Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω δύο άδειες κυκλοφορίας (αυτές τις τρίπτυχες πράσινες) των οποίων τα γράμματα και τα λοιπά στοιχεία που αναγράφονται μάλλον με εκτυπωτή από το Υπουργείο έχουν ξεθωριάσει.

Ειδικά στην μία από το παπί που τη δέρνει και η υγρασία σχεδόν δεν φαίνεται τίποτε και παρά λίγο να με γράψει ένας τροχονόμος γιατί λέει δεν έβλεπε αν η άδεια είναι για αυτό το μηχανάκι.

Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με το θέμα;;;;

Μπορώ να τις πάω στο Υπουργείο να τις επανατυπώσουν ή πρέπει να πάω να εκδώσουν νέες;;

Αν μου εκδώσουν νέα πρέπει να την πληρώσω;;;

Δημοσ.

Πήγενε στο υπουργείο και ζήτα αντικατάσταση λόγο φθοράς.

Λογικά θα πληρώσεις ένα ποσό (τίποτα σ`αυτον τον κόσμο δεν είναι τζάμπα και ειδικά στην Ελλάδα) και είσαι ο.κ.

• Like 1
Δημοσ.

Θα πάτε στο υπουργείο, και θα βγάλετε νέα άδεια κυκλοφορίας.

Εγω αντιμετωπισα πρόβλημα σε 1 δημοσιο κτέο, γιατι δεν φαινόταν καλά το τελευταιο ψηφίο του κωδικού κινητηρα, και στο σύστημα φαινόταν σωστά.

Τελικά αφου ειχα δίκιο , οι ιδιοι υποστήριζαν οτι το συγκεκριμενο οχημα δεν έβγαινε με αυτο το κινητηρα, πηραμε τηλέφωνο στην αντιπροσωπεια.

Εάν θυμάμαι θα χρεωθείτε 1 παράβολο.

• Like 1
Δημοσ.

Θα πάτε στο υπουργείο, και θα βγάλετε νέα άδεια κυκλοφορίας.

Εγω αντιμετωπισα πρόβλημα σε 1 δημοσιο κτέο, γιατι δεν φαινόταν καλά το τελευταιο ψηφίο του κωδικού κινητηρα, και στο σύστημα φαινόταν σωστά.

Τελικά αφου ειχα δίκιο , οι ιδιοι υποστήριζαν οτι το συγκεκριμενο οχημα δεν έβγαινε με αυτο το κινητηρα, πηραμε τηλέφωνο στην αντιπροσωπεια.

Εάν θυμάμαι θα χρεωθείτε 1 παράβολο.

Δήμοσιο ΚΤΕΟ???  ΜΕΓΑ λάθος....

Δημοσ.

Έχω δύο άδειες κυκλοφορίας (αυτές τις τρίπτυχες πράσινες) των οποίων τα γράμματα και τα λοιπά στοιχεία που αναγράφονται μάλλον με εκτυπωτή από το Υπουργείο έχουν ξεθωριάσει.

Ειδικά στην μία από το παπί που τη δέρνει και η υγρασία σχεδόν δεν φαίνεται τίποτε και παρά λίγο να με γράψει ένας τροχονόμος γιατί λέει δεν έβλεπε αν η άδεια είναι για αυτό το μηχανάκι.

Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με το θέμα;;;;

Μπορώ να τις πάω στο Υπουργείο να τις επανατυπώσουν ή πρέπει να πάω να εκδώσουν νέες;;

Αν μου εκδώσουν νέα πρέπει να την πληρώσω;;;

Ναι, μπορείς να πας στο υπουργείο και να ζητήσεις αντικατάσταση λόγω φθοράς. Δεν θα πληρώσεις κάτι.

Εναλλακτικά μπορείς να το κάνεις και μέσω ΚΕΠ, μόνο που σε αυτή τη περίπτωση θα καθυστερήσει πάρα πολύ.

http://www.yme.gr/index.php?tid=341

• Like 1
Δημοσ.

Στις  δίφυλλες τις άσπρες δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα.

Με τις τρίφυλλες τις πράσινες  είναι γενικό το κακό.

Είναι δυσανάγνωστα τα στοιχεία μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.Θα πάω αυτή τη βδομάδα να δούμε τι θα κοστίσει;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...