Προς το περιεχόμενο

android box & es explorer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το δοκίμασα φίλε...

Εκτός ότι είναι σε trial mode, την ίδια ταινία που έβαλα αντί να τρίζει σαν κομπρεσέρ απλά δεν είχε ήχο... Μόνο εικόνα...

Εάν πληρώσω δηλαδή θα αλλάξει αυτό?

Η μόνη λύση που βρήκα είναι με το Kodi.

Άμα είσαι κομπλέ με το Kodi τότε οκ, Δοκίμασε αν έχεις φτιάξει τον Plex σέρβερ στο Pc σου,να βάλεις το Plexus addon στο Kodi του TvBox, για να δείς τι σε βολεύει.

Όσο για τον ήχο που δεν ακούγεται, το είχα πάθει και εγώ σε μια συγκεκριμένη μόνο ταινία και ήθελε απλα μια ρύθμιση στο server για την κωδικοποίηση του ήχου.

Δημοσ.

Δοκίμασε πρώτα χωρίς πλέξ, δεν είναι απαραίτητο.

Κάνε shared το φάκελο στο pc που έχει το υλικό σου, και βρες τον στο kodi μέσα από τον file manager.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ να φτιάξω το plex server στο pc μου αλλά και πάλι και σε android και σε pc δεν θα είμαι ακόμη σε trial mode?

Αντι να αγοράσεις την εφαρμογή, ή να είσαι σε Trial Mode, Μπορείς μεσω του Κodi και του addon Plexus να μπεις κανονικά στο server, είναι σαν να έχεις πάρει την εφαρμογή.

Και επίσης όπως λένε τα παιδιά μπορείς να κάνεις τα share σου και να παίξεις μονο με Kodi, απλά εμένα το Plex μου έχει κάνει τη ζωή εύκολη γι αυτό και το προτείνω

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασε πρώτα χωρίς πλέξ, δεν είναι απαραίτητο.

Κάνε shared το φάκελο στο pc που έχει το υλικό σου, και βρες τον στο kodi μέσα από τον file manager.

Η καλύτερη λύση... Το δοκίμασα και είναι super!

Δεν ήξερα ότι έχει τέτοιες δυνατότητες το kodi!

Αντι να αγοράσεις την εφαρμογή, ή να είσαι σε Trial Mode, Μπορείς μεσω του Κodi και του addon Plexus να μπεις κανονικά στο server, είναι σαν να έχεις πάρει την εφαρμογή.

Και επίσης όπως λένε τα παιδιά μπορείς να κάνεις τα share σου και να παίξεις μονο με Kodi, απλά εμένα το Plex μου έχει κάνει τη ζωή εύκολη γι αυτό και το προτείνω

System-File Manager όπως είπε και ο φίλος, προσθέτεις και το path του pc και είναι κομπλέ...

Δημοσ.

Δεν ήξερα ότι έχει τέτοιες δυνατότητες το kodi!

Αυτή ήταν η βασική χρήση και αιτία δημιουργίας του κοντι αρχικά!

Τότε λεγόταν xbmc (Xbox media center) και αναπτύχθηκε για να είναι εφικτή η αναπαραγωγή πολυμέσων (από CD, USB ή δικτυακά) από το μηχάνημα που ήταν συνδεδεμένο στην τιβι. Τα add-ons για τα οποία το ξέρουμε τώρα, αναπτύχθηκαν πολύ αργότερα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...