια χαρα! Μονο τη μερα της εβδομαδας στην αρχικη οθονη μου την εμφανιζει ακομα στα Κινεζικα.. αλλα οκ μικρο το κακο... Καλησπέρα ! Επιτέλους, ακόμα ένας στην ...παρέα . Γράψε να θέλεις τις εντυπώσεις σου από τη χρήση του ! Λογικα σε μια απο τις επομενες non-beta εκδόσεις θα τα μεταφράσουν όλα. p.s. εγω ακομα δεν το εχω λαβει. Σε καποια σακουλα στις αποθηκες των Ελτα στο αεροδρομιο σαπίζει... 2017-12-15 16:35 The item is on transport to the country of destination
ppetros Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα ! Επιτέλους, ακόμα ένας στην ...παρέα . Γράψε να θέλεις τις εντυπώσεις σου από τη χρήση του ! Λογικα σε μια απο τις επομενες non-beta εκδόσεις θα τα μεταφράσουν όλα. p.s. εγω ακομα δεν το εχω λαβει. Σε καποια σακουλα στις αποθηκες των Ελτα στο αεροδρομιο σαπίζει... 2017-12-15 16:35 The item is on transport to the country of destination Καλησπερα, Το εχω εδω και 2 βδομαδες περιπου και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος! Με αυτη την εκδοση το smart band ειναι μια χαρα.. Απλα αντ να γραφει "12/24 sunday" γραφει "12/24 星期日"... ΟΚ μικρο το κακο.. Επισης προστεθηκε η δυνατοτητα του να ξεκινησεις μια δραστηριοτητα απο το band και οχι μονο απο το τηλεφωνο πραγμα πολυ βολικο! Αντικατεστησε το mi band 2 το οποιο δεν με καλυπτε κυριως εξ αιτιας της μικρης οθονης που χωρις γυαλια ηταν σχεδον αδυνατον να δω κατι... Εχοντας και κανονικο smartwatch, το mi το εχω σαν μετρητη βηματων, sleep tracker και κατα τη διαρκεια αθλητικης δραστηριοτητας (beach volley..) ωστε να μπορω να δω ωρα και να εχω ειδοποιησεις. Αν βαλω την φωτεινοτητα στο φουλ ακομα και με πολυ ηλιο μπορω να δω την ωρα πραγμα που με το mi band 2 ηταν πρακτικα αδυνατο. Στη περιηγηση στα μενου ειναι ταχυτατο! Μονο νομιζω οτι η μετρηση του καρδιακου σφυγμου ισως παιρνει λιγο παραπανω. Σιγουρα ομως η ενδειξη ειναι πιο σωστη σε σχεση με το προηγουμενο. Το εχω φορτισει μεχρι τωρα 1 φορα εκτος την πρωτη, οποτε υπολογιζω οτι κραταει περιπου μια εβδομαδα. Τελος εχω βαλει screen protector, απο gear fit 2 το οποιο εκοψα λιγο. Στην πορεια ειδα οτι εμφανιστηκαν προστατευτικα οθονης και για αυτο οποτε περιμενω... Γιατι στην αμμο η οθονη δεν νομιζω να την παλεψει για πολυ... Αυτα προς το παρον.. Με το καλο να το δεχτεις! Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2017 από ppetros 1
stark Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, Το εχω εδω και 2 βδομαδες περιπου και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος! Με αυτη την εκδοση το smart band ειναι μια χαρα.. Απλα αντ να γραφει "12/24 sunday" γραφει "12/24 星期日"... ΟΚ μικρο το κακο.. Επισης προστεθηκε η δυνατοτητα του να ξεκινησεις μια δραστηριοτητα απο το band και οχι μονο απο το τηλεφωνο πραγμα πολυ βολικο! Αντικατεστησε το mi band 2 το οποιο δεν με καλυπτε κυριως εξ αιτιας της μικρης οθονης που χωρις γυαλια ηταν σχεδον αδυνατον να δω κατι... Εχοντας και κανονικο smartwatch, το mi το εχω σαν μετρητη βηματων, sleep tracker και κατα τη διαρκεια αθλητικης δραστηριοτητας (beach volley..) ωστε να μπορω να δω ωρα και να εχω ειδοποιησεις. Αν βαλω την φωτεινοτητα στο φουλ ακομα και με πολυ ηλιο μπορω να δω την ωρα πραγμα που με το mi band 2 ηταν πρακτικα αδυνατο. Στη περιηγηση στα μενου ειναι ταχυτατο! Μονο νομιζω οτι η μετρηση του καρδιακου σφυγμου ισως παιρνει λιγο παραπανω. Σιγουρα ομως η ενδειξη ειναι πιο σωστη σε σχεση με το προηγουμενο. Το εχω φορτισει μεχρι τωρα 1 φορα εκτος την πρωτη, οποτε υπολογιζω οτι κραταει περιπου μια εβδομαδα. Τελος εχω βαλει screen protector, απο gear fit 2 το οποιο εκοψα λιγο. Στην πορεια ειδα οτι εμφανιστηκαν προστατευτικα οθονης και για αυτο οποτε περιμενω... Γιατι στην αμμο η οθονη δεν νομιζω να την παλεψει για πολυ... Αυτα προς το παρον.. Με το καλο να το δεχτεις! Τέλεια! Εχω παραγγείλει κι εγώ screen protectors, αλλα με τα ΕΛΤΑ και ολα τα γνωστα θεματα, ποιος ξερει ποτε θα μου ερθουν... https://www.geekbuying.com/item/Amazfit-Cor-Smart-Bracelet-Protective-Film-390138.html Εγω εχω τωρα το Huawei Color Band A2 αλλα ηθελα κατι λιγο πιο μεγαλο που να δειχνει στον καρπο και καπως σαν smartwatch. Ευελπιστώ ότι σύντομα θα βγάλουν και τα ανταλλακτικά λουράκια για να εχουμε επιλογες. p.s. Πλεον μπορεις να παραγγειλεις και την Official Global Version σε τιμη πολυ κοντινη της Chinese, 50,67 € απο εδω: https://www.geekbuying.com/item/Huami-Amazfit-A1702-Smart-Bracelet-Black-390922.html Την ιδια στιγμη το Banggood συνεχιζει να εχει σε "alert on arrival" την αποκαλούμενη International Version σε εξωφρενικα υψηλή τιμή... 85,54 € Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2017 από stark
ppetros Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Τέλεια! Εχω παραγγείλει κι εγώ screen protectors, αλλα με τα ΕΛΤΑ και ολα τα γνωστα θεματα, ποιος ξερει ποτε θα μου ερθουν... https://www.geekbuying.com/item/Amazfit-Cor-Smart-Bracelet-Protective-Film-390138.html Εγω εχω τωρα το Huawei Color Band A2 αλλα ηθελα κατι λιγο πιο μεγαλο που να δειχνει στον καρπο και καπως σαν smartwatch. Ευελπιστώ ότι σύντομα θα βγάλουν και τα ανταλλακτικά λουράκια για να εχουμε επιλογες. p.s. Πλεον μπορεις να παραγγειλεις και την Official Global Version σε τιμη πολυ κοντινη της Chinese, 50,67 € απο εδω: https://www.geekbuying.com/item/Huami-Amazfit-A1702-Smart-Bracelet-Black-390922.html Την ιδια στιγμη το Banggood συνεχιζει να εχει σε "alert on arrival" την αποκαλούμενη International Version σε εξωφρενικα υψηλή τιμή... 85,54 € Ναι η αληθεια ειναι οτι γινεται ενας χαμος στα Ελτα - τελωνειο.. Οποτε υπομονη.. Λουρακι σιγουρα θα εμφανιστει αν και λιγο που προσπαθησα να το βγαλω δεν τα καταφερα και το αφησα... Προφανως θελει καποιο "κολπο" το οποιο δεν βρηκα.. Εγω το ειχα παρει preorder απο το gearbest στην τιμη που το εχει και τωρα.. Λογικα στην πορεια λιγο θα πεσει η τιμη αλλα οχι πολυ πιστευω.. Το banggood θα την ριξει σιγουρα την τιμη πανω κατω στα επιπεδα που το εχουν και οι αλλοι.. Φυσικα με την 3.2.2.2 εκδοση του mi fit δεν βρισκω το λογο να περιμενει καποιος για την international version.. Εκτος αν υπαρχει και καποια αλλη διαφορα..
stark Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Λουρακι σιγουρα θα εμφανιστει αν και λιγο που προσπαθησα να το βγαλω δεν τα καταφερα και το αφησα... Προφανως θελει καποιο "κολπο" το οποιο δεν βρηκα..
ppetros Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Λουρακι σιγουρα θα εμφανιστει αν και λιγο που προσπαθησα να το βγαλω δεν τα καταφερα και το αφησα... Προφανως θελει καποιο "κολπο" το οποιο δεν βρηκα.. Ετσι το προσπαθω αλλα δεν δειχνει καμια διαθεση να βγει..Ειχα δει τον τροπο σε ενα video review.. Οταν με το καλο ερθει το δικο σου θα μου πεις κι εσυ.. 1
stark Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 12/25/2017 στις 2:07 ΠΜ, ppetros είπε Ετσι το προσπαθω αλλα δεν δειχνει καμια διαθεση να βγει..Ειχα δει τον τροπο σε ενα video review.. Οταν με το καλο ερθει το δικο σου θα μου πεις κι εσυ.. Καλημερα. Ηρθε το και το δικο μου χθες. Καταφερα και εβγαλα το λουρακι. Πρεπει να βαλεις νυχακι και να πιεσεις προς τα πισω το κλιπακι που εχει και μετα να σπρωξεις μαλακα το λουρακι προς την κατω μερια (προς τη μερια που ειναι η οθονη - οπως φαινεται στη photo). Προς το παρον μοναδικο ξενερωμα τα notifications που ακομα φαινονται στα κινεζικα οταν προκειται για emails, κλπ, ενω μερικα μηνύματα δειχνουν ελληνικους χαρακτηρες με προβληματα σε καποιους χαρακτηρες, ομως, που απεικονιζονται σαν "?" κλπ. Φανταζομαι αφου τα ειχαν φτιαξει αυτα στο Mi Band 2, ειναι θεμα χρονου να τα φτιαξουν και σε αυτο. Mi Fit 3.2.4 : https://apkdot.com/apk/anhui-huami-information-technology-co-ltd/mi-fit/mi-fit-3-2-4-3216/ Αλλες εκδοσεις: https://www.apkmirror.com/apk/anhui-huami-information-technology-co-ltd/mi-fit/ Πέρα απο το Mi Fit υπάρχει και αυτη η εφαρμογη (MiDong) https://apkdot.com/apk/anhui-huami-information-technology-co-ltd/midong/midong-2-6-4-5151/ η οποία ειναι προς το παρόν μόνο στα κινέζικα. Λογικα κάποια στιγμή θα την κυκλοφορήσουν και στα αγγλικά. Δεν ξερουμε βεβαια αν θα περιλαμβάνει κάποια χαρακτηριστικά (και options) καλύτερα για το band μας, καθότι και το Mi Fit φαινεται μια χαρά. Σε κάθε περίπτωση είναι καλο που οι Xiaomi / Huami αναπτύσσουν ξεχωριστή εφαρμογή για το band μας, καθότι δείχνει ότι είναι έτοιμοι να επενδύσουν σε αυτό (όπως έκαναν και με το Pace smartwatch). 1) Runtastic: Η τελευταία έκδοση δεν φαίνεται να βρίσκει το HR sensor του MiDong. Προσπαθησα και με μια παλαιότερη 6.3 version (σύμφωνα με αυτό το guide που ειναι για το Mi band 2) χωρίς αποτελέσματα. Βέβαια να τονίσουμε ότι θα ήταν έκπληξη να έβλεπε το Runtastic το HR sensor του MiDong καθότι συνήθως βλέπει μόνο αυτά των δικών του (Runtastic branded) activity trackers. 2) Sports Tracker: Προσπάθησα και με αυτό αλλά ψάχνει μόνο για HR belts και δεν μπορεί να δει τον HR sensor του Midong. 3) GadgetBridge: Δεν καταφερα να το συνδέσω με το MiDong. Ετσι κι αλλιώς η υποστήριξη για το MiDong απο το GadgetBridge ειναι ακόμα θεωρητική αφού όπως αναφέρουν δεν έχει καποιος απο τους devs τους το band για να τεστάρει in real time (Amazfit Cor (no maintainer)). 4) Notify & Fitness for Amazfit: Φαίνεται να λειτουργεί μια χαρά με το MiDong αλλα δεν έπαιξα πολύ ακόμα. Επίσης με την paid / pro έκδοση έχεις περισσότερες επιλογές, και κάποια στιγμή ίσως μπω στη διαδικασία να το πάρω. 5) Google Fit: μου έβγαλε την ψυχή μέχρι να το κάνω να δει τα data του Mi Fit (και δεν θυμάμαι ούτε καν τι ακριβώς χρειάστηκε για να "ξυπνήσει") αλλά τα βήματα που βγάζει είναι λίγο διαφορετικά από αυτά του Mi Fit. Αν καταλαβαίνω σωστά, μάλλον το Google Fit βλέπει σε διαφορετική ώρα την "έναρξη" της νέας ημέρας , οποτε ξεκινάει το sync λίγο αργότερα, και άρα έχει λιγότερα steps. Υποθέσεις κάνω.. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από stark
stark Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 1/6/2018 στις 10:23 ΠΜ, stark είπε 1) Runtastic: Η τελευταία έκδοση δεν φαίνεται να βρίσκει το HR sensor του MiDong. Προσπαθησα και με μια παλαιότερη 6.3 version (σύμφωνα με αυτό το guide που ειναι για το Mi band 2) χωρίς αποτελέσματα. Βέβαια να τονίσουμε ότι θα ήταν έκπληξη να έβλεπε το Runtastic το HR sensor του MiDong καθότι συνήθως βλέπει μόνο αυτά των δικών του (Runtastic branded) activity trackers. 2) Sports Tracker: Προσπάθησα και με αυτό αλλά ψάχνει μόνο για HR belts και δεν μπορεί να δει τον HR sensor του Midong. 3) GadgetBridge: Δεν καταφερα να το συνδέσω με το MiDong. Ετσι κι αλλιώς η υποστήριξη για το MiDong απο το GadgetBridge ειναι ακόμα θεωρητική αφού όπως αναφέρουν δεν έχει καποιος απο τους devs τους το band για να τεστάρει in real time (Amazfit Cor (no maintainer)). 4) Notify & Fitness for Amazfit: Φαίνεται να λειτουργεί μια χαρά με το MiDong αλλα δεν έπαιξα πολύ ακόμα. Επίσης με την paid / pro έκδοση έχεις περισσότερες επιλογές, και κάποια στιγμή ίσως μπω στη διαδικασία να το πάρω. 5) Google Fit: μου έβγαλε την ψυχή μέχρι να το κάνω να δει τα data του Mi Fit (και δεν θυμάμαι ούτε καν τι ακριβώς χρειάστηκε για να "ξυπνήσει") αλλά τα βήματα που βγάζει είναι λίγο διαφορετικά από αυτά του Mi Fit. Αν καταλαβαίνω σωστά, μάλλον το Google Fit βλέπει σε διαφορετική ώρα την "έναρξη" της νέας ημέρας , οποτε ξεκινάει το sync λίγο αργότερα, και άρα έχει λιγότερα steps. Υποθέσεις κάνω.. 6) MapMyFitness: Ίσως η πιο ολοκληρωμένη fitness εφαρμογή, και βλέπει χωρίς πρόβλημα το HR Sensor του Cor / Midong. Βέβαια, για αναλυση HR data πρέπει να αγοράσεις την Premium version, δηλαδη μιλαμε για συνδρομη 30$ / έτος. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από stark
fastbasilis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά υπάρχει κοινότητα στο Facebook σχετικά με τα Smartwatch της Huami. Μπείτε όσοι θέλετε να ενημερωθείτε ή έχετε γνώσεις και θέλετε να τις μοιράσετε! Επίσης παίζουν κουπόνια για όποιους θέλουν να τα αποκτήσουν! https://web.facebook.com/groups/1984323561594881/ Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από fastbasilis
stark Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, fastbasilis είπε Παιδιά υπάρχει κοινότητα στο Facebook σχετικά με τα Smartwatch της Huami. Μπείτε όσοι θέλετε να ενημερωθείτε ή έχετε γνώσεις και θέλετε να τις μοιράσετε! Επίσης παίζουν κουπόνια για όποιους θέλουν να τα αποκτήσουν! https://web.facebook.com/groups/1984323561594881/?hc_ref=ARRZ9oGcION_6TSym_rTiHcEDvPAEtOzKYtQb1OKiYZ6ivagLzYQv4qNdgon3S6EN6s Καλησπέρα Για καποιο λογο το link σου με πηγαινει σε καποιο αλλο topic του Insomnia.... Ισως αυτο δουλεψει http://bit.ly/2CUQGFK
stark Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 57,71 € + μεταφορικά (4,50 €) με Priority Direct Mail (που συνήθως σημαίνει αποφυγή τελωνείου + 6-14 business days) στο Banggood το International (English) version.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα