Sta Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Βρήκα το 205 (Λυκαβητού και Πάρου) και το προσέθεσα στο χάρτη. Θα προσπαθήσω να βρω και τα άλλα που μου είπατε να τα βάλω και αυτά. Οπότε, επειδή παίρνω απο το 205, είμαι σε απόσταση 900μ απο αυτό (με βάση την απόσταση απο τους δρόμους). Σε αυτή την απόασταση λοιπόν, τι ταχύτητα μπορώ να περιμένω; Έχει νόημα να γυρίσω σε ΟΤΕ, ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι η ταχύτητα θα είναι 35-40Mbps; Σας κάνω ξανά την ερώτηση για την ταχύτητα, διότι βλέπω σε διάφορα διαγράμματα απόστασης - ταχύτητας στο internet ότι η ταχύητα στα 900μ μπορεί να είναι 30Mbps.
makfil Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Χαίρομαι που έβαλες στο χάρτη τη 205 και συμβάλλεις στην πληρότητά του. Προσπάθησε να βάλεις και τις άλλες δύο και ίσως και άλλες καμπίνες που θα βρεις. Στο θέμα σου τώρα. Νομίζω ότι η Voda δεν θα δώσει vdsl από KV, όπως έχω ξαναγράψει οπότε οι επιλογές σου είναι είτε ΟΤΕ με ακριβά πακέτα, ακόμη και στο 30 Mbps που δίνει μόνον αυτός, είτε Wind με φτηνότερα πακέτα στα 50 Mbps. Έλεγξε τη διαθεσιμότητα της Wind.
Sta Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Η Vodafone μου είπε ότι μου δίνει από καμπίνα 900μ μακριά, οπότε και αυτή μου δίνει από το συγκεκριμένο KV έτσι δεν είναι;
makfil Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Προφανώς, αφού όλοι οι εναλλακτικοί δίνουν από τις καμπίνες του ΟΤΕ, όπου αυτός έχει επεκτείνει το νέο δίκτυο.
Sta Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Προφανώς, αφού όλοι οι εναλλακτικοί δίνουν από τις καμπίνες του ΟΤΕ, όπου αυτός έχει επεκτείνει το νέο δίκτυο. Τότε γιατί λες παραπάνω ότι; "Νομίζω ότι η Voda δεν θα δώσει vdsl από KV"; συγγνώμη κάτι χάνω...
makfil Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Έγραψα ότι σε πολλές περιοχές δεν ακολουθεί την πολιτική των άλλων παρόχων και δεν δίνει vdsl από KV. Στη δική σου περίπτωση δίνει και μάλιστα από την καμπίνα που σου υπέδειξα τη θέση της. Αφού, λοιπόν, οι ταχύτητες που έχεις είναι τόσο χαμηλές και στο box μέτρησε ο τεχνικός τις ίδιες, το πρόβλημα εντοπίζεται στο παλιό χάλκινο δίκτυο του ΟΤΕ από την 205 μέχρι το χώρο σου. Πρέπει να επιμείνεις στη Voda να πιέσει τον ΟΤΕ και να διορθώσει το πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα