atheatos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Στις 12/29/2017 στις 3:42 ΜΜ, Thanos.C είπε Κανένας;; Καλυτερα ειναι καποιο macbook pro που το καλυπτει η εγγυηση ή μπορεις να βαλεις extension support. Αν δεν γινεται κατι απο το προηγουμενο πας σε macbook pro παλαιοτερο μοντελο που σε καλυπτει η ram του και η οθονη του. Το desktop mac τι τον θελεις? Συγνωμη αλλα πρεπει να ξεκαθαρισεις τις αναγκες σου. Αλλο deskto αλλο laptop....
Thanos.C Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 14 ώρες πριν, atheatos είπε Καλυτερα ειναι καποιο macbook pro που το καλυπτει η εγγυηση ή μπορεις να βαλεις extension support. Αν δεν γινεται κατι απο το προηγουμενο πας σε macbook pro παλαιοτερο μοντελο που σε καλυπτει η ram του και η οθονη του. Το desktop mac τι τον θελεις? Συγνωμη αλλα πρεπει να ξεκαθαρισεις τις αναγκες σου. Αλλο deskto αλλο laptop.... Το desktop το είχα πολυ πολυ καιρό πριν λόγω πολύωρης εργασίας με βολεύει αυτο. Τωρα που κανω κι εκτός σπίτι δουλειές εχω το Windows laptop δεν με βολεύει καθολου λόγω του λογισμικού ενώ εχω συνηθίσει πλέον το OS X περιβάλλον εργασίας... Γι αυτο θα ´θελα να χω κ ενα OS X laptop για να συγχρονίζεται με το desktop
zourman1981 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Εγώ από αυτά που πρότεινες θα διάλεγα το retina 2013 με 700 ευρώ Η τιμή που το βρήκες είναι απλά τσοντ@ Το χτυπάς εχθές για πρώτη γνωριμία είναι απλά θεϊκό το μηχάνημα Αλήθεια πες μας που τα βρήκες γιατί θα θελα να πάρω 2 3 για δώρα... Ειλικρινά οι τιμές είναι σκότωμα μιλάμε για πάνω από 50 60 % χαμηλότερη τιμή σε σχέση με όσο είχε καινούριο Να φανταστείς ούτε pc laptops δεν βρίσκεις με τέτοια τεράστια μείωση τιμής 1
onelonelystar Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, zourman1981 είπε Εγώ από αυτά που πρότεινες θα διάλεγα το retina 2013 με 700 ευρώ για 30 ευρώ παραπάνω πιστεύω αξίζει να πάρει του 2014..... κατά τη γνώμη μου... επίσης όπως ξέρουμε τα προιόντα Apple έχουν πολύ καλή μεταπωλητική αξία... Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από onelonelystar
zourman1981 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 δεν εχεις και αδικο με τοσα δεν παιρνεις ουτε τουβλο χ και να εχει τετοια αναλυση και καλη οθονη 8 ram και τετοιο ssd και ας ειναι και πλαστικο χτυπα το φιλε απλα πες μας και εμας αν θες που παιζουν τετοιες τιμες θα ηθελα πολυ ενα 2014 με αυτο το setup και τετοια τιμη..
Thanos.C Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Στις 7/1/2018 στις 6:24 ΜΜ, zourman1981 είπε Εγώ από αυτά που πρότεινες θα διάλεγα το retina 2013 με 700 ευρώ Η τιμή που το βρήκες είναι απλά τσοντ@ Το χτυπάς εχθές για πρώτη γνωριμία είναι απλά θεϊκό το μηχάνημα Αλήθεια πες μας που τα βρήκες γιατί θα θελα να πάρω 2 3 για δώρα... Ειλικρινά οι τιμές είναι σκότωμα μιλάμε για πάνω από 50 60 % χαμηλότερη τιμή σε σχέση με όσο είχε καινούριο Να φανταστείς ούτε pc laptops δεν βρίσκεις με τέτοια τεράστια μείωση τιμής Στις 7/1/2018 στις 10:18 ΜΜ, onelonelystar είπε για 30 ευρώ παραπάνω πιστεύω αξίζει να πάρει του 2014..... κατά τη γνώμη μου... επίσης όπως ξέρουμε τα προιόντα Apple έχουν πολύ καλή μεταπωλητική αξία... Στις 8/1/2018 στις 10:15 ΠΜ, zourman1981 είπε δεν εχεις και αδικο με τοσα δεν παιρνεις ουτε τουβλο χ και να εχει τετοια αναλυση και καλη οθονη 8 ram και τετοιο ssd και ας ειναι και πλαστικο χτυπα το φιλε απλα πες μας και εμας αν θες που παιζουν τετοιες τιμες θα ηθελα πολυ ενα 2014 με αυτο το setup και τετοια τιμη.. συμφωνω!! πριν αποφασισω καλα καλα, εχουν ηδη πουληθει ολα!! σορρυ γι τη καθυστερηση για τις τιμες που ρωτατε, τα μισα τα βρηκα εδω στ ινσομνια αγγελιες και τα αλλα μισα στο xe.gr
xSlade Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Για να μην ανοίγω νέο θέμα,ρισκάρω αν αγοράσω μεταχειρισμένο macbook pro 15" 2015 χωρίς applecare; Τι βλάβες μπορεί να βγάλει και ποιό είναι το κόστος της επισκευής τους; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
mistr4l Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 45 λεπτά πριν, xSlade είπε Για να μην ανοίγω νέο θέμα,ρισκάρω αν αγοράσω μεταχειρισμένο macbook pro 15" 2015 χωρίς applecare; Τι βλάβες μπορεί να βγάλει και ποιό είναι το κόστος της επισκευής τους; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Το αν ρισκάρεις είναι σχετικό. Χωρίς applecare, αν πάθει κάτι τότε το πληρώνεις εσύ. Με το applecare, δεν έχεις τέτοιο θέμα. Από την άλλη, με το applecare θα ήταν και υψηλότερη η τιμή μεταπώλησης. Σχετικά είναι όλα. Το τί βλάβη μπορεί να βγάλει είναι ακόμα πιο σχετικό. Από καμμένη μητρική, μέχρι πρόβλημα στην οθόνη, μέχρι σκέψου ό,τι μπορείς. Ηλεκτρονικός υπολογιστής είναι και ποτέ δεν ξέρεις. Συνεπώς, προφανώς και παίρνεις ρίσκο. Εξαρτάται λοιπόν ποιο macbook είναι, πότε το αγόρασε ο προηγούνενος κάτοχος και φυσικά σε τί τιμή το πουλάει ώστε να κρίνεις αν είναι συφμέρουσα η αγορά ή όχι. Υ.Γ. Τα παραπάνω ισχύουν - για εμένα - για όλα τα ηλεκτρονικά αγαθά χωρίς εγγύηση κι όχι απλά στα apple products. 1
xSlade Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Συμφωνώ σε όλα.Γνωρίζετε όμως τι προβλήματα βγάζουν συνήθως τα 15" του 2015; Το χειρότερο που μπορώ να πάθω πχ. είναι να καεί η μητρική;
mistr4l Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, xSlade είπε Συμφωνώ σε όλα.Γνωρίζετε όμως τι προβλήματα βγάζουν συνήθως τα 15" του 2015; Το χειρότερο που μπορώ να πάθω πχ. είναι να καεί η μητρική; Δεν έχει ακουστεί κάτι για τα 15'' του 2015, όπως τα παλαιότερα του 2012 που είχαν θέμα με κάρτες γραφικών, αν εννοείς αυτό. Το χειρότερο που μπορεί να πάθεις είναι προφανώς μητρική ή κάτι γενικά το οποίο κοστίζει για να επισκευαστεί... κι όλα κοστίζουν. Είναι να μην είσαι ο 'τυχερός'. Ξανατονίζω όμως. Μιλάμε για ηλεκτρονικές συσκευές. Ό,τι και να σου πει κάποιος εδώ είναι πολύ σχετικό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα