KROTONAS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 γεια σας ..εχω το εξης προβλημα...οταν πληκτρολογω ειτε με μικρα γραμματα ειτε με μεγαλα πολλες φορες ο κερσορας πεταγετε πισω μονος του με αποτελεσμα οταν δεν βλεπω την οθονη την ωρα της γραφης . να ειναι ολα μπερδεμενα και φτου παλι απο την αρχη... μου ειπαν οτι μπορει να ειναι απο το ασυρματο ποντικι που εχω...ομως και οταν το εβγαλα παλι το κανει....εχει κανεις καποια ιδεα τι μπορει να ειναι?...ευχαριστω
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δε γνωρίζω ποια windows έχεις αλλά μπορείς να δοκιμάσεις από τη διαχείριση συσκευών να κάνεις κατάργηση ότι πληκτρολόγια αναγνωρίζει και να πατήσεις ενημέρωση να αναγνωρίσει το εσωτερικό μόνο του να δεις τι κάνει.. Μετά δοκίμασε να περάσεις και τους οδηγούς για το πληκτρολόγιο από το κατασκευαστή του laptop για πληκτρολόγιο/πινακίδα και πάλι να το δεις... Εάν όλα καλά τότε δες ενσύρματο/ασύρματο. Δεν έχεις γράψει εάν το κάνει σε συγκεκριμένο πρόγραμμα ή σε οτιδήποτε πληκτρολογείς οπουδήποτε..??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα