alexisnik19911 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Στις 10/12/2017 στις 11:08 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε Για να μην ανοιγω αλλο θεμα ...Τον ie (edge) των windows 10 μπορουμε να τον βαλουμε σε windows 7 ? μονο την chromium version του edge μπορεις -> https://www.microsoft.com/el-gr/edge/business/download
geolits Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Καλημέρα, γιατί απλά χρειάζομαι χαμηλότερη έκδοση απο ie11. Αλλά μετά από πολλές πρσπαθειες αποτυχίας, τελικά πήγα στη λυση του virtual box με windows 7. Επίσης για κάποιον που ίσως το χρειαστέι στο μέλλον, καλύτερα να πάτε κατευθείαν με virtual box, γιατί προσπαθούσα με hyper-v και δεν μπορούσα να το κάνω να αναγνωρίσει usb συσκευές που χρειαζόμουν με τίποτα. Στο virtual box είναι παιχνιδάκι. Ευχαριστώ πολύ
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, geolits είπε Καλημέρα, γιατί απλά χρειάζομαι χαμηλότερη έκδοση απο ie11. Αλλά μετά από πολλές πρσπαθειες αποτυχίας, τελικά πήγα στη λυση του virtual box με windows 7. Επίσης για κάποιον που ίσως το χρειαστέι στο μέλλον, καλύτερα να πάτε κατευθείαν με virtual box, γιατί προσπαθούσα με hyper-v και δεν μπορούσα να το κάνω να αναγνωρίσει usb συσκευές που χρειαζόμουν με τίποτα. Στο virtual box είναι παιχνιδάκι. Ευχαριστώ πολύ Να ρωτήσω γιατί χρειάστηκε πιο παλιά έκδοση;Απλή περιέργεια.
geolits Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Στις 7/10/2021 στις 10:30 ΠΜ, Ukforthemoment είπε Να ρωτήσω γιατί χρειάστηκε πιο παλιά έκδοση;Απλή περιέργεια. Για το κατέβασμα των ψηφιακών υπογραφών σε usb taken. Βέβαια και εκεί έχω θέμα, δεν κατάφερα ακόμη να το εγκαταστήσω με επιτυχία.
micos000 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Ποια στικάκια χρησιμοποιείτε; Δοκίμασε να στήσεις xp σε virtual box, βάλε ie 8 και να κάνεις εκεί τις ρυθμίσεις.
geolits Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Safenet 5100 έχω. Μα το έχω ξανα κάνει παλιότερα με windows 7 και internet explorer 10. δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορώ να κάνω την εγκατάσταση. Ακολουθώ τις οδηγίες εδώ: https://www.aped.gov.gr/images/steps1-6/Step_4_CAs_Installation_v1.2.pdf Κάπου διάβασα πως δεν πρέπει να το κάνουμε μέσω VM εδώ: https://www.aped.gov.gr/faq-nav.html -> Που αφορούν την Έκδοση ψηφιακών πιστοποιητικών - > Σφάλμα D στην έκδοση Ψηφιακών Πιστοποιητικών Αλλά υπάρχει thread που αναφέρει κάποιος φίλος πως το έχει καταφέρει με virtual box, windows 7 & internet explorer 10.
micos000 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Χτες αναφέρθηκε και σε μας σφάλμα D στην έκδοση των πιστοποιητικών ενώ μέχρι πριν λίγες μέρες δεν είχαμε πρόβλημα. Αρχίζει να φαίνεται κάποιο μοτίβο εδώ. Το στικάκι είναι καθαρό και καινούργιο ή το είχε άλλος πριν; Αν το είχε άλλος, το καθάρισες; Βέβαια, μια περίπτωση είναι να έχει κάποιο πρόβλημα το site.
geolits Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κσαλησπέρα, το ίδιο μου κάνει και σε καθάρο pc, όχι σε virtual box δηλαδή. Μήπως υπάρχουν άλλες οδηγίες πουθενά? Το έχω κάνει initialize το στικάκι. Παραγματικά έχω φάει πάρα πολύ χρόνο και δεν βρίσκω λύση. Όποιος έχει κάποια πρόταση , φυσικά ευπρόσδεκτη και ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2021 από geolits
micos000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Σιγουρέψου ότι δεν έχει μέσα παλιά πιστοποιητικά. Οι οδηγίες είναι αυτές που υπάρχουν στο site. Δεν έχει άλλες.
geolits Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 8 ώρες πριν, geolits είπε Πάντως έχει διαφορετικές οδηγίες στη σελίδα του ermis, (που δεν βγαζεις και πολύ άκρη) και διαφορετιές εδώ https://www.aped.gov.gr/more/obtainsignature/7-step4.html. Πάντως με τις οδηγίες που στελνω στο παραπάνω link δεν τα κατάφερα. Το ξανα έκανα Initialization το stic αλλά τίποτα. Ευχαριστώ πολύ πάντως για τις απαντήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα