Galazios10 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα! Ψαχνομαι για ενα ταμπλετακι να παρω στη μητερα μου. Προκειται για εντελως αρχαρια γενικα στο θεμα "smart" με οθονη αφης κλπ, και ενδαφερεται κυριως για κανα youtube, surfarisma κλπ. Αντε και κανα facebook οταν το πιανω και εγω στα χερια μου. Εχω βρει αυτο και θα ηθελα αποψεις. https://www.skroutz.gr/s/12728289/Lenovo-Tab-4-Wifi-8-2GB-16GB.html Μπατζετ δε θελω να φυγω πανω απο 120-130 ευρω, γιαυτο και θα περιμενω τις γιορτες μπας και το πετυχω σε καμια προσφορα. Στη χειροτερη που δε βρεθει κατι, θα φτασω τα 150. Χοντρικα, περαν του μπατζετ, θελω να χει τουλαχιστον 2gb RAM, να ειναι android (οσο πιο πρόσφατο ή εστω upgradeable) και σιγουρα οχι απο εξωτερικό. Οθονη 8-10", βολευομαι και με τα 2 αρκει να αξιζει σαν οθονη (IPS, καλη αναλυση) καθως και μια αξιολογη μπαταρια. Καμερα ψιλοαδιαφορο, τα 5Mp πιστευω ειναι κομπλε, ενω δεν υπαρχει και αναγκη για 3G/4G. Ευχαριστω!
Galazios10 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Το μονταρω λιγο το ποστ μου βασει της φορμας αγορας. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 120-130 (μαξ 150) 2) Την χρήση του tablet (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): χαλαρη χρηση (youtube, facebook, surfarisma) 3) Το μέγεθος και ανάλυσή της οθόνης που θα θέλαμε: 8-10, οσο καλυτερη αναλυση (προτιμαται κατι σε IPS) 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (hdmi, type-c, gps, φλας στην κάμερα, μαγνητικό πληκτρολόγιο κ.λ.π.): οχι 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; μικρης σημασιας 6) Μας ενδιαφέρει το Mobile internet 3G-4G; οχι 7) Επιθυμούμε να χει υποστήριξή από ROMs, root κτλ; οχι 8) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό ή θέλουμε dual boot; android (οσο πιο προσφατο) 10) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία; να ειναι αξιολογη απλα 11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλαδα μονο 12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι 13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο ή και για μεταχειρισμένο; Καινουργιο Οπως ανεφερα και στο 1ο ποστ, εχω ενα στα υποψη. Αξιζει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα