Προς το περιεχόμενο

Acer Nitro 5 AN515-51-79UL i7-7700HQ/8GB/1TB&128GB/2GB 929euro κωτσόβολος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενημερωτικά να πω ότι την BF αγόρασα από Amazon το μοντέλο AN515-51-55WL στα 680 ευρώ. Αλλά με ενημέρωσαν τα παιδιά ότι λόγο αμερικανικού Amazon, θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση.

Δημοσ.

Ενημερωτικά να πω ότι την BF αγόρασα από Amazon το μοντέλο AN515-51-55WL στα 680 ευρώ. Αλλά με ενημέρωσαν τα παιδιά ότι λόγο αμερικανικού Amazon, θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση.

Επειδή είναι consumer μοντέλο κι από άλλο region (US vs Europe), παίζει να έχεις πρόβλημα με την εγγύηση.

Ναι μεν θα υπάρχει, αλλά θα καλύπτεται μόνο στην Αμερική.

Αν δεν υπάρχει καθόλου, τότε πας σε άλλου παπά ευαγγέλιο (βλέπε την άλλη αγγελία που έγινε ντόρος)...

Χιλιάρικο για consumer μοντέλο δεν έδινα επουδενί.

Δημοσ.

Επειδή είναι consumer μοντέλο κι από άλλο region (US vs Europe), παίζει να έχεις πρόβλημα με την εγγύηση.

Ναι μεν θα υπάρχει, αλλά θα καλύπτεται μόνο στην Αμερική.

Αν δεν υπάρχει καθόλου, τότε πας σε άλλου παπά ευαγγέλιο (βλέπε την άλλη αγγελία που έγινε ντόρος)...

Χιλιάρικο για consumer μοντέλο δεν έδινα επουδενί.

Από το λίγο που έψαξα η Amazon Αμερικής δίνει την εγγύηση. Μου το έστειλαν με dhl και κρατούντες τα παραστατικά του εκτελωνισμού δεν θα χρειαστεί να ξανά περάσει τελωνείο ούτε εκεί, ούτε εδώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από το λίγο που έψαξα η Amazon Αμερικής δίνει την εγγύηση. Μου το έστειλαν με dhl και κρατούντες τα παραστατικά του εκτελωνισμού δεν θα χρειαστεί να ξανά περάσει τελωνείο ούτε εκεί, ούτε εδώ.

Συγγνώμη αν βγαίνω εκτός θέματος, αλλά επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ να παραγγείλω από το amazon Αμερικής θα μπορούσες να μου πεις αν χρεώθηκες με επιπλέον κόστη εκτελωνισμού πέραν αυτών που ανέφερε το amazon?

Επίσης πόσες ημέρες έκανε μέχρι να το παραλάβεις?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Update: Οι ερωτησεις μου απαντηθηκαν απο τον φιλο συμφορουμιτη μεσω π.μ.

Επεξ/σία από giannis193
Δημοσ.

Δεν βρίσκω έκδοση Nitro 5 με 1050 2gb μήπως έχει γράψει λάθος ο Κωτσόβολος και είναι με 4gb?

σωστός, μαλλον λαθος θα ειναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...